جوانگرایی نیاز امروز مدیریت شهری
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا؛ معمولاً نسلهای مختلف حاملان اصلی برنامههای توسعه هستند. هر نسلی باید هم در تهیه و تدوین برنامههای توسعه مشارکت داشته باشد و هم در اجرای آنها. اگر بهدرستی زمینه و بسترهای لازم برای ایفای این نقش میانجیگرانه مهیا شود، میتوان امیدوار بود که اصول، ارزشها، باورها، آرمانها و همچنین دستاوردهای ما در حوزههای مختلف علم، فناوری، اقتصاد و غیره دست به دست به نسلهای بعدی منتقل شده و از شکاف و انقطاع نسلی جلوگیری شود.
ضرورت دارد که نسلی که چهار دهه مدیریت عرصههای مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و غیره را در دست داشته است به جوانان اعتماد کند. امروز جوانان باید در جایی که شایستگی آن را دارند جذب و به کار گرفته شوند. نباید ورود جوانان بهویژه در عرصههای مدیریتی و جایگزینی آنها نسل قبلی مدیران به یکباره اتفاق بیفتد. جوانان باید در فرایندی تدریجی و طی ردههای مختلف مدیریتی و کسب تجربههای لازم وارد عرصههای مدیریتی بهویژه در ردههای بالا شوند.
از یک طرف باید بتوانند در کمال آرامش و آسایش در موضوعات مورد علاقه خود آموزشهای لازم را ببینند. سپس در حوزههای مختلف اقتصادی (صنعت، کشاورزی و خدمات شهری، شهرداریها و...)، سیاسی و اجتماعی ملزومات فعالیت آنها مهیا شود.
با عنایت به تأکید دولت تدبیر و امید بر اهتمام و توجه ویژه به استفاده از جوانان در پستهای مدیریتی، اگر دولت بتواند وظیفه خود را بهدرستی انجام دهد میتوان انتظار ظهور کارآفرینانی را در میان جوانان داشت.
همانطور که مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب فرمودند، راه طیشده در گام اول انقلاب فقط قطعهای از مسیر افتخارآمیز به سوی آرمانهای بلند نظام جمهوری اسلامی است. دنباله این مسیر که به گمان زیاد به دشواریِ گذشتهها نیست، باید با همت و هشیاری و سرعت عمل و ابتکار جوانان طی شود.
در این راستا و ادامه این نوع سیاستگذاری انتخاب چهره جوان و البته با تجربه مانند موسی شاعری بر سکان مدیریت کلان شهرهایی مانند اهواز این امیدواری را نزد شهروندان این خطه از هر طیف و قوم و زبان حتی مدیران اجرایی استان خوزستان به وجود آورده که با رویکردها و راهکارهای جدید این کلانشهر که از چالشها و مشکلات فراوان رنج میبرد بر موانع و معضلات غلبه کند.
چالشهایی مانند حاشیهنشینی و سکونتگاههای غیرمجاز، ریزگردها، دفع آبهای سطحی و روان آبها، مبلمان شهری و فضای سبز و کمبود امکانات زیرساختی از جمله موانع جدی اهواز است که کاهش و رفع آنها به فکر و ایده جدید، خلاقیت و نوآوری، پشتکار و انرژی تمام وقت نیاز دارد با توجه به نیروی جوانی و البته تجربه اجرایی و دانش علمی شهردار جدید جای این امیدواری وجود دارد که با تکیه براین عناصر بسیاری از مشکلات این کلانشهر که سال های متمادی تجربه درک و تحمل سختیها را در پرونده خود ثبت کرده و با چالشهای مختلف دست به گریبان بوده و هست، رفع شود.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/4046/پ
انتهای پیام/