اردوی تدریس جهادی «وتر» به دنبال رفع محرومیت آموزشی است
محسن ارشادی در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکلهای دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: اردوی تدریس جهادی «وتر» طرح و حرکت جدیدی در سطح دانشگاههای کشور است؛ البته پیش از این اردوهای جهادی برای انجام دادن کارهای فرهنگی اجرا میشده اما به این شکل که به موضوع تدریس جهادی تمرکز کنند تا به حال وجود نداشته است.
وی افزود: این اردو از تابستان سال گذشته شروع شد و اولین دوره آن را اجرا کردیم و امسال پنجمین دوره آن را برگزار خواهیم کرد. در اولین مرحله در استان گلستان بهصورت تخصصی و ویژه با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در دیدار با معلمانی که توجه به دانشآموزان گلستانی را گوشزد کردند، ما نیز بخش گستردهای از توان خود را به این استان اختصاص دادهایم. دانشجویان شرکتکننده در این طرح از دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، تربیت مدرس، امیرکبیر، دانشگاه فرهنگیان و سایر دانشگاهها ثبتنام کردهاند.
مسئول طرح تدریس جهادی «وتر» بیان کرد: این اردو از 15 تیر به مدت یک ماه و در قالب گروههای هفت الی 10 نفره که به مدت یک هفته هر گروه در منطقه حضور خواهند داشت، اجرا خواهد شد. برای مرحله دوم 12 استان را در نظر داریم تا گروههای جهادی آموزشی را اعزام کنیم. این اعزامها در نیمه اول شهریور صورت خواهد گرفت و تیم هر استان زمانبندی دقیق اعزامها را تعیین خواهند کرد. استانهای هدف در مرحله دوم شامل تهران، خوزستان، خراسان، قزوین، همدان، آذربایجان غربی، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد، کرمان و یزد هستند.
ارشادی در باره اهداف برگزاری این طرح اشاره کرد: ارتقای سطح دانشجومعلمان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دانشگاه فرهنگیان رویکردی است که در این دوره از اردوی جهادی وتر به دنبال آن هستیم. رویکرد دیگر ما این است که تمام دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در این طرح مشارکت کنند تا بتوانند تجربه عملی تدریس را کسب کنند.
وی ادامه داد: از اهداف دیگر این طرح، خدماترسانی به مناطق روستایی و محلههایی است که شاید در استان برخوردار باشند اما آن منطقه خاص محرومیت آموزشی داشته باشد. کمک به افزایش سطح آموزشی دانشآموزان مناطق محروم از دیگر اهداف این اردوی جهادی است.
دبیر سابق جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تصریح کرد: یکی دیگر از انگیزههای برگزاری چنین اردوهایی این است که معلمان یا دانشجومعلمان بعد از اتمام تحصیل، بستر یا امکانی برای ادامه کارهای جهادی فرهنگی را ندارند. این طرح بهدنبال ادامهدار بودن حرکت جهادی در بین معلمان است. ارتباطگیری دانشجومعلمان با ادارات آموزش و پرورش نواحی و تعامل مناسب با آنها از دیگر اهداف برگزاری این اردوهای جهادی است.
انتهای پیام/4115/ن
انتهای پیام/