دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 ارديبهشت 1398 - 04:15
خسرو بابایی در گفتگو با آنا:

69 هزار پرس غذا در رمضان بین سیل‌زدگان آق‌قلا تقسیم می‌شود

مسئول کانون خدمت‌رسانی به مستضعفین بسیج دانشجویی دانشگاه تهران گفت: برای تأمین 69 هزار غذای گرم و بسته ارزاق حدود 300 میلیون تومان در ماه رمضان هزینه برآورد شد.
کد خبر : 380467
636907641303624803_md.jpg

علیرضا خسروبابایی در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در رابطه با برنامه‌های کانون خدمت‌رسانی به مستضعفین بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در ماه مبارک رمضان گفت: از 15 فروردین به‌صورت توأمان در مناطق سیل‌زده آق‌قلای گلستان و پل‌دختر لرستان مستقر شدیم، البته کار لایروبی و جمع‌آوری گِل‌ در لرستان پایان یافت و دانشجویان جهادگر این گروه از منطقه بازگشتند؛ اما منطقه آق‌قلا کار بیشتری نیاز است و ما قرارگاه زدیم و فعالیت‌هایمان تا بعد از ماه رمضان ادامه می‌یابد.


مسئول کانون خدمت‌رسانی به مستضعفین بسیج دانشجویی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: در ماه مبارک رمضان روزانه حدود 2300 غذای گرم برای افراد دچار سیل و مشکلات ناشی از آن در نظر گرفته‌ایم. با زیر آب رفتن اثاثیه بسیاری از منازل و از بین رفتن وسایل اولیه زندگی، مطمئناً این گروه‌ها نیاز به غذا داشتند که با پخت روزانه بیش از 2000 غذای گرم توانستیم تا حدودی به این هدف برسیم.


وی تصریح کرد: بعضی از افراد نیز که لوازم پخت‌وپز دارند اما از لحاظ مواد اولیه در مضیقه هستند، نیز 2000 بسته غذایی در نظر گرفتیم. یکسری لوازم خانه، فرش، موکت، یخچال و اجاق‌گاز نیز تحویل افراد نیازمند می‌شود.


خسروبابایی تأکید کرد: هر روز حدود 5 تا 10 میلیون هزینه می‌شود و به طور کلی برای تأمین مجموعاً 69000 غذای گرم و نیز بسته‌های ارزاق حدود 250 تا 300 میلیون تومان در ماه مبارک رمضان هزینه برآورد هزینه کردیم. قبل از ماه مبارک رمضان حدود 350 میلیون در منطقه آق‌قلا هزینه کردیم، لذا کمک‌های کانون خدمت‌رسانی به مستضعفین بسیج دانشجویی دانشگاه تهران به مناطق سیل‌زده آق‌قلا درمجموع از 15 فروردین تا پایان ماه مبارک رمضان 600 میلیون تومان برای تأمین مواد غذایی برآورد شده است.


مسئول کانون خدمت‌رسانی به مستضعفین بسیج دانشجویی دانشگاه تهران افزود: هزینه‌های این گروه به‌طور کامل از کمک‌های مردمی است، البته هلال‌احمر، سپاه هم کمک کرده‌اند. متأسفانه مدیریت مناسبی در مواجهه با بحران انجام نمی‌شود. بعد از یک ماه و نیم که از استقرار قرارگاه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران، هنوز هم فرماندار آق‌قلا را ندیده‌ایم. استاندار هم نیست، ولی نماینده استاندار بعضی مواقع به ما سر می‌زند. سپاه در منطقه حضور دارد، اما وظیفه ارگان دیگری است که باید کار را برعهده بگیرد و ارگان‌های تحت نظر دولت نباید در کمک به این مناطق کوتاهی کنند.


انتهای پیام/4126/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب