فعالیت جهادی دانشجویان در آققلا/ دولت کمکاری کرده است
علیرضا خسروبابایی در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکلهای دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در مورد اعزام دانشجویان دانشگاه تهران جهت امدادرسانی به مناطق سیلزده کشور گفت: از روز چهارشنبه 21 فروردین 98، تعداد 40 دانشجوی دانشگاه تهران در مناطق سیلزده آققلا و همزمان نیز 40 دانشجوی دانشگاه تهران در مناطق سیلزده پلدختر و معمولان فعالیت جهادی دارند.
مسئول کانون خدمترسانی به مستضعفین بسیج دانشجویی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: هر هفته نیروهای دانشجوی جهادگر جدیدی به مناطق سیلزده کشور اعزام میشوند. برنامه ما این است که این حرکت جهادی بهمدت 1 تا 2 ماه در مناطق آسیبدیده تداوم داشته باشد.
وی افزود: در آققلا متأسفانه امدادرسانی و مدیریت بحران کمرنگ شده است و بیشتر نگاهها به سمت جنوبغرب کشور معطوف شده است، لذا بازه فعالیتمان را در این منطقه افزایش دادیم.
خسروبابایی تصریح کرد: روزانه 3000 غذا در مناطق سیلزده آققلا پخش میکنیم؛ همچنین لایروبی و خارج کردن گل و لای از منازل و معابر، تعمیر پمپهای آب منازل، شناسایی مناطق آسیبدیده و اعزام متخصص و روانشناس در منطقه از جمله کارهای این گروه جهادی است.
مسئول کانون خدمترسانی به مستضعفین بسیج دانشجویی دانشگاه تهران بیان کرد: فضای کاری باز و مهیایی برای این گروه جهادی در مناطق سیلزده وجود دارد. متأسفانه خدماترسانی در آققلا کم شده است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 4 دانشجوی روانشناس این دانشگاه در منطقه کار شناسایی را انجام میدهند و از هفته آینده تیم روانشناسی این دانشگاه نیز به مناطق شناساییشده اعزام میشوند.
خسروبابایی گفت: گروه جهادی دانشگاه تهران در پلدختر مشغول لایروبی خانهها هستند و بحث لایروبی تقریباً در حال اتمام است. البته گروههای جهادی دیگری در منطقه حضور دارند که به تهیه غذا و ارائه سایر خدمات مشغولند.
مسئول کانون خدمترسانی به مستضعفین بسیج دانشجویی دانشگاه تهران افزود: در پلدختر و معمولان آب فروکش کرده اما در آققلا هنوز آب فروکش نکرده است و احتمال سیل هم وجود دارد و نیاز به حضور بیشتر گروههای امدادرسان دارد؛ لذا مسئولان جهادی باید مدیریت کنند تا گروهها در یک منطقه متمرکز نشوند و تقسیم نیروها بهخوبی در منطقه انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: هماهنگیهای گروه جهادی ما توسط بسیج دانشجویی ناحیه تهران است و با قرارگاه حاج احمد متوسلیان نیز ارتباط و همکاری داریم.
خسروبابایی در پایان تصریح کرد: از مسئولان دولتی انتظار نداریم زیرا ثابت کردند در بحرانها نمیتوانند کاری از پیش ببرند؛ اما از مدیران جهادی انتظارات بیشتری داریم.
وی در پایان گفت: کمکرسانیها و مدیریت بحران، اولویتبندی نمیشود و مدیری هم وجود ندارد؛ اندک نیروهای جهادی که در آققلا ماندند، نمیدانند کجا و چه کاری باید انجام دهند. نیاز به حضور یک مدیر در آققلا احساس میشود. از مسئولان دولتی هیچ انتظاری نمیرود اما از نیروهای انقلابی انتظار داریم که این قضیه را مدیریت کنند. اتفاقات سرپل ذهاب هم هنوز بهخوبی کنترل نشده است، گروههای جهادی و مدیران جهادی باید عَلَم مدیریت را به دست بگیرند و نیروهای مردمی را هدایت و سازماندهی کنند.
انتهای پیام/4107
انتهای پیام/