بکتاشی: دیدار رهبری فرصتی مناسب برای پیگیری مطالبات دانشجویان است
گروه دانشگاه خبرگزاری آنا؛ دیدار، گفتگو و تعامل با دانشجویان، تشکلهای دانشجویی، اساتید و مسئولان دانشگاه یکی از سرفصلهای مهم زندگی اجتماعی و سیاسی رهبر معظم انقلاب است و دانشجویان ازجمله مغتنمترین و مهمترین اقشاری هستند که ایشان از دیرباز گفتگوی با آنها را در اولویت برنامههای خود قرار داده است بهطوریکه تاکنون حضرت آیتالله خامنهای (مدظلهالعالی) در ۲۴۶ دیدار دانشگاهی شامل ۱۲ جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی در دانشگاههای تهران، علم و صنعت، شهید بهشتی، تربیت مدرس، امیرکبیر و دانشگاه لرستان حاضر شدند و ۱۵ دیدار با نخبگان دانشگاهی، ۵۲ دیدار با اساتید و مسئولان دانشگاه، ۶ دیدار با دانشجویان ایرانی خارج از کشور، ۵۶ دیدار با عموم دانشجویان، ۴۲ دیدار با تشکلهای دانشجویی، ۲۶ دیدار با دانشگاهیان در یک استان و ۳۷ دیدار با دانشجویان در یک دانشگاه داشتهاند.
هرساله در ماه مبارک رمضان نمایندگان و اعضای تشکلهای دانشجویی در حسینیه حضرت امام (ره) با رهبر معظم انقلاب دیدار کرده و مطالبات، دغدغههای خود را بیان میکنند، درواقع این دیدار از مغتنمترین فرصتها برای نمایندگان تشکلها برای ارائه مطالباتشان است و رهبری نیز پاسخ بسیاری از سؤالات نمایندگان تشکلها را بیان میکنند. در همین رابطه گروه دانشگاه خبرگزاری آنا مصاحبهای با نمایندگان تشکلهای دانشجویی که در سالهای اخیر محضر رهبر معظم انقلاب به ارائه مطالبات پرداختهاند، داشته است.
حسن بکتاشی در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکلهای دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در رابطه با ارائه دیدگاههایش در دیدار دانشجویان با رهبر معظم انقلاب در رمضان 97 گفت: دانشگاه آزاد اسلامی سه اتحادیه و تشکل دانشجویی دارد و معمولاً هر سال دبیرکل و یا یکی از نمایندگان این اتحادیهها بهعنوان نماینده این دانشگاه در دیدار رهبری به ارائه نظرات خواهد پرداخت البته بعضی سالها دانشگاه آزاد اسلامی نماینده نداشته است نظرات تمام تشکلها قبل از سخنرانی جمعآوری میشود و در خصوص اینکه چه مسائلی باید مطرح شود و چه موضوعاتی باید پررنگتر باشد صحبت خواهد شد و در برآیند اینها نماینده کل تشکلهای دانشگاه آزاد اسلامی جمعبندی سخنرانی را انجام میدهد.
نماینده تشکلهای دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در دیدار رمضان 97 دانشجویان با رهبری خاطرنشان کرد: در بیان نظرات در دیدار رهبری کاملاً آزاد بودم. حتی خودم سخنرانی بودم که خارج از متن مکتوب صحبت کردم. قبل از من نماینده نشریات دانشجویی صحبت کرد و من هم اول سخنرانی نکاتی را در مورد بحثهای مطرحشده ایشان داشتم و بعد متن سخنرانی خودم را شروع کردم.
وی بیان کرد: در جلسات دانشجویان با رهبری سخنرانان در ارائه هر متنی آزادند؛ وقتی صحبتهایی در فضای مجازی به گوشم میخورد در خصوص اینکه سخنرانیها کنترلشده و تحت نظارت شدید است واقعاً خندهام میگیرد. یک دانشجو بهراحتی میتواند مطالبات خود را از رهبری داشته باشد. سخنرانی که قوی باشد در این جلسه اصلاً نیازی به متن ندارد و فیالبداهه میتواند صحبت کند. من هم دقایقی را خارج از متن نوشتاری و در خصوص اتفاقات بیت صحبت کردم.
بکتاشی تصریح کرد: در دیدار رهبری دانشجو یک معنویتی را حس میکند که در هیچ دیداری وجود ندارد و قابل قیاس نیست. همچنین اطمینان داریم که دیدار رهبری مطالبی که بیان میکنیم مثمرثمر واقع میشود و برای شخص خود رهبر تأثیرگذار است و در برنامههایشان از آن استفاده میکنند یعنی دیداری برگزار میشود که برآیند نظرات دانشجویان را کسب کنند. ولی دیدار سایر مسئولان در حد مراسم عادی است که شاید نتواند از نظرات بهصورت کامل استفاده شود اما در دیدار رهبری دانشجویان اطمینان قلبی دارند که مطالباتشان به نتیجه میرسد.
دبیرکل اتحادیه سازمان اسلامی دانشجویان ایران دانشگاه آزاد اسلامی افزود: سعی کردم در جلسه سال گذشته مطالبات تشکلهای دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی را بهصورت مختصر و کامل بیان کنم و بعدازآن در خصوص صحبتهایی که در جلسه انجام دادم از من برنامه اجرایی خواستند که به همراه پیشنهادهای تکمیلی خدمت دفتر معظمله ارائه کردم. امیدوارم این دیدارها هر سال گستردهتر شود و این الگوی مناسب برای مسئولان جامعه بتواند مشکلات جامعه را به نحو شایسته برطرف کند.
انتهای پیام/4126/ن
انتهای پیام/