دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 ارديبهشت 1398 - 13:55
دیدار ماه/

داوودی: حسرت گفتگوی خصوصی با رهبری در دیدار 96 بر دل خیلی‌ها ماند

نماینده گروه‌های جهادی در دیدار رمضان 96 دانشجویان با رهبری گفت: حسرت گفتگوی خصوصی با رهبر در دیدار سال 96 بر دل خیلی از نمایندگان تشکل‌های دانشجویی ماند.
کد خبر : 382412
54160_907.jpg

گروه دانشگاه خبرگزاری آنا- میعاد بادپا؛ دیدار، گفتگو و تعامل با دانشجویان، تشکل‌های دانشجویی، اساتید و مسئولان دانشگاه یکی از سرفصل‌های مهم زندگی اجتماعی و سیاسی رهبر معظم انقلاب است و دانشجویان ازجمله مغتنم‌ترین و مهم‌ترین اقشاری هستند که ایشان، از دیرباز گفتگوی با آن‌ها را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است به‌طوری‌که تاکنون حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی) در 246 دیدار دانشگاهی شامل 12 جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی در دانشگاه‌های تهران، علم و صنعت، شهید بهشتی، تربیت مدرس، امیرکبیر و دانشگاه لرستان حاضر شدند و 15 دیدار با نخبگان دانشگاهی، 52 دیدار با اساتید و مسئولان دانشگاه، 6 دیدار با دانشجویان ایرانی خارج از کشور، 56 دیدار با عموم دانشجویان، 42 دیدار با تشکل‌های دانشجویی، 26 دیدار با دانشگاهیان در یک استان و 37 دیدار با دانشجویان در یک دانشگاه داشته‌اند.


هرساله در ماه مبارک رمضان نمایندگان و اعضای تشکل‌های دانشجویی در حسینیه حضرت امام (ره) با رهبر معظم انقلاب دیدار کرده و مطالبات، دغدغه‌های خود را بیان می‌کنند، درواقع این دیدار از مغتنم‌ترین فرصت‌ها برای نمایندگان تشکل‌ها برای ارائه مطالباتشان است و رهبری نیز پاسخ بسیاری از سؤالات نمایندگان تشکل‌ها را بیان می‌کنند. در همین رابطه گروه دانشگاه خبرگزاری آنا مصاحبه‌ای با نمایندگان تشکل‌های دانشجویی که در سال‌های اخیر محضر رهبر معظم انقلاب به ارائه مطالبات پرداخته‌اند، داشته است.


سید محمدحسن داوودی در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در رابطه با ارائه دیدگاه‌هایش در دیدار دانشجویان با رهبر معظم انقلاب در رمضان 96 گفت: دیدار سال 96 مانند دوره‌های قبلی دیدار خیلی خوبی بود و من یادم هست که همان روزی بود که واقعه تروریستی در مجلس اتفاق افتاد. به هر صورت خیلی‌ها دوست داشتند که بعد از صحبت و ارائه مطالبات بروند جلو و از نزدیک با رهبر انقلاب گفتگو کنند. من خودم در ذهنم بود که نکاتی را در مورد آسیب‌های اجتماعی در تهران به‌صورت خصوصی با رهبر انقلاب در میان بگذارم و از این فرصت استفاده کنم اما آن روز به خاطر برداشتن پله‌ها من از این اتفاق محروم شدم. حسرت گفتگوی خصوصی با رهبر در دیدار سال 96 بر دل خیلی از نمایندگان تشکل‌های دانشجویی ماند. فوق‌العاده جلسه جذاب، پرطمطراق و درجه‌یکی بود. همه سخنران‌ها خوب حرف می‌زدند و نکات را می‌گفتند. بنده هم یکی از خاطرات بچه‌های مدرسه را برای رهبر معظم انقلاب خواندم و خیلی موردتوجه رهبری قرار گرفت.


نماینده گروه‌های جهادی در دیدار رمضان 96 دانشجویان با رهبری خاطرنشان کرد: این دیدار در یادها مانده است. یادم می‌آید در همان دیدار بحث معروف آتش به اختیار مطرح شد. بحثی که تا هفته‌ها رسانه‌های بیگانه از خودشان تفاسیر دروغین ساخته بودند. طبیعتاً واقعیتی که شنیدیم موضوع حساسیت‌برانگیزی نبود ولی بعداً در رسانه‌ها تعجب می‌کردیم که چگونه به صورت‌های متفاوت پرداخته می‌شود و در بسیاری رسانه‌های بیگانه این تعبیر جور دیگری تفسیر شد. این تفاسیر غلط باعث شد تا رهبر معظم انقلاب در جلسه دیگری در مورد قضیه آتش به ‌اختیار توضیح مجدد بدهند.


وی در رابطه با کار آتش به اختیار تأسیس اولین مدرسه کودکان کار افزود: برای من تأسیس مدرسه‌ای برای کودکان کار مهم بود و کاری به اولین و دومین نداشتم. من نماینده گروه‌های جهادی مستقل بودم و ارائه مطالب توسط نمایندگان گروه‌های جهادی به‌صورت یک‌سال در میان بین گروه‌های جهادی بسیج سازندگی و گروه جهادی مستقل انجام می‌شود. سال گذشته گروه‌های جهادی بسیج نماینده داشتند و امسال گروه جهادی مستقل مطالب خود را ارائه می‌دهد.


مسئول گروه جهادی صبح رویش- کودکان کار تصریح کرد: گروه‌های جهادی مستقل مثل هیئت آل یاسین و خیلی گروه‌های جهادی دیگر خودشان شکل گرفتند و بعضاً دانشگاهی هم هستند بعد از این‌که گروه‌های جهادی مستقل سال‌ها کار کرده بودند و کار جهادی شکل داده بودند بسیج سازندگی با این هدف که کار جهادی را در مجموعه بسیج تزریق کند، تشکیل شد. لذا این ابتکار از گروه‌های جهادی مستقل بود و بعداً به فرمان رهبری بسیج به این موضوع وارد شد و این کار را شدیداً توسعه و ادامه داد.


انتهای پیام/4107/4126/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب