مسیر آهسته آزادسازی قیمت غذای دانشجویی بدون ارتقای کیفیت
به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بر اساس برنامه پنجم توسعه سالانه باید بین ۲۰ الی ۲۵ درصد قیمت غذای دانشجویان افزایش پیدا کند و به سمت آزادسازی قیمتها پیش برود.
به گفته ذوالفقار یزدانمهر رئیس سابق صندوق رفاه دانشجویان با توجه به وضعیت مالی دانشجویان و به جهت رعایت حال دانشجویان، قیمت غذای دانشجویی افزایش پیدا نکرده و طی سالهای ۹۵ و ۹۶ قیمت اجارهبهای خوابگاهها و تغذیه دانشجویان را افزایش نداشته است و در سال 97 اجارهبهای خوابگاه و تغذیه دانشجویان تنها ۱۰ درصد افزایش یافت.
مجتبی صدیقی در خصوص افزایش قیمت غذای دانشجویان در سال تحصیلی 98-97 عنوان کرد: تا کنون مصوبهای در خصوص افزایش قیمت غذای دانشجویان نداشتهایم، این موضوع برای اجرا ابتدا باید به تصویب هیئت امنای صندوق رفاه دانشجویی برسد.
رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه تصریح کرد: اگر امسال هم افزایش قیمت غذای دانشجویی داشته باشیم، این رقم همانند سال گذشته است؛ شرایط اقتصادی کشور و دانشجویان را درک میکنیم، اما نیاز دانشگاهها را هم میدانیم. هدف این است که فشار مضاعفی به دانشجویان وارد نشود و اگر افزایشی داشته باشیم به طور حتم زیر خط تورم است.
موضوع مطرح غذای دانشجویی تنها قیمت آن نیست، بلکه باید بر کیفیت آن نیز توجه شود اما هرساله ما شاهد اعتراض دانشجویان به کیفیت غذای دانشجویی است که باید مسئولان ذیربط به آن توجه بیشتری داشته باشند.
انتهای پیام/4107/4084/
انتهای پیام/