دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
وقتی نفوذ دست کم گرفته می‌شود؛

شاعر حامی فتنه ۸۸ روی آنتن تلویزیون!

ساعد باقری شاعر حامی فتنه 88 از طرف مسئولان صدا‌وسیما به عنوان مجری ویژه برنامه سحر ماه مبارک رمضان شبکه چهار سیما تحت عنوان «سحوری» انتخاب شده است.
کد خبر : 380846
93.jpg

گروه دانشگاه خبرگزاری آنا-علیرضا محمدی؛ ویژه برنامه‌های تلویزیون برای سحر و افطار در ماه مبارک رمضان، یکی از اقدامات مهم و مؤثری است که مسئولان صدا و سیما سال‌هاست در راستای افزایش معنویت مردم انجام می‌دهند. یکی از وظایف متولیان رسانه ملی این است که در راستای تعمیق معرفت دینی مردم و آشنایی هرچه بیشتر آنان با آموزه‌های اسلام گام بردارند.


استفاده از مجری‌های مؤمن، کاربلد و با اجرای قوی در برنامه‌‌های سحر و افطار می‌تواند در جذب مخاطب از سنین مختلف اثرگذار باشد اما برنامه سحرگاهی شبکه چهار سیما تحت عنوان «سحوری» با برنامه‌های دیگر تلویزیون تفاوت دارد. هم به لحاظ محتوا که با چاشنی ادبیات فارسی، شعر و نثرخوانی توسط مجری همراه است و هم به خاطر ارتباط مجری با فتنه 88 !



ساعد باقری 59 ساله متولد تهران، شاعر، سراینده سرود جمهوری اسلامی ایران و مجری صدا و سیماست. وی در سال ۱۳۶۲ همکاری خود را با رادیو شروع کرد و همزمان به سرودن شعر نیز پرداخت؛ همچنین سال ۱۳۶۳ مجموعه شعر او تحت عنوان «نجوای جنون» به چاپ رسید. وی در سال ۱۳۷۲ با پخش برنامه ۱۲۰ قسمتی «تماشاگه راز» با موضوع تحقیق و پژوهش در سبک هندی از شبکه دوم سیما مطرح شد. باقری در سال‌های ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۴ به عنوان مدیر اداره کل موسیقی و سرود صداوسیما منصوب و در سال ۱۳۸۳ مجدداً با عنوان رئیس شورای شعر و عضو شورای عالی شعر وارد مرکز موسیقی و سرود صداوسیما شد.


باقری تا قبل از سال 88، به عنوان مجری جلسه رمضانی دیدار شعرا و اهالی فرهنگ و هنر با امام خامنه‌ای بود. اما در فتنه 88 با حمایت از سران فتنه و عدم برائت از آنان از حلقه شاعران متعهد به نظام خارج شد و فتنه‌گران با استفاده از برخی شعرهای او، شیرینی حضور چهل میلیونی مردم در پای صندوق های رأی را تلخ کردند.


یادداشت علیرضا قزوه به ساعد و باقری و شاعران حامی فتنه


با توجه به اینکه ساعد باقری از فتنه 88 اعلام برائت نکرده، حضور وی در سال 98 به عنوان مجری برنامه سحر شبکه چهار سیما قابل توجیه نیست. علیرضا قزوه شاعر انقلابی کشورمان در سال 92 خطاب به باقری و شاعران حامی فتنه یادداشتی نوشت و در آن از ناسزاهایی که دوستان دیروزش به او می‌دانند گلایه کرد. قزوه نوشت: «در جریان فتنه سال 88 به تنهایی بیش از پنج هزار فحش و ناسزا از این و آن خوردم که هنوز همه آن یادداشتهای پر از لطف و مهر را دارم و خوشوقتم که در میان آنها فرزندان برخی از شما نیز مرا با الفاظ رکیک نواختند. (اگر خواستید بفرمایید اصل فحش‌ها را خصوصی برایتان بفرستم). به هر حال در هفته‌های اخیر هم نوازش‌های چندی از سوی برخی از شما بزرگواران چه در اخبار خبرگزاری‌ها و چه در نشریه مهرنامه به بنده و حوزه هنری که من مسئول ادبی آن هستم نثار شد».



 

دیدار ساعد باقری با مادر زهرا رهنورد

باقری کسی است که به همراه دوستانش در روز مادر سال 93 به دیدار والده زهرا رهنورد رفته بودند و روایت او از این دیدار در سایت ضد انقلاب کلمه منتشر شد. 



این شاعر در روایت خود به نحوی از مظلومیت عاملان فتنه ‌88 حرف می‌زند که گویی این فتنه‌گران نبودند که هشت ماه کشور را به آشوب کشیدند و نظام را تا لبه پرتگاه بردند.


مسئله‌ فتنه و فتنه‌گران، از مسائل مهم و از خطوط قرمز است


امام خامنه‌ای در دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت در تاریخ ۱۳۹۳/۶/۵ فرموده‌اند: «در موضوع جناح‌بندی‌های سیاسی همواره تأکید بر رفاقت و اُنس با یکدیگر است، اما در برخی موارد هم مسئله متفاوت است و باید حتماً خطوط قرمز و خطوط فاصل رعایت شوند. مسئله‌ فتنه و فتنه‌گران، از مسائل مهم و از خطوط قرمز است».


بنابراین فتنه 88 برای مسئولان صداوسیما باید خط قرمز باشد و نباید از او به عنوان مجری در شبکه چهار سیما که مخاطب اصلی آن اساتید دانشگاه و فرهیختگان جامعه هستند، استفاده کرد.


در حکم انتصاب مقام معظم رهبری برای عبدالعلی علی‌عسگری به عنوان رئیس سازمان صداوسیما، آمده است: «مؤکداً سفارش می‌کنم به برنامه‌ریزی، رعایت راهبردهای کلان، جذب و حفظ و تربیت نیروهای انقلابی و کارآمد و حضور مؤثر در فضای مجازی اهتمام بورزید و به خدای متعال توکل و اعتماد کنید».


مأموریت صداوسیما این است که از نیروهای انقلابی استفاده کند، اما سوال اینجاست که چرا متولیان رسانه ملی شاعر حامی فتنه 88 را برای اجرای سحرگاهی در ماه مبارک رمضان انتخاب کرده‌اند؟ سهل‌انگاری یا پروژه نفوذ مسئله‌ای است که باید در رابطه با این قضیه مورد بررسی قرار گیرد.


انتهای پیام/4107/4118/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان ۰ نظر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۰
۰
این گزارش با گزارش منتشر شده در صفحه فرهنگ روزنامه فرهیختگان ( روز یک شنبه مورخ 98/02/22 شماره 2763 ) منافات دارد . ؟؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۶
۰
خیلی ناراحت شدم
گوشتیران
قالیشویی ادیب