دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
کیان:

آقای روحانی دانشجوی انقلابی با شما حرف‌هایی دارد!

دبیر تبیین مواضع بسیج دانشجویی تهران گفت: دانشجوی انقلابی خطاب به آقای روحانی حرف‌هایی دارد که باید شنیده شود.
کد خبر : 380146
3okb5wir433597.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی بسیج دانشجویی، علی کیان با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور در رابطه با موضع‌گیری در مقابل اقدامات آمریکا و اعمال محدودیت‌های برای برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای، اظهار کرد: دانشجوی انقلابی خطاب به آقای روحانی حرف‌هایی دارد که باید شنیده شود. اتفاقات این روزها بهانه خوبی برای مرور این حرف‌هاست. حرف‌هایی که سال‌ها شنیده نشد و حالا هم شنیده نمی‌شود، ولی گفتن آن برای روشن‌تر شدن فضای جامعه، عبرت و تجربه برای آینده است. حرف‌هایی که در نهایت برای حمایت از یک تصمیم حداقلی و دیرهنگام ابراز می‌شود.


وی افزود: حرف ما با آقای روحانی این است؛ با وعده‌های رنگارنگ آمدید و کلید و قسم جلاله، که راه‌حل مشکلات کشور در دست من است. وعده 100 روزه، وعده برداشتن تحریم‌ها و حل مشکلات تولید و نهایتاً چرخیدن دو چرخ را دادید. روحیه کاخ نشینی و تبختر را به برخی مسئولان برگرداندید و نام کاخ و کاخ نشینی را فریاد زدید. گفتید که باید با کدخدا سخن گفت و مذاکره را برد-برد انجام داد و چاره‌ای جز این نیست. آب و نان مردم را به برجام گره زدید و بازار و صنعت کشور را سال‌ها معطل کردید؛ این قرارداد را همه چیز مردم جلوه دادید و ادعا کردید که حقوقدان‌های زبده آن را نوشته‌اند و دیپلمات‌های زبده‌تر آن را بسته‌اند، اما آخرش چه شد؟


دبیر تبیین مواضع بسیج دانشجویی تهران بیان کرد: همه اقدامات طرف ما از جمله تحویل سوخت و جمع‌آوری سانتریفیوژها و بتن‌ریزی نیروگاه اراک را انجام دادید بدون آنکه تضمینی از طرف مقابل بگیرید. حتی رئیس جمهور قبلی آمریکا هم حاضر نشد تعهد کتبی بدهد بلکه به امضای غیررسمی وزیر خارجه آمریکا بسنده کردید و شما و سلف مرحومتان فرمودید که «امضای کری سند است»؛ پس همه چیز دادید بدون اینکه چیزی بگیرید و این یعنی «خسارت محض» و بازی برد-باخت که شما کردید.


کیان عنوان کرد: این چه قراردادی است که آمریکا از آن خارج می‌شود و دائم به تحریم‌های ما می‌افزاید و ما نمی‌توانیم کاری انجام دهیم. این چه قراردادی است که مرجع رسیدگی و متخلف یکی است و عمل متقابل ما هم باید پس از این همه وقت و آن هم اینقدر حداقلی انجام شود.


شما نماینده ملت رشید ایران هستید، از چه می‌ترسید؟


مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: دیروز آقای ظریف اعلام کردند که این دو مورد کار حداقلی را هم که با آب و تاب فرموده‌اید ذیل تحربم آمریکاست و در همین موارد هم به‌طور غیرمستقیم اعلام می‌کنید که «ما کار ویژه‌ای نمی‌کنیم»، این نوع عملکرد شما را باید به کجا ببریم. ما به دنبال رفع تحریم‌ها و حل مشکلات بانکی بودیم و برای همین مذاکره کردیم. آیا اتفاقی افتاد؟ یا دائم حلقه تحریم به دور کشور تنگ‌تر شد؟


وی اشاره کرد: قصه پرغصه بعدی اروپایی‌ها هستند. آن‌ها که برادران کوچکتر و پیروان راستین آمریکا بوده و یکسال است که کشور را معطل آن‌ها کردید؛ وقتی آمریکا از برجام خارج شد حرف شما مهلت دو سه هفته‌ای به اروپا بود. چه شد که این مدت به یکسال کشید؟ از قبل این بی‌عملی و ایضاً مدیریت مشعشع ارزی و اقتصادی، در سال 97 بیشترین فشارها به مردم وارد شد و این اروپایی‌های خبیث در نهایت یک پیشنهاد تحقیرآمیز به نام اینستکس دادند که تازه همان را هم منوط به برجام دیگری به نام FATF کردند. البته خدا را شکر که اقدام آنان موجب روشن شدن فضا گردید و روند قانون شدن FATF  متوقف و ننگ برجام تکرار نشد.


کیان تصریح کرد: حال سوال اساسی این است که با این همه دلایل روشن چرا باز هم بر درست بودن برجام اصرار می‌کنید و دائم در حال فرار رو به جلو هستید؟ اگر اقدام قوی‌تری می‌کردید یا ضرب‌العجل 60 روزه شما مثلا 10 روز بود چه می‌شد؟ چرا هنوز این همه دست و پا شکسته عمل می‌کنید؟ مثلاً آمریکا و هم‌پیمانانش چه فشار دیگری می‌خواهند بیاورند که تا به حال نیاورده‌اند؟ شما خواه یا ناخواه نماینده ملت رشید ایران هستید، از چه می‌ترسید؟ عقلانیت مورد ادعای شما در این سال‌ها و آن چیزی که به آن اعتدال می‌گفتید به چه درد ملت خورده است؟


از حرکت دیرهنگام و حداقلی دولت حمایت می‌کنیم ولی فراموش نمی‌کنیم!


دبیر تبیین مواضع بسیج دانشجویی تهران تأکید کرد: دانشجویان انقلابی خطاب به ملت عزیز ایران هم حرفی دارد و آن یک چیز و آن‌هم تکیه بر نیرو و ظرفیت‌های داخلی در کنار پاکدستی و ساده‌زیستی است؛ توانمندی استفاده از فرصت‌های فراوان بین‌المللی خصوصیاتی است که مسئول تراز در جمهوری اسلامی باید داشته باشد و تجربه بزرگ این دوره باید برای همیشه برای ملت ما درس باشد، تا دیگر چنین اتفاقاتی تکرار نشود.


وی اضافه کرد: اما روشن است که اکنون در حمایت از این عمل حداقلی و دیر هنگام نباید تردید کرد بلکه باید با مطالبه‌گری و نظارت از تکرار اشتباهات جلوگیری کرد؛ یکسال از بیرون آمدن آمریکا از برجام گذشت، حداقل کاری که می‌توانستید بکنید دعوا بر سر زمان و فرصت سوزی از ملت ایران است؛ با همه این حرف‌هایی که باید بشنوید و مردم باید در مورد شما بدانند ولی دانشجوی بسیجی به هر حال این عمل حداقلی نزدیک به هیچ را از هیچ کاری نکردن بهتر می‌داند و از آن حمایت می‌کند.


انتهای پیام/4115/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب