برخی اعضای شورا نمیدانند مدیریت شهری چند لایه است
به گزارش خبرنگار حوزه تشکلهای دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا, اقبال شاکری در نشستی که ظهر امروز با موضوع نقاط قوت و ضعف عملکرد نظارتی شورای شهر بر شهرداری تهران در تالار مولوی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، گفت: در پنج دوره شورای شهر که برگزار شده است شاید تنها شورای اول تجربه ناموفقی داشت و کارش نیمهتمام ماند اما بقیه بخوبی بکار خود ادامه دادند تا به شورای فعلی رسید اینکه افراد برگزیده مردم، خودشان ناظر بر عملکرد شورا هستند اما و اگرهایی دارد.
عضو دوره چهارم شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: بعضی از اعضای شورای شهر تا پایان عمرشان نمیدانند عرصه مدیریت شهری چند لایه است چون سابقه شان با این موضوع خیلی فرق میکند، قدرت جامعیت افراد مهمترین عامل نظارتی در شوراها است.
وی تصریح کرد: زیرساختهای مدیریتی برای شروع کار در شورای شهر وجود ندارد و ناگهان بعد از گذشت مدتی همه اعضا عوض میشوند و حتی ممکن است مکان شورا هم تغییر کند. لذا زیرساختهایی لازم است که اعضای شورای شهر با عرصه مدیریتی خودشان زودتر آشنا شوند. اگر اینها فراهم نباشد، در بهترین حالت سعی و خطا شکل میگیرد. در حال حاضر دو سوم اعضای شورا در کمیسیون فرهنگی هستند لذا آییننامه داخلی کمیسیونها و شوراها ابتدا باید تعیین و زیرساختها نیز ایجاد شود.
شاکری بیان کرد: بدهی دولت به شهرداری به 15 هزار میلیارد تومان رسیده است. دولت به جای ابراز همدردی باید بدهیها را پرداخت کند. نمیشود که یک بار قهر کنند و یک بار دیگر ناز کنند.
عضو دوره چهارم شورای اسلامی شهر تهران افزود: هر ساخت و سازی در شهر تهران باید حملونقلمحور باشد. ظرفیت جابهجایی مترو 7.5 میلیون نفر است اما الان توان جابهجایی 2.5 میلیون نفر را داریم.
وی در پایان اضافه کرد: دولتها بعضی مواقع شاهکلید دارند، مثل بحث جابهجایی پایتخت که هر از چندگاهی با این کلید بازی میکنند و نیز انتخاب شهردار که از دیگر موارد است. اعتقاد دارم هر که میخواهد به مردم کمک کند، عضو شورای شهر شود. شورا جای خدمتگذاری و همه نوع کار است و باید ابزارهای نظارتی را هم تقویت کنیم. اگر قرار باشد هر هفت ماه شهردار عوض کنیم پس برنامههای بلندمدت را چه کسی باید انجام دهد.
انتهای پیام/4115/4126/
انتهای پیام/