دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۶
رئیس اتاق بازرگانی ارومیه:

ممنوعیت صادرات سیمان آذربایجان‌غربی به عراق برطرف‌ شود

رئیس اتاق بازرگانی ارومیه خواستار پیگیری و برطرف‌شدن ممنوعیت صادرات سیمان از آذربایجان‌غربی به عراق شد.
کد خبر : ۳۷۶۹۵۴

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از  استانداری آذربایجان‌غربی، حسن انتظار در نخستین جلسه سال ۹۸ شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان  آذربایجان‌غربی که عصر روز گذشته در محل اتاق بازرگانی ارومیه برگزار شد، گفت: یکی از مهم‌ترین مسائلی که در استان باید پیگیری شود برطرف‌شدن ممنوعیت صادرات سیمان از آذربایجان غربی به کشور عراق است.


وی ادامه داد: با توجه به اینکه آذربایجان غربی بیشترین صادرات سیمان را به عراق داشته حل و فصل این مشکل ضروری است.


رئیس اتاق بازرگانی ارومیه ناتوانایی ثبت سفارش توسط دارندگان کارت بازرگانی در آذربایجان‌غربی را از دیگر مشکلات این استان عنوان و اظهار کرد: صادرکنندگان محصول خود را صادر می‌کنند؛ اما قادر به ثبت سفارش نیستند و حل این مشکل نیز توجه جدی مسوولان را می‌طلبد.


محمدمهدی شهریاری استاندار آذربایجان غربی نیز در این نشست زمینه‌سازی برای جذب سرمایه‌گذاری را از مهم‌ترین برنامه‌های اقتصادی عنوان کرد.



وی گفت: دستگاه‌های اجرایی باید زمینه را برای حضور و فعالیت سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی در آذربایجان‌غربی فراهم کنند. سرمایه‌گذاران فعال در این استان که نیاز به کارت بازرگانی دارند، حمایت شوند.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

استاندار آذربایجان غربی بر ضرورت ساماندهی و انتقال صنوف آلاینده به خارج از شهرها به‌ویژه در ارومیه تأکید کرد و از بانک‌های عامل خواست از اصناف و واحدهای صنفی با پرداخت تسهیلات در راستای رونق تولید حمایت کنند.


شهریاری با اشاره به نقش مؤثر بخش خصوصی در بازسازی مناطق سیل‌زده اعلام کرد: براساس آمارها بین ۳۵ تا ۴۰ هزار میلیارد تومان به مناطق سیل‌زده کشور خسارت وارد شده که بازسازی این مناطق و عادی‌شدن شرایط زندگی سیل‌زدگان، علاوه بر اقدامات دولت، نیازمند مشارکت مردم و بخش خصوصی است.


وی اظهار کرد: آذربایجان‌غربی جزو استان‌های پیشتاز در کمک‌رسانی به سیل‌زدگان بوده و تاکنون ۱۶۰ کامیون حامل کمک‌های امدادی از این استان به مناطق سیل زده اعزام شده است.


استاندار آذربایجان غربی اضافه کرد: اکنون نیز ۷۰۰ میلیون تومان کمک نقدی با حمایت آموزش و پرورش استان جمع‌آوری شده که در اختیار مناطق سیل‌زده قرار خواهد گرفت. ادارات دولتی هم در استان اقدام به جمع‌آوری کمک برای مناطق سیل‌زده می‌کنند که لازم است این کمک‌ها تجمیع و صرف تأمین نیازهای اصلی سیل‌زدگان شود.


در نخستین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی آذربایجان‌غربی، ضرورت اجرایی‌شدن تبصره هفتم ماده ۷۲ قانون نظام صنفی نیز مطرح و با دستور استاندار مقرر شد اجرای این تبصره قانونی در استان توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی پیگیری شود.


انتهای پیام/۴۰۶۲/


ارسال نظر