قدرت جمهوری اسلامی عنایت حضرت ولیعصر(عج) است
به گزارش خبرنگار حوزه تشکلهای دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حسن عباسی عصر امروز در سیامین نشست سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان که با عنوان «جوان پیشرو در مسیر تمدنسازی» در محل هتل فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات برگزار میشود؛ گفت: در نگاه به سیر تاریخ انبیا و اسلام هیچگاه قدرتی مانند قدرت فعلی جمهوری اسلامی در بین انبیا و ائمه وجود نداشت و این قدرت قطعا با عنایت حضرت ولیعصر(عج) حاصل شده است.
وی افزود: در بحث تمدنسازی باید نگاه کلان داشته باشیم و جریانات دانشجویی باید در کنار مسایل روز نگاه بلندمدت داشته باشند.
رئیس اندیشکده یقین درباره ضرورت تمدنسازی و اقدامات انجام شده در جمهوری اسلامی بیان کرد: مقام معظم رهبری تاکنون بیش از 380 جلسه با سران کشورهای مختلف برگزار کرده است. ایشان همچنین 180 عنوان تراز برای تمدن آتی جمهوری اسلامی تدوین کردهاند. همچنین در هر دیدار با مسئولان اجرایی دستگاههای مختلف، نقشه راه این سازمانها را با توجه به تمدن آتی مد نظر جمهوری اسلامی تشریح کردهاند.
عباسی با بیان اینکه از نظر تعدادی از صاحبنظران، جنگ مفهومی تمدنساز است، اظهار کرد: اگر جنگ نبود، تجربیات فعلی نیز وجود نداشت. درواقع فردی به نام قاسم سلیمانی هم وجود نداشت که الان بتواند در منطقه مدیریت نظامی انجام دهد. اگر جمهوری اسلامی در مؤلفههای تمدنی خود پیشرفت داشته و صادراتی کرده است به دلیل جنگ بوده و امام خمینی(ره) نیز در این باره گفته است «ما در جنگ، انقلاب خود را صادر کردیم». بهنوعی میتوان ادعا کرد فرهنگ دفاع مقدس، فرهنگ بومی ما است.
وی عنوان کرد: کارکرد تمدنسازی و هدف نهایی از تمدنسازی، انسانسازی است. انسان تراز مارکسیست چهگوارا معرفی شده است و انسان تراز لیبرالیسم هم همین سلبریتیهای سیاسی، هنری و ورزشی هستند، اما انسان تراز جمهوری اسلامی شهید حججی و امسال وی هستند که این انسان متعالی نیز در جنگ تربیت شده است. همچنین بیشترین دستاوردهای جمهوری اسلامی در 40 سال گذشته از دفاع مقدس ریشه گرفته و موفقترین مدیران نیز، مدیران نظامی بودهاند.
رئیس اندیشکده یقین با اشاره به ریشههای مشکل غرب با جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: بزرگترین مشکل غرب با جمهوری اسلامی دولتسازی ایران در کشورهای منطقه است. چرا که جمهوری اسلامی برخلاف سرمایهگذاری کلان ایالات متحده، توانسته است در منطقه غرب آسیا فرآیند دولتسازی را انجام دهد.
عباسی با اشاره به سخنان اخیر سعید قاسمی مبنی بر اینکه برای کمک به مردم بوسنی از پوشش هلال احمر استفاده کردهایم، اعلام کرد: اینکه عدهای بر سعید قاسمی خرده میگیرند، از دکترین ملی نیروهای مسلح آمریکا اطلاع ندارند چرا که در این سند، که از سال 2002 تدوین و در سال 2011 آخرین اصلاحات را داشته، استفاده از سازمانهای مردمنهاد، سازمان ملل شامل سازمان فائو، صلیب سرخ و سایر نهادهای غیرنظامی زیر نظر فرماندهی نظامی آمریکا برای پیشبرد اهداف آن، توصیه شده است.
وی همچنین در پاسخ به افرادی که به حضور حشدالشعبی برای کمکرسانی به مردم سیلزده ایراد میگیرند، گفت: آنهایی که از حضور نیروهای بسیج مردمی عراق یا کشورهای منطقه ایراد میگیرند و توضیح میخواهند که با استناد به کدام بند قانون اساسی این کمکها دریافت شده، باید توضیح دهند براساس کدام بند قانون اساسی با آمریکا مذاکره کردند و نهتنها چیزی نگرفتند، بلکه امتیازات فراوانی نیز به آنها دادند؟ و براساس کدام بند از روابط بینالملل، کشورهای غربی برای سیلزدگان ایرانی کمک کردند؟ هر چند که این کمکها نمادین بوده و ایران نیاز به چندین چکمه کشورهای غربی ندارد. اما نشان از عمق روابط و تأثیر گفتمان جمهوری اسلامی در منطقه دارد.
عباسی در بخش دیگری از سخنان خود اشاره کرد: پس از جنگ سرد که جنگ جهانی سوم بود، جنگ جهانی چهارم از 18 سال پیش آغاز شده و در این جنگ چون بعد از فروپاشی شوروی، کشوری بهعنوان دشمن وجود نداشت، اسلام را بهجای کمونیست و ایران را نیز بهجای شوروی قرار دادند و طرح خاورمیانه بزرگ یا طرح تجزیه کشورهای غرب آسیا نیز بر همین اساس و برای مقابله با تمدنسازی جمهوری اسلامی ایران شکل گرفت.
انتهای پیام/4122/4115/
انتهای پیام/