دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 فروردين 1398 - 05:42
قادری‌‌فر خبر داد:

توسعه ۱۰۰ قلم دارو و واکسن در سال ۹۸

رئیس مرکز توسعه فناوری راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: با همکاری وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی ۱۰۰ قلم دارو و واکسن توسعه می‌یابد.
کد خبر : 372694
ghaderifar_3574.jpg

اسماعیل قادری‌فر در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره برنامه‌های مرکز توسعه فناوری راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: در مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی، نظارت، راهبری و هدایت برنامه‌های ستادهای توسعه فناوری را دنبال می‌کنیم. در هر یک از ستادهای توسعه فناوری از جمله در ستاد توسعه زیست‌فناوری برنامه تولید بیش از 100 قلم دارو و واکسن را در دستور کار داریم. این پروژه با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حوزه انسانی و سازمان دامپزشکی وزرات جهاد کشاورزی در حوزه دام و طیور صورت می‌گیرد. هدف از این پروژه تولید واکسن‌ها و داروهای انسانی و از طرف دیگر تولید داروها و واکسن‌های دام و طیور است.


وی افزود: برنامه مفصلی نیز برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه‌ لیزر، فتونیک و مواد پیشرفته داریم. در حوزه سلول‌های بنیادی و طب بازساختی شاهد ساخت محصولاتی نیز هستیم. همچنین چهار مرکز ملی طب بازساختی که معاونت در دو سال گذشته در استان‌های تهران، آذربایجان شرقی، شیراز در استان فارس و استان کرمان راه‌اندازی کرده به مرحله ساخت محصول سلولی رسیده‌اند.


قادری‌فر بیان کرد: در حقیقت شرکت‌های دانش‌بنیان زایشی در حال شکل‌گیری در  این مراکز هستند؛ در حوزه هوایی و حمل و نقل پیشرفته، تنوع‌بخشی به کسب‌وکارهای شرکت‌های حوزه متحرک را در دستور کار داریم.


وی افزود: در حال پیگیری ایجاد کسب‌وکار شرکت‌های دانش‌بنیان با هدف پاسخگویی و ارتقای فناوری کشور در حوزه حمل و نقل ریلی، دریایی و زمینی نیز هستیم. در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی هم کشت انواع گیاهان دارویی و تبدیل آنها به مواد اولیه ارزشمند دارویی در حوزه‌های مختلف با توجه به مزیت‌های بومی و ظرفیت‌های استانی را مد نظر قرار داده‌ایم.


قادری‌‌فر ادامه داد: در سایر ستادهای‌ زیرمجموعه مثل حوزه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز بحث ارتقا و ایجاد شرکت‌های خلاق را به‌عنوان یک حوزه پراشتغال دنبال می‌کنیم. همه این کارها و فعالیت‌ها معطوف به توسعه کسب‌وکار، توسعه اشتغال و افزایش سطح نفوذ فناوری در بخش‌‌های مختلف کشور است که از طریق ستادهای توسعه فناوری پیگیر آنها هستیم. 


وی در انتها افزود: امیدواریم با همکاری دانشگاهیان، پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد بتوانیم در برپایی اقتصاد دانش‌بنیان به‌عنوان پیشران اقتصاد مقاومتی گام‌های جدی را با هم برداریم.


انتهای پیام/4115/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب