دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 فروردين 1398 - 15:08
بادامچیان:

برجام رویدادی تاریخ‌گذشته است/ «رونق تولید»؛ نیازمند نقشه راه

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی گفت:‌ برجام رویدادی تاریخ‌گذشته است و دولت هرچه زودتر باید از رویاهایی که در مورد توافق برجام داشته فاصله بگیرد.
کد خبر : 371505

به گزارش حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا از روابط عمومی حزب مؤتلفه اسلامی، اسدالله بادامچیان در پایان نشست دبیران حزب مؤتلفه اسلامی گفت: سیل اخیر یک فرصت عظیم برای ملت جهت رونق تولیدات کشاورزی است.


وی افزود: سیل اخیر در ۵۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده است. طبیعی است خسارات عظیمی هم در پی داشته باشد. بسیاری از هموطنان عزیز ما در چهار استان، آسیب‌های جدی دیده‌اند که امیدوارم از سوی دولت به سرعت جبران شود و زندگی طبیعی در شهرهای سیل‌زده به حالت اولیه برگردد.


دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به فداکاری نیروهای مسلح، به‌ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گفت: ظرفیت و استعداد تدارکاتی و لجستیک نیروهای ارتش و سپاه و دیگر دستگاه‌های اداری کشور در اختیار مردم سیل‌زده قرار گرفت. اتحاد و همبستگی و روح تعاون ملی باعث شد تلفات جانی و مالی سیل به حداقل کاهش یابد. امیدواریم هرچه زودتر خسارات جبران شود.


وی با اشاره به آغاز ترسالی و پایان خشک‌سالی سال‌های اخیر، گفت: آب زیادی پشت سدها ذخیره شده است. ان‌شاءالله تالاب‌های کشور لبریز از آب شود و سدهای کشور سال پررونقی را از نظر کشاورزی نوید دهند.


دبیرکل حزب مؤتلفه سلامی تأکید کرد: ما در آستانه یک جهش بزرگ برای تأمین نیازهای کالاهای اساسی در امر کشاورزی هستیم و این می‌تواند رنج و اندوه باقی‌مانده از خسارات سیل را التیام بخشد.


بادامچیان با اشاره به کُری‌خوانی‌های وزیر خارجه آمریکا، گفت: طوفان کالیفرنیا در آمریکا سه هزار کشته داشت و هنوز کاخ سفید نتوانسته است خسارات آن را جبران کند. مردم با همبستگی ملی، خسارات سیل را به حداقل کاهش دادند.


وی افزود: سران آمریکا آن‌چنان در افکار زشت خود گرفتارند که مانع کمک‌های مالی کشورها و هموطنان مقیم خارج شده‌اند و خباثت خود را در این مورد پنهان نمی‌کند.


دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی تصریح کرد: سیل اخیر یک آزمون عظیم برای خدمت جهادی بود و بسیاری از مدیران از این آزمون، سرافراز بیرون آمدند که به سهم خویش از آن‌ها تقدیر داریم.


بادامچیان با اشاره به شعار امسال که از سوی رهبر انقلاب اعلام شده است، گفت: «رونق تولید» نیاز به نقشه راه دارد. قطعاً بدون اتکا به غرب می‌توان رونق تازه‌ای به تولید در داخل داد به شرط اینکه به مردم خود اعتماد کنیم و جوانان را وارد معرکه مدیریت‌های جهادی برای فتح قله‌های تولید و رونق اقتصادی کنیم.


وی تأکید کرد: برای رونق تولید باید فضای کسب‌وکار در کشور بهبود یابد و نقدینگی به سوی تولید مفید سوق داده شود و دستگاه‌های دولتی در خدمت مردم و بهبود فضای کسب‌و‌کار قرار گیرد.


دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با گرامیداشت روز پاسدار و جانباز و نیز تبریک زادروز حضرت امام حسین (ع)، امام سجاد (ع) و حضرت عباس (ع) در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روز ملی فناوری هسته‌ای، گفت: برجام رویدادی تاریخ‌گذشته است و دولت هرچه زودتر باید از رویاهایی که در مورد توافق برجام داشته فاصله بگیرد و با تحولی جدید و رویکردی نو راهی نوین را طراحی کند.


وی گفت: هیئت نظارت بر برجام تکلیف مردم را با برجام مشخص کنند. نمی‌شود یک طرف معاهده برجام به تمام تعهدات خود عمل کند و طرف دیگر نه تنها به تعهدات عمل نکند، بلکه بر زیاده‌خواهی‌های خود هم بیافزاید.


بادامچیان افزود: کاخ سفید در برابر ایران اسلامی کارش به گستاخی رسیده است. دولت پاسخ روشنی به گستاخی‌های آمریکایی‌ها بدهد، به‌گونه‌ای که پشیمان‌کننده دشمن باشد.


دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی همچنین به تحولات اروپا پرداخت و ادامه داد: اوضاع در انگلیس قرمز است. آن‌ها در چاه ویل تصمیم‌گیری‌های برگزیت افتاده‌اند و به سادگی از آن بیرون نخواهند آمد.


وی اظهار کرد: سرگیجه‌ای که انگلیسی‌ها در مجلس و دولت در موضوع برگزیت گرفته‌اند، آن‌ها را رها نخواهد ساخت. آن‌ها برای نجات از بحران اقتصادی باید از استعمارگری دست بردارند و واقعیت دنیای معاصر و بیداری ملت‌ها را بپذیرند.


دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی درمورد تحولات لیبی گفت: ملت لیبی خود باید بپاخیزند و جلوی دخالت‌های امثال سعودی و هم‌دستان را بگیرد و نگذارند دشمنان ملت لیبی توسط عوامل وابسته در لیبی حمام خون راه بیاندازند.


بادامچیان در پایان با اشاره به رحلت سیدمحمود محتشمی‌پور، تصریح کرد: مرحوم محتشمی‌پور از پیشکسوتان مبارزه با رژیم ستم‌شاهی بود. او از اعضای برجسته حزب مؤتلفه اسلامی و از یاران قدیمی امام خمینی (ره) نیز بود. او از اعضای ثابت تعطیلی‌های اعتراض‌آمیز بازار تهران در اعتراض به رژیم ستم‌شاهی بود و طعم تلخ شکنجه‌های ساواک و بازداشت و زندان را چشیده بود و تا آخرین روزهای عمر پربرکت خود پای انقلاب و دفاع شجاعانه از ولایت و رهبری و تبری از عناصر فریب‌خورده ایستاد. خداوند او را بیامرزد و با اولیای خود محشور کند.


وی همچنین با اظهار تأسف از درگذشت مرحوم حاج سید مجتبی قائم‌مقامی، از خداوند متعال برای او علو درجات و برای خانواده‌اش صبر و اجر مسئلت کرد. مرحوم قائم‌مقامی نیز از پیشکسوتان مبارزه در عمر طولانی خود و از یاران صدیق مؤتلفه اسلامی و فدائیان اسلام و مجاهدی با استقامت و فعال بود.


انتهای پیام/4079/


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان ۰ نظر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۶
۰
به نام خدا
موضوع: درخواست خروج از برجام
سلام علیکم
تنها راه موفقیت ما، مقاومت در برابر دشمنان زورگو، تکیه بر توانمندی و ظرفیت های داخلی و ارتباط با کشورهای غیر مستکبر است. آمریکا و این سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان حتی اگر در مقابل چشم ما، جنگ زرگری هم راه بیاندازند باز دو روی یک سکه اند. مگر یادمان رفته که امام راحل (ره) فرمود: «آمریکا از انگلیس بدتر، انگلیس از آمریکا بدتر.»
امام خامنه ای قبل از روی کار آمدن دولت ترامپ فرمودند: «برجام را ابتدائاً نقض نخواهیم کرد این را همه بدانند ... آن ها اگر پاره کردند ما آتش می زنیم.»
ایشان سال گذشته، پس از خروج آمریکا از برجام در جلسه خصوصی با هیأت دولت فرمودند: «در روزنامه خواندم که ترامپ گفته که من می خواستم به ترزا مِی سفارش کنم راجع به سخت‌گیری نسبت به ایران، [امّا] او به من سفارش کرد درباره‌ی سخت‌گیری راجع به ایران! اینها این [جور] هستند دیگر. آن‌وقت تلفن می زند به آقای دکتر روحانی و اظهار ارادت و اخلاص هم به ایشان می کند. اینها را بایستی این‌جوری و با این چشم نگاه کرد؛ بدند اینها، اینها خیلی بدند. بنده یک سینه حرف دارم در زمینه‌ی اروپایی‌ها - نه به‌خاطر سیاستهای امروزشان ‌- به‌خاطر ذات خبیثی که حکومتهای اروپایی در طول این چند قرن از خودشان نشان داده‌اند؛ خیلی حرف گفتنی اینجا زیاد است، نمیخواهیم حالا وارد آن مسائل بشویم.»
سپس در یک جلسه عمومی فرمودند: «حالا گفته می‌شود که برجام را می‌خواهیم با این سه کشور اروپایی ادامه بدهیم؛ من به این سه کشور هم اعتماد ندارم. من می‌گویم به اینها هم اعتماد نکنید؛ [اگر] می‌خواهید قرارداد بگذارید، ... تضمین به دست بیاورید، تضمین واقعی، تضمین عملی، والا فردا اینها هم همان کاری را خواهند کرد که آمریکا کرد، [امّا] به یک شیوه‌ی دیگر.»
علیرغم تمام این نصایح متأسّفانه دولت پس از گذشت نزدیک به ده ماه از خروج آمریکا از برجام منتظر وعده سر خرمن اروپایی ها ماند! آن هم وعده ای که از SPV به اینستکس تنزّل یافت. این در حالی بود که اروپایی ها خود اعتراف کردند، هیچگاه تحریم های آمریکا را دور نمی زنند، بلکه فقط در چارچوب آنچه ارباب آمریکایی به آن ها اجازه داده است، فقط به ایران کمک های انسان دوستانه می کنند، یعنی غذا و دارو را در برابر فروش نفت می دهند و همزمان بارها ما را تحت فشار می گذاشتند که در برابر همین وعده های ننگ آور توخالی بدون تضمین، به برجام های 2، 3، 4 و 5 ( خود تحریمی مالی FATF، موشکی، منطقه ای و حقوق بشر) بپیوندیم.
بالاخره رهبر معظم انقلاب در ابتدای امسال در حرم رضوی فرمودند: « در مورد ایران، از اواسط قاجار، اروپایی‌ها به ما ضربه زدند. در جنگهای ایران و روس، انگلیس‌ها به ایران خیانت کردند؛ به عنوان واسطه وارد میدان شدند، امّا از پشت خنجر زدند. در قضیّه‌ی امتیاز تنباکو، در قضیّه‌ی امیرکبیر و رفتاری که با امیرکبیر کردند؛ فشارهای انگلیس‌ها و سفارتخانه‌های اروپایی در تهران بود که پادشاه ابله قاجار را وادار کرد خون امیرکبیر را بریزد و او را که می توانست ایران را متحوّل کند، کنار بگذارد. [همچنین] رفتار اروپایی‌ها در روی کار آوردن حکومت دیکتاتوری رضاخان، رفتار اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها در ساقط کردن دولت مصدّق، رفتار آنها در قضایای گوناگون اقتصادی و سیاسی و امنیّتی ما و رفتار آنها در قضیّه‌ی جنگ تحمیلی و بعد هم رفتار آنها در قضیّه‌ی تحریم؛ اینها را ما نباید از یاد ببریم. غربی‌ها با ما همیشه همین جور رفتار کرده‌اند؛ نمیتوانیم به آنها هیچ امیدی داشته باشیم. در همین قضیّه‌ی اخیر، در قضیّه‌ی برجام، وظیفه‌ی اروپایی‌ها چه بود؟ خب یک قرارداد هفت‌جانبه‌ای بسته شده بود -شش کشور و ایران این طرف؛ هفت کشور- یک طرف که آمریکا است خارج شد؛ وظیفه‌ی طرفهای دیگر چه بود؟ وظیفه‌ی اروپایی‌ها این بود که می‌ایستادند در مقابل آمریکا، میگفتند ما به تعهّد خودمان پایبندیم؛ تعهّد آنها این بود که تحریمها به طور کلّی برداشته بشود؛ باید محکم می‌ایستادند، [امّا] با بهانه‌های مختلف نَایستادند. علاوه بر اینکه در مقابل آمریکا نَایستادند، خودشان هم در عین اینکه مدام به ما تأکید کردند و می کنند که «نبادا از برجام خارج بشوید»، عملاً از برجام خارج شده‌اند؛ یعنی حتّی تحریمهای جدیدی را علیه ایران به وجود آورده‌اند. این رفتار اروپایی‌ها است؛ از اینها می شود توقّع داشت؟ این کانال مالی‌ای هم که اخیراً مدام گفته میشود یک کانال مالی درست کرده‌اند، این به شوخی شبیه‌تر است؛ البتّه شوخی تلخی است. این هیچ معنی‌ای ندارد؛ آن چیزی که وظیفه‌ی آنها است با آنچه آنها دارند مطرح میکنند زمین تا آسمان فرق میکند. در آخرین مسئله‌ی بین‌المللی ما، باز اروپایی‌ها مثل گذشته از
قالیشویی ادیب