دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رسولی:

عارف صدارت دو وزارتخانه روحانی را نپذیرفت

سخنگوی ستاد انتخاباتی محمدرضا عارف در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد که احتمال کاندیداتوری وی برای انتخابات مجلس دهم بالا است.
کد خبر : 37037

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا، خبرگزاری تسنیم در ادامه این خبر نوشت: سیدحسن رسولی سخنگوی ستاد انتخاباتی محمدرضا عارف در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و از چهره‌های نزدیک به وی است که در دولت‌های گذشته مسئولیت‌های مختلفی همچون فرمانداری زاهدان، معاونت استانداری لرستان و همدان، معاونت راه آهن جمهوری اسلامی ایران، و استانداری لرستان و خراسان و همچنین معاونت وزارت کشور را در کارنامه کاری خود دارد.


وی در پاسخ به سوالی درباره احتمال کاندیداتوری عارف در انتخابات مجلس دهم گفت: در مورد کاندیداتوری آقای عارف، ایشان در حوزه اصلاح طلبی همواره فعال بوده و هست؛ در جریان انتخابات سال 92 ریاست جمهوری شاهد بودید که او با اقدام تاریخی و اخلاقی، با کناره گیری خود، مسیر را برای پیروزی حجت‌الاسلام روحانی هموارتر کرد.


***عارف به رقابت با روحانی در سال 96 نمی‌اندیشد


وی افزود: حتی در دو سال اخیر که از عمر دولت آقای روحانی گذشته، شما در جایی پیدا نمی‌کنید که مواضع آقای عارف، آقای توفیقی رئیس ستاد انتخاباتی ایشان و من که جانشین او بودم، در قبال دولت تغییر کرده باشد و خدایی نکرده این مجموعه با توجه به نقشی که آقای عارف ایفا کرده انتظار ما به ازایی داشته باشد. هیچ کدام از ما مسئولیتی در دولت نداشته و به دنبال آن هم نیستیم؛ اما من فکر می‌کنم آقای دکتر عارف به بهترین شکل ممکن از آقای دکتر روحانی حمایت بی حد و حصر کردند.


رسولی در ادامه یادآور شد که : حتی اگر خاطرتان باشد سال گذشته آقای عارف در یک مصاحبه رسمی اعلام کرد که ما به رقابت با آقای روحانی در سال 96 نمی‌اندیشیم. این به آن معناست که این کناره گیری رفتار تاکتیکی و داد و ستد در حوزه قدرت و سیاست نبوده است که چیزی عرضه و ما به ازایی دریافت شود. واقعاً برداشت واقعی این بود که مصلحت کشور در این است و با توجه به مسائلی که وجود دارد احتمال کاندیداتوری آقای عارف از حوزه انتخابیه تهران منتفی نیست. اینکه او حتماً در این انتخابات کاندیدا بشود یا نه، اولاً به تصمیم و اراده شخصی خودشان مرتبط است و ثانیاً به این موضوع بستگی دارد که مجموعه تشخیص جمعی اصلاح طلبان چه چیزی را اقتضا کند.


***بعید می‌دانم که آقای عارف از نامزدی انتخابات مجلس آینده استنکاف کند


سخنگوی ستاد انتخاباتی محمدرضا عارف در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: طبیعتاً اگر همین تقاضاهایی که الآن وجود دارد و بلافاصله از فردای روز 24 خرداد 92 مطرح می‌شد و همچنان مطرح می‌شود، همچنان باشد، من بعید می‌دانم که آقای عارف از نامزدی انتخابات مجلس آینده استنکاف کند.


"من به شخصه امیدوارم این اتفاق بیفتد و به نظر من حضور چهره‌هایی مانند آقای عارف در حوزه اصلاح طلبی و مشابه آن در اصولگرایی و به میدان آمدن چهره‌های شناخته شده مجرب و ریشه دار در صحنه انتخابات می‌تواند گام مثبتی در جهت افزایش مشارکت عمومی داشته باشد."


***رفتار لاریجانی و دوستانش مصداق اعتدال‌گرایی در حوزه اصول‌گرایی است


رسولی در ادامه با برشمردن ویژگی‌های اصولگرایان معدل، با بیان اینکه "آنچه که ما در رفتار آقای لاریجانی و دوستانشان در حوزه اصولگرایی مشاهده می‌کنیم، به ویژه در یک سال اخیر،‌ مصداق اعتدال گرایی در حوزه اصولگرایی است" گفت: به عقیده من "اعتدال" یک گفتمان نیست؛ بلکه یک رویه،‌ روش و رویکرد است که هر کدام از این دو مجموعه می‌توانند نسبت خودشان را با اعتدال تعریف کنند و طبیعتاً در جریان اصولگرایان کسانی هستند که این رویکرد را بر نمی‌تابند.


***احتمال کاندیداتوری عارف زیاد است


وی تاکید کرد: انتظار اصلاح‌طلبان این است که عارف برای انتخابات مجلس ثبت نام کند؛ اما بالاخره خود عارف باید برآوردی از شرایط داشته و تصمیم شخصی‌‌اش را بگیرد. من با شناختی که از عارف دارم، احتمال کاندیداتوری ایشان را خیلی زیاد می‌دانم، یعنی همچنان که در سال 92 نشان داد در شرایطی که بر سر دوراهی بین تشخیص فردی و جمعی قرار گرفت، تشخیص جمعی را ملاک عمل قرار می‌دهد و اینکه بگوییم حتماً او در 28 آذرماه و در فرصت یک هفته ای ثبت نام می‌کند، با توجه به غیرقابل پیش بینی بودن شرایط سیاسی کشور قابل پیش بینی نیست.


رسولی در پاسخ به این سوال که احتمال می‌دهید که آقای عارف خودش لیست واحد در انتخابات بدهد یا خیر، گفت: عارف حزب نیست که بخواهد لیست انتخاباتی بدهد؛ آقای عارف یکی از شخصیت‌های اصلاح طلب است و لیست دادن،‌کار احزاب و گروه‌های سیاسی است. منظور از این حرف این نیست که شخصیت‌ها در نهایی کردن لیست انتخابات مداخله‌ای ندارند؛ بلکه واقعیت این است که هم در حوزه اصلاح طلبی و هم در حوزه اصولگرایی ظرفیت‌های متنوعی وجود دارد که بخشی از این ظرفیت‌ها متوجه احزاب است.


"بنابراین آقای دکتر عارف همراه با آهنگ موزون جریان اصلاح طلبی عمل خواهد کرد و در این صورت ما در بحث دادن لیست واحد، آن هم از موضع شخص شاهد چنین چیزی نخواهد بود."


***وزارت علوم و ارتباطات دو پستی که روحانی برای عارف در نظر گرفت


سخنگوی ستاد انتخاباتی محمدرضا عارف در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به ایام پس از انتخابات خرداد 92 گفت: آقای روحانی آقای عارف را برای دو وزارتخانه دعوت کرد. وزارت علوم و ارتباطات و فناوری ارتباطات که آقای دکتر عارف ضمن تشکر این دو پست را نپذیرفت و دولت نیز به کار خود ادامه داد.


"دلیل اینکه این دو پُست را نپذیرفت، این بود که تشخیص او این بود که آنگونه که باید مؤثر باشد، نخواهد بود و در حوزه مدنی و عمومی مؤثرتر خواهد بود و دوم اینکه در عرف اداری نیز پسندیده نیست وقتی کسی نفر دوم یک دولت است، مسئولیت یک وزارتخانه را برعهده گیرد. مانند این است که یک دولت اصولگرا روی کار بیاید و به آقای احمدی نژاد که 8 سال رئیس جمهور بوده، پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی را بدهد. اگرچه اشکالی ندارد، ولی عرف آن را نمی‌پذیرد."


***اصلاح طلبان همه رفتارهای دولت را قبول ندارند


وی در پایان با تاکید بر اینکه اصلاح طلبان همه رفتارهای دولت را قبول ندارند، گفت: یکی از خصوصیات جریان اصلاح طلبی این است که به سادگی همه مسائل را نمی پذیرد، اما در کلیت، از حمایت از دولت پشیمان نیستیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب