دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
چرخ دانشگاه/32

محققان دانشگاه آزاد اسلامی موفق به تولید قارچ‌کش‌های طبیعی شدند

شرکت دانش‌بنیان روماک گستر‌غرب دانشگاه آزاد اسلامی، موفق به تولید قارچ‌کش‌های طبیعی شد.
کد خبر : 368146
656901_885.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، کاربردی شدن علم یکی از موضوعات حائز اهمیت در میان پژوهشگران و دانشگاهیان است. پژوهشگران در چند سال اخیر در کنار پرداختن به موضوعات تئوری و نظریه‌سازی، بر تأثیر نتیجه‌ تحقیقات برای حل مسئله‌ تمرکز دارند.


در این میان، پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی نیز با توجه به اهمیت حوزه‌های کشاورزی و امنیت محصولات زراعی، درصدد کاربردی کردن علم و تحقیقاتشان هستند.


پرونده چرخ دانشگاه‌ با معرفی این پژوهشگران سعی می‌کند اقدامات شگرف محققان را به گوش جامعه نخبگان و مسئولان برساند تا شاید  با مراکز مورد نیاز این تحقیقات کاربردی، وارد همکاری و تعاملات دو طرفه شوند.


گلناز حسامی در گفتگو با خبرنگار آنا درباره محصول دانش‌بنیان تولیدشده توسط این واحد فناور گفت: قارچ‌کش‌های طبیعی برای استفاده در انواع محصولات باغی با ویژگی‌هایی همچون کاهش مصرف سموم شیمیایی، تولید محصولات ایمن و افزایش مدت ماندگاری محصولات پس از برداشت و سازگار با محیط زیست تولید شده است.


سرپرست شرکت دانش‌بنیان روماک‌گستر ‌غرب دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: تمام آزمایش‌های ایمنی محصول در آزمایشگاه‌های سازمان حفظ نباتات وزارت جهاد کشاورزی انجام مورد تأیید قرار گرفته است و اینک محصول دانش‌بنیان قارچ‌کش طبیعی در حال اخذ مجوز فروش قرار دارد.


حسامی با شاره به آزمایش‌های گسترده قارچ‌کش طبیعی در مزارع و گلخانه‌ها افزود: نتایج به‌دست آمده از استفاده قارچ‌کش‌های طبیعی در نمونه‌های مورد مطالعه بسیار خوب گزارش شده است.


فارغ‌التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی از آمادگی خط تولید این شرکت دانش‌بنیان برای تولید قارچ‌کش‌های طبیعی خبر داد و عنوان کرد: با اخذ مجوزهای لازم برای تولید محصول، ظرفیت جذب برای یازده نفر نیروی کار ایجاد خواهد شد.


وی تصریح کرد: قارچ‌کش‌های طبیعی برای استفاده در مزارع، کشت و صنعت، باغات میوه و تمام محصولات کشاورزی که در معرض بیماری‌های قارچی قرار دارند قابل استفاده است.


سرپرست شرکت دانش‌بنیان روماک‌گستر‌ غرب دانشگاه آزاد اسلامی درباره قیمت تمام شده محصول دانش‌بنیان قارچ‌کش طبیعی، خاطرنشان کرد: قیمت تمام شده این محصول یک سوم مشابه خارجی آن در بازار است که از لحاظ کیفی قابل رقابت با محصولات موجود در بازار است.


حسامی در پایان خاطرنشان کرد: واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان بیشترین وقت خود را صرف بروکراسی ادارات می‌کنند و این موضوع امکان ابتکار عمل را از فناوران سلب می‌کند که لازم است دستگاه‌های اجرایی در تسهیل امور واحدهای فناور و دانش‌بنیان اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.


انتهای پیام/4116/ 4007/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب