دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
چرخ دانشگاه/33

محققان واحد نراق مؤفق به ساخت دستگاه تولید علوفه دامی شدند

محققان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق مؤفق به ساخت و بهینه‌سازی دستگاه تولید علوفه دامی شدند.
کد خبر : 368502
fffffff.jpg

به گزارش خبرنگار علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، کاربردی شدن علم یکی از موضوعات حائز اهمیت در میان پژوهشگران و دانشگاهیان است. پژوهشگران در چند سال اخیر در کنار پرداختن به موضوعات تئوری و نظریه‌سازی، بر تأثیر نتیجه‌ تحقیقات برای حل مسئله‌ تمرکز دارند.


در این میان پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی نیز با توجه به بحران‌ها و چالش‌های پیشروی کشور درصدد کاربردی کردن علم و تحقیقاتشان هستند. تولید علوفه دام در شرایط و اقلیم‌های مختلف کشور یکی از معضلات حوزه دامپروری به‌شمار می‌رود که محققان دانشگاه آزاد اسلامی اهتمام ویژه‌ای در رفع آن داشته‌اند.


پرونده چرخ دانشگاه‌ با معرفی این پژوهشگران سعی می‌کند اقدامات شگرف محققان را به گوش جامعه نخبگان و مسئولان برساند تا شاید  با مراکز مورد نیاز این تحقیقات کاربردی، وارد همکاری و تعاملات دو طرفه شوند.


کریم نوزادنمین در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با اشاره به جرقه طراحی و شبیه‌سازی دستگاه تولید علوفه، گفت: از سال 84 روی طراحی و تولید چنین دستگاهی برنامه‌ریزی می‌شد که در همین راستا یک پایان‌نامه مقطع کارشناسی برای این موضوع شد که نتیجه آن تولید و فروش چند نمونه از این دستگاه بود.


سرپرست واحد فناور آگرودیتا ادامه داد: بعد از گذشت 10 سال، دستگاه تولید علوفه مورد بازطراحی و بازنگری قرار گرفت و متناسب با پیشرفت‌های فناوری روز جهان و نیازهای حوزه دامداری نمونه جدید آن ساخته شد. دستگاه تولید علوفه دامی در فضایی 32 مترمربعی روزانه یک تن علوفه تولید می‌کند.


نوزادنمین درباره ویژگی‌های دستگاه دانش‌بنیان تولید علوفه اظهار کرد: دستگاه بهینه شده می‌تواند با استفاده از سیستم نور مصنوعی به‌عنوان منبع تأمین نور و یا معادل آن به‌کار ادامه دهد و دارای سیستم‌های خنک‌کننده و گرمایش مناسب با تمام اقلیم‌های کشور است.


وی افزود: دستگاه در نسخه جدید دارای سیستمی با قابلیت برنامه‌ریزی نور بوده و دما، رطوبت، کربن دی اکسید،‌ تهویه و پمپاژ مغذی آن به‌صورت خودکار با طراحی منحصربه‌فرد  تعبیه شده است.


سرپرست واحد فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق با اشاره به توفیقات کسب شده در نمایشگاه فن‌بازار کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی،‌ بیان کرد: بعد از ارائه محصول در فن‌بازار کشاورزی، چندین واحد دامداری برای خرید و تهیه دستگاه تولید علوفه وارد مذاکراتی شده‌اند و در طول  فن‌بازار مذاکرات مؤثری با آستان قدس رضوی و یک هلدینگ سرمایه‌گذاری برای تجاری‌سازی محصول صورت گرفته است.


نوزادنمین در پایان تصریح کرد: قیمت تمام شده این دستگاه، یک چهارم مشابه خارجی آن است که می‌تواند یک عامل مؤثر در بازارسازی داخل کشور باشد. طرح کسب‌وکار تولید و فروش دستگاه تولید علوفه دامی، درحال بازتعریف و طراحی است که برای أخذ حمایت و تسهیلات به اداره تجاری‌سازی ارسال خواهد شد.


انتهای پیام/4107/4116/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب