نشریات دانشجویی پیامنور در پیچ و خم وزارت علوم گم میشوند
به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نشریات دانشجویی یکی از بسترهای مهم تربیت دانشجو است که در آن فرد یاد میگیرد تا قلم بزند و مسائلی را مطالبه کند. یا این همه گاهی اوقات این نشریات مغموم واقع میشوند و به جای اینکه روشنیبخشی و آگاهی دادن را در پیش داشته باشند، رو به افول سیر میکنند. دانشگاه پیام نور بهعنوان دانشگاه ستادی است و هر مرکز و واحد پیام نور جمعاً دارای ۳۴۰ نشریه فعال است که دچار این مسئله شده است.
با توجه به اینکه واحدهای این دانشگاه در سایر نقاط کشور بهصورت پراکنده فعالیت میکنند از اینرو امکان تجمیع دانشگاههای پیام نور برای برگزاری انتخابات شورای ناظر بر نشریات مقدور نیست و این بزرگترین دغدغه فعالان نشریات دانشگاه پیام نور در برگزاری انتخابات شورای نظارت بر نشریات دانشجویی است.
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در بحث انتخابات شورای نظارت بر نشریات، دانشگاه پیام نور را بهعنوان یک دانشگاه میشناسد. در این راستا فعالان دانشجویی در بخش نشریات پیشنهاد میکنند که این وزارتخانه کمیته ناظر بر نشریات هر استان را به رسمیت بشناسد تا حق سایر دانشگاههای پیام نور واقع در سایر شهرهای کشور تضییع نشود.
انتخابات حضوری شورای ناظر بر نشریات اولین مطالبه دانشجویان دانشگاه پیام نور
مجتبی حیدریان در این رابطه در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: فعالان نشریات دانشگاه پیام نور در پیشنهاد دیگری خواستار انتخابات حضوری هستند تا همه واحدها و مراکز بتوانند در این انتخابات شرکت کنند و یک انتخابات سالم و بدون بحثی را برگزار بکنند و اما با توجه به اینکه به گفته دکتر زمانی رئیس دانشگاه پیام نور کشور اصالت دانشگاه پیام نور آموزش از را دور است و این موضوع در حکم منصوبی ش از طرف وزیر علوم قید شده لذا ایشان طبق استناد براین بند خواستار انتخابات الکترونیکی هستند، که این پیشنهاد تا به حال از طرف مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تأیید نشده است. که با توجه به مطالبه فعالان نشریات از مسئولان دانشگاهی و شخص دکتر ناجی معاونت فرهنگی دانشگاه پیام نور کشور در جشنواره دستاوردهای دانشجویی که در استان گلستان برگزار شد، قول پیگیری برای برگزاری انتخابات حضوری را داد که تا اول اسفندماه فراخوان برگزاری این انتخابات صادر شود، با این حال به اواخر ماه و سال نزدیک میشویم و همچنان خبری از انتخابات نیست در حالی باید تا آخر اسفندماه طبق شیوهنامه این انتخابات برگزار شود.
عضو کمیته ناظر بر نشریات پیام نور استان آذربایجان شرقی افزود: در جشنواره نشریات دانشجویی پیام نور که سال قبل در قشم برگزار شد کمیته انتخابات اعلام کرد؛ حدود ۱۰۰ نفر از مدیران مسئول در این انتخابات شرکت کردهاند به دلیل عدم حضور همه و اکثریت مدیران نشریات دانشجویی در جشنواره قشم، دانشجویان حق رأی برای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را از ۳۰ رأی به ۱۳ رأی کاهش دادند.
با این همه دغدغه مدیران مسئول نشریات دانشگاههای پیام نور این است که امسال هم با این نوع انتخابات حق ۳۴۰ نشریه فعال دانشگاه پایمال نشود بههرحال از شواهد موجود به نظر میرسد، مسئولان دانشگاه تأکید به برگزاری انتخابات الکترونیک دارند اما وزارت علوم با این شیوه از انتخابات مخالف است و مطمئناً آنچه در آخر اتفاق خواهد افتاد حق ۳۴۰ نشریه فعال دانشگاه از بین رفته و پایمال خواهد شد.
با این همه باید منتظر ماند و دید که مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری چه راهبردی برای حضور همهجانبه دانشجویان فعال حوزه نشریات خواهند داشت.
انتهای پیام/4107/4108/پ
انتهای پیام/