دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 اسفند 1397 - 10:18
طی بیانیه‌ای؛

وزارت اطلاعات متولی مهم صیانت از منافع و امنیت ملی ضروری است

13 دفتر بسیج دانشجویی در نامه‌ای به وزیر اطلاعات بر صیانت از منافع ملی تاکید کردند.
کد خبر : 364735
1397031611042818514340964.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، 13 دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه‌های کشور طی نامه‌ای به وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران خواستار رسیدگی به نفوذی‌های داخلی و دشمنان دخیل در مشکلات اقتصادی شدند.


در ابتدای این نامه در خطاب به حجت‌الاسلام سید محمود علوی آمده است: حضرت‌عالی در بهمن امسال، از شناسایی و دستگیری تعدادی از اعضای گروه‌های تروریستی خبر دادید که قصدشان، ایجاد خرابکاری در دهه فجر بود. روشن است که نیروهای اطلاعاتی با همراهی سایر نیروهای مؤثر امنیتی و نظامی ازجمله سپاه، ارتش، نیروی انتظامی و... امنیت بی‌بدیلی را در منطقه پرآشوب غرب آسیا برای کشور به ارمغان آورده‌اند که نمی‌توان از آن چشم پوشید، لکن شما و سایر قوای امنیتی کشور به‌خوبی می‌دانید که میدان اصلی جنگ در شرایط فعلی، اقتصاد و تشدید فشارها و تحریم‌های مالی توسط نظام سلطه است که کیان نظام جمهوری اسلامی و فشار به مردم را نشانه رفته است.


در این نامه با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری نوشته‌شده است: « جنگ واقعی، جنگ اقتصادی است. جنگ واقعی تحریم است. جنگ واقعی گرفتن عرصه‌های کار و فعالیت و فناوری در داخل کشور است. ما را به جنگ نظامی متوجه می‌کنند تا از این جنگ غفلت کنیم.27/11/95». 


در ادامه این نامه آمده است: در چنین شرایطی، نقش‌آفرینی فعالانه سرویس‌های امنیتی به‌ویژه وزارت اطلاعات به‌عنوان متولی مهم صیانت از منافع و امنیت ملی ضروری است. اگر درزمینهٔ امنیت هوشیاری نباشد تبعات بسیار بدی در انتظار مردم خواهد بود. یک نمونه آن را در هفته‌های اخیر شاهد بودیم که به شهادت تلخ و ناگوار 27 پاسدار مدافع اسلام و ایران به دست عوامل تکفیری منجر گردید و یا حادثه اهواز و قبل‌تر از آن حمله تروریستی به مجلس شورای اسلامی و... لیکن با قاطعیت می‌توان گفت غفلت در جنگ اقتصادی، شمول بسیار گسترده‌تر و تبعات بسیار مخرب‌تر از عرصه امنیتی و نظامی دارد و همه جامعه اعم از پیر و جوان و کودک، زن و مرد را در معرض حملات تروریستی اقتصادی قرار می‌دهد که همین‌الان می‌شود این تبعات مخرب و زیان‌بار را با گوشت و پوست‌واستخوان مشاهده و لمس کرد.


در ادامه آمده است: افت شدید ارزش پول ملی و در مقابل آن افزایش شگفت‌انگیز نرخ ارز از حدود 4 هزار تومان به 12 هزار تومان در یک سال اخیر و افزایش قیمت کالاهای موردنیاز مردم مانند گوشت که با رشد بیش از 100 درصدی به بالای 100 هزار تومان برای هر کیلو رسید وصف‌های بسیار طولانی را در سرما برای خرید ایجاد کرد و موجب نارضایتی شدید مردم شده است. همین وضعیت در چند ماه گذشته برای کمبود کالایی مثل پوشک نیز وجود داشت که موردانتقاد مقام معظم رهبری نیز قرار گرفت و البته لیست این کالاها رو به فزونی می‌نماید.


در این نامه ذکرشده است: در چنین وضعیتی این سؤال اساسی مطرح می‌گردد که کارنامه شما و وزارتخانه مطبوعتان درزمینهٔ شناسایی و رصد تحرکات دشمن در جنگ اقتصادی، شناسایی نقشه‌های تکمیلی همچون استفاده از معاهدات بین‌المللی برای افزایش فشار بر کشورهای تحریم شده و... چیست؟ آیا تابه‌حال به وظیفه مهم خود در آگاه‌سازی مسئولان و تصمیم گیران ارشد نظام در مواجهه با دشمن در این عرصه نبرد وسیع و نابرابر اقدامی کرده‌اید؟ آیا همانند عرصه امنیت نظامی در عرصه امنیت اقتصادی به‌طور جد فعال و کارامل هستید؟ از شواهد متعدد که دو نمونه آن در بالا اشاره شد، می‌توان گفت یا کارنامه‌ای نیست یا اگر هست بسیار ضعیف است.


در ادامه آمده است: این در حالی است که مانند نبرد در سایر عرصه‌ها می‌توان با قاطعیت گفت که دشمنان بیرونی به‌تنهایی علیه مردم ایران به طراحی و عملیات مبادرت نمی‌ورزند و حتماً از نفوذی‌ها در نظام اقتصادی و تصمیم‌گیری کشور استفاده می‌کنند. از این طریق است که می‌توانند معیشت مردم را گروگان گرفته و نظام اسلامی را در اداره اقتصاد کشور ناتوان نشان دهند. آیا بزرگ‌ترین دستگاه امنیتی کشور بااین‌همه امکانات و ساختار و توانایی اشراف بر داده‌ها و اطلاعات از کانال‌های داخلی و خارجی، توانسته است نفوذی‌ها را در جنگ اقتصادی شناسایی کرده و ناکام بگذارد؟


در این نامه آمده است: در جنگ اقتصادی جمع‌آوری، شناسایی و ردیابی جریانات پولی-مالی کشورها باهدف سلاح سازی مالی، از ادوات اصلی تهاجم برای دشمن محسوب می‌گردد و به اذعان دیوید کوهن مسئول و معمار تحریم‌های فلج‌کننده در وزارت خزانه‌داری آمریکا ، لازمه اجرای موفق تحریم‌ها، ردیابی و داشتن اطلاعات مالی از سراسر دنیا می‌باشد. برای همین آمریکا می‌کوشد تا علاوه بر استفاده از ظرفیت‌های مالی و اقتصادی خود، تحت پوشش نهادهای بین‌المللی نیز با تحمیل کنوانسیون‌های مختلف به این امر مبادرت ورزد.


در ادامه نوشته شده است: اگرچه انتظار از وزارت اطلاعات، شناسایی همین روش‌ها با استفاده از اطلاعات آشکار و پنهان و اطلاع‌رسانی به مسئولان برای تصمیم‌گیری صحیح است، ولی صحبت‌های ما با برخی از نمایندگان مجلس و ارزیابی فضای عمومی مسئولان دولتی، حاکی از عدم اشراف آنان به این خطرات واضح است و متأسفانه حتی عدم تسلط به متون برخی کنوانسیون‌ها که از تصویب مجلس گذشته است نیز موجب نگرانی شدید است و نشان از عدم آگاهی کافی در عرصه سهمگین نبرد اقتصادی دارد. در این راستا مقام معظم رهبری می‌فرمایند: «در جنگ نظامی اگر شما توانستی حدس بزنی که نقشه دشمن چیست؟ خودت را آماده می‌کنی، در جنگ نظامی این‌جوری است. در جنگ اقتصادی این‌ها همه جنگ است. (6/10/96) »  لذا با توجه به نکات فوق‌الذکر از جنابعالی به‌عنوان متولی مهم‌ترین دستگاه امنیتی کشور می‌خواهیم به سؤالات زیر در یک جلسه صریح دانشجویی پاسخ دهید و ما دانشجویان انقلابی برای میزبانی شما در دانشگاه صداوسیما که خود از اعضای هیئت‌علمی آن می‌باشید یا یکی از دانشگاه‌های اصلی کشور اعلام آمادگی می‌کنیم.


در پایان این نامه با طرح سه سؤال تصریح شده است: 1- ازنظر شما نقشه دشمن در جنگ اقتصادی چیست والان در چه مرحله‌ای از انجام این نقشه است؟ 2- نفوذی‌های دشمن در کدام دستگاه‌های تصمیم‌گیری نفوذ کرده‌اند و راهبرد شما برای مقابله و پاک‌سازی آن‌ها چیست؟ 3- با توجه به مشکلات اقتصادی کشور که دشمن و نفوذی‌های داخل می‌خواهند آن‌ها به بستر اعتراضات خیابانی تبدیل کنند تا امکان سوءاستفاده وسیع ضدانقلاب فراهم گردد، چه اقدامات پیشگیرانه‌ای در این خصوص صورت پذیرفته است؟


گفتنی است این نامه به امضای دفاتر بسیج دانشجویی دانشگاه صداوسیما، بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم و تحقیقات، بسیج دانشجویی دانشگاه امام حسین(ع)، بسیج دانشجویی پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(ع)، بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان، بسیج دانشجویی دانشگاه معماری و هنر پارس، بسیج دانشجویی دانشگاه شهید شمسی‌پور، بسیج دانشجویی پژوهشگاه مالی مهندسی ژنتیک و زیست‌فناوری، بسیج دانشجویی دانشگاه انقلاب اسلامی، بسیج دانشجویی دانشگاه صدرا، بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد تهران غرب و بسیج دانشجویی دانشگاه شهید عباسپور رسیده است.


انتهای پیام/4107/4108/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب