دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 اسفند 1397 - 16:24
سلمانی:

سیاست فرهنگی کشور بر مبنای انقلاب اسلامی است

معاون فرهنگی بسیج اساتید تهران بزرگ گفت: سیاست فرهنگی کشور ما برمبنای سیاست فرهنگی انقلاب اسلامی است که از جهان‌بینی و انسان‌شناسی اسلامی نشأت می‌گیرد.
کد خبر : 364335
photo_2019-02-27_16-18-00.jpg

جعفر سلمانی در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا با اشاره به اهمیت توجه به ساختار نهاد‌ها و سازمان‌ها در خصوص گام دوم انقلاب گفت: در بحث سازمان‌ها و نهاد قسمت‌هایی وجود دارد که به‌صورت رسمی در بخش لایه‌های تأثیرگذار در حوزه تصمیمات کشوری برای بالا رفتن سطح آگاهی مردم تلاش می‌کنند.


وی موضوع آتش به اختیار عمل کردن در گام دوم انقلاب نیاز به تبیین اساسی دانسته و افزود: سازمان‌ها و نهاد‌ها باید ساختار‌ها را موردتوجه قرار بدهند که مسلماً سیاست فرهنگی کشور ما برمبنای سیاست فرهنگی انقلاب اسلامی است که از جهان‌بینی و انسان‌شناسی اسلامی نشأت می‌گیرد.


سلمانی ادامه داد: اینکه ما بر اساس دستور آتش به اختیار، پژوهش انجام ندهیم و یا به طبقه تصمیم‌گیر اطلاعات لازم و مدل‌های پیشنهادی ارائه ندهیم درست و معقول نیست. دانشجویان و اساتید با توجه به دستور آتش به اختیار باید بتوانند به‌صورت لایه‌هایی که می‌تواند به تصمیم‌گیری کشور کمک کند، همگام با مدیران و مسئولان قدم بردارند.


معاون فرهنگی بسیج اساتید تهران بزرگ بابیان این‌که یکایک بندهای گام دوم انقلاب هرکدام تفسیر جامعی دارد تصریح کرد:  قسمت علم و فناوری که مختصاً دانشگاه متولی این موضوع می‌باشد، بخش عمده آن مشارکت عمومی را می‌طلبد و این در حوزه انتخابات قابل‌مشاهده است.


مدرس توسعه و برنامه‌ریزی و مدیریت استراتژیک ادامه داد: قسمتی از این گام در حوزه‌های ساختار و محتوی شکل می‌گیرد و جنبه‌های دیگری نیز دارد که بخشی از آن  نیازمند نگاه آرمان‌خواهی و نخبه‌گرا است و تخیل به همراه دارد، در این حوزه ما عالم را به‌صورت یک توهم و خیالی که قابلیت اجرایی ندارد در نظر نمی‌گیریم بلکه سازه‌هایی وجود دارد که این تخیل را با واقعیت مرتبط  می‌کند.


سلمانی گفت: در حوزه الزامات لازم است که با بالا رفتن سطح آگاهی جامعه دانشگاهی کشور در تصمیمات و انتخابات کشوری برای مسئولیت‌ها یا مدل‌هایی که می‌تواند به‌صورت اجرایی دربیاید، تأثیرگذار است که تأکید بر همین منظور دارد.


مسئول حوزه سیاست‌گذاری فرهنگی بسیج اساتید تهران بزرگ افزود: دانشگاه با دو رکن دانشجو و استاد در ارتباط است که این دو رکن مهم باید توجه داشته باشند تا به حاشیه‌هایی که می‌تواند به متن کمک کند را مطالعه و به کار بگیرند و همچنین از فرعیات و حواشی که این دو رکن را از متن اصلی آن دور می‌کند، اجتناب کنند.


وی در پایان گفت: باوجود سازه‌های موجود در سیستم دانشگاه طراحی سریع مدل‌ها و قرار دادن آن در اختیار دانشجو و بهره‌جویی از اساتید تراز انقلاب اسلامی می‌تواند در حل بخشی از مسائل اقدام تأثیرگذاری داشته باشد.


انتهای پیام/4107/4108/


 


 


 


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب