اقتصاد مقاومتی و اشتغال در گرو توجه به اقتصاد زیستی است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه پیام نور، محمدرضا زمانی در سومین همایش ملی زیستشناسی دانشگاه پیام نور، کشاورزی پایدار را از جمله استراتژیهای کلان اقتصاد زیستی بیان کرد و گفت: برای تحقق اهداف، نیازمند فناوری زیستی هستیم.
رئیس دانشگاه پیام نور با عنوان اینکه توسعه پایدار، اقتصاد مقاومتی و کار و اشتغال در گرو توجه به اقتصاد زیستی است، هماهنگی و همبستگی مجموعه علم، صنعت، دولت و مردم را برای تحقق اقتصاد زیستی ضروری دانست.
وی با عنوان اینکه اقتصاد زیستی بحث جدیدی در دنیا است گفت: سوخت و انرژی این اقتصاد از تحقیقات و نوآوری حاصل میشود و بر پایه مطالعات بیولوژیک تعریف شده است.
وی افزود: زیستشناسی در فرایندهای زیستی کاربرد دارد و اقتصاد زیستی براساس نیازهای جامعه ایجاد شده است و تا ۲۰۳۰ دنیا به ۵۰ درصد غذای بیشتر نیاز دارد بنابراین در این حوزه باید به زیستشناسی توجه کرد.
وی با تأکید بر لزوم به کارگیری منابع و فناوریهای جدید در حوزههای زیستمحیطی، عنوان کرد: دستیابی به انرژی بهینه، کشاورزی پایدار و تأمین امنیت تنها با استفاده از فناوریهای روز دنیا محقق میشود و برای رسیدن به ارزشافزوده اقتصادی نیز باید از برنامه مدون برخوردار باشیم.
زمانی با اشاره به استفاده از پسماندها برای تولید میکروارگانیسمها و خلق ثروت تصریح کرد: امروز عمده کشورها به سمت اقتصاد زیستی حرکت کردهاند که بخش عظیم آن در حوزه مواد غذایی بوده است.
زمانی ادامه داد: برای اشتغال فارغالتحصیلان زیستشناسی آینده روشنی وجود ندارد اما برای کارآفرینی، ثروت و نیازهای جامعه، زیستشناسی کارکرد ویژهای دارد.
گفتنی است، سومین همایش ملی زیستشناسی دانشگاه پیام نور با محوریت فناوریهای نوین، صنعت و اقتصاد امروز در دانشگاه پیام نور مازندران آغاز به کارکرد و تا فردا نهم اسفندماه ادامه دارد.
انتهای پیام/4123/4118/
انتهای پیام/