دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 اسفند 1397 - 09:27
حجت‌الاسلام صالحی:

بیانیه گام دوم انقلاب منشور حرکت 40 سال آینده کشور است

معاون فرهنگی- سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: بیانیه «گام دوم انقلاب» منشور حرکت 40 سال آینده کشور است.
کد خبر : 364120
438752_755.jpg

به‌ گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت‌الاسلام محمدمهدی صالحی، در خصوص بیانیه «گام دوم انقلاب» مقام معظم رهبری گفت: همه ما پذیرفته‌ایم که بیانیه «گام دوم انقلاب»، یک بیانیه ساده و معمولی نیست؛ بلکه منشوری است برای گام دوم که احتمالاً در مقایسه با گام اول، افق چشم‌انداز ۴۰ساله خواهد بود و مقام معظم رهبری دقت و زمان زیادی برای تدوین آن صرف کرده‌اند و این بیانیه حاصل تجارب ایشان است.


وی ادامه داد: مخاطب اصلی و نهایی بیانیه، جوانان و نخبگان هستند. بیانیه از جامعیت کافی برخوردار است لکن یک دال مرکزی دارد که باید در گفت‌وگوها به آن پرداخت. در خصوص این بیانیه باید از پردازش‌های ظاهری و معمولی صرف‌نظر کنیم و غفلت نکنیم که این بیانیه معارضینی دارد که درصدد بایکوت و یا تحریف این بیانیه یا تفسیر آن از موضع انفعالی هستند.


معاون فرهنگی- سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: نکته دیگری که خود رهبر انقلاب ابراز داشتند، این بود که باید در خصوص این بیانیه کار شود؛ درحالی‌که ایشان تاکنون نسبت به هیچ‌کدام از گفتارها و نوشتارهای قبلی خود چنین مطلبی را اظهار نکرده بودند.


وی در ادامه، به بیان این نکته که چه بایدها و نبایدهایی را لازم است در مورد این بیانیه رعایت کنیم، پرداخت و گفت: ابتدا لازم است نبایدها را بگوییم، چون اگر آن‌ها را رعایت نکنیم، اصل بیانیه زیر سؤال می‌رود.


صالحی تأکید کرد: باید مراقب باشیم که برخورد کلیشه‌ای، خشک و تشریفاتی با این بیانیه نکنیم و بدانیم اگر حتی کارگروهی تشکیل شد که این پیوست ادراکی در آن وجود نداشته باشد، خود همین امر باعث لطمه زدن به بیانیه است. باید دقت کنیم که در خصوص بیانیه در برابر تحریف‌ها و بایکوت‌ها نباید موضع منفعلانه داشته باشیم و حجم کارها باید آن‌قدر قوی و مبتکرانه باشد که در مدیریت ادراک مخاطب، موضع انفعالی ایجاد نکند.


وی ادامه داد: نکته دیگری که خیلی مهم است، این است که باید از قطب‌بندی‌های جناحی و سیاسی در تفسیر این بیانیه حذر کنیم. اگر به این نکته در میان نخبگان توجه نکنیم، بیانیه به نتیجه‌ای که باید برسد نخواهد رسید. باید بگذاریم خود مخاطب جمع‌بندی کند و دقت کنیم این امید و خوش‌بینی به آینده را که یکی از روح‌های حاکم بر این بیانیه است، در قالب الفاظ ظاهری و تکراری به مخاطب ابلاغ نکنیم که با این کار، آب در آسیاب کسانی که این‌گونه تفسیر می‌کنند که این بیانیه یک شُک کاذب برای امیدآفرینی در جامعه است،  نریخته باشیم.


انتهای پیام/4107/4115/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب