نسل اول و دوم انقلاب آماده واگذاری مسئولیتها به جوانان باشند
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری آنا، مهدی فضائلی در سخنان پیش از خطبه نماز جمعه تهران با اشاره به بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب اظهار کرد: این بیانه بعد از مراسم 22 بهمن و حضور حماسی مردم در سراسر کشور و در اولین روزهای ورود به دهه پنجم این بیانیه صادر شد و مسئولان و نخبگان باید در جهت اجرا و تحقق آن تلاش کنند.
وی گفت: این بیانیه از فراگیری و جامعیت محتوایی برخوردار است. چرا که هم نگاهی به گذشته و تاریخ دارد و هم شرایط امروز کشور را توصیف و چشمانداز روشنی را برای کشور ترسیم میکند.
تحلیلگر مسائل سیاسی تصریح کرد: این بیانیه اشاره گذرا به تاریخ انحطاط ایران در 200 سال قبل از پیروزی انقلاب اسلامی دارد و حوادث بعد از انقلاب که رهبر معظم انقلاب از آنان به عنوان «خونآورد» یاد میکنند، به صورت فشرده در این بیانیه تنظیم شده است.
فضائلی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب از تمدن نوین اسلامی بهعنوان چشمانداز روشن و قابل دست یافتن در این بیانیه یاد کردند، گفت: درحالی امسال چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن گرفتیم که دشمنان بهزعم باطلشان منتظر بودند مردم این سالها را نبینند. چنین پیشبینیهایی بر اساس سیاستها و توطئههایی اعلام شده بود که آنان برای سرکوب انقلاب اسلامی برنامهریزی کرده بودند که تمام این توطئهها با درایت رهبر معظم انقلاب و حضور مردم نقش بر آب شد.
وی با اشاره به اینکه در تاریخ تمدنها چهل سال زمان زیادی نیست، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران طی این چهل سال دستاوردها و تجربیات گرانبهایی به دست آورده که کشور را آماده برداشتن گامهای بلند بعدی کرده است و بیانیه رهبری در همین زمینه صادر شد.
تحلیلگر مسائل سیاسی اظهار کرد: از مهمترین توصیههای این بیانیه، پیشرفت و تلاش در جهت کسب دانش و فناوری، بهبود وضعیت اقتصادی، تلاش در جهت تحقق بیشتر عدالت و مبارزه مؤثر با فساد است. بنابراین موتور محرکه این حرکت و نیرویی که میتواند جامعه ما را به تحقق توصیههای هفتگانه این بیانیه هدایت کند، جوانان هستند.
فضائلی گفت: 36 میلیون از آحاد جامعه ایران زیر 40 سال هستند و جامعه جوانی داریم و نیروی جوان بهخصوص جوانان مؤمن، تحصیلکرده و با اراده، دارای قدرت بالایی برای پیشبرد و تحقق اهداف است. همانگونه که چهل سال اول انقلاب هم با قدرت نیروهای جوان دنبال شد و به اینجا رسید.
وی تأکید کرد: جوانان ارکان اصلی نهادهایی بودند که در ابتدای انقلاب برای تأمین امنیت و سازندگی تشکیل شدند و توانستند غائلههایی که توسط دشمنان در اقصی نقاط کشور طراحی شد را خنثی کنند همچنین هشت سال دفاع مقدس توسط جوانان مدیریت شد و همانطور که دنیا شاهد بود، فتوحات بزرگ برای کشور به دست آورد.
تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان اینکه در زمان جنگ اکثر فرماندهان لشکر ما در سنین 20 سال بودند، خاطرنشان کرد: بعد از دوران دفاع مقدس، در دهه دوم انقلاب که نقطه آغاز پیشرفتها علمی بود هم عمدتاً جوانان پیشتاز بودند. در اوایل دهه 80 که بحث هستهای تازه آغاز شده بود، در گزارشها متوسط دانشمندان هستهای ما 30 یا 35 سال عنوان شده بود.
تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان اینکه پایبندی به انقلاب باعث رسیدن به دستاوردهای بیشتر خواهد شد، گفت: طبق فرموده رهبر معظم انقلاب اگر در برهههایی از تاریخ چهل ساله بیتوجهی به انقلاب نبود، بیشک دستاوردهای انقلاب بیشتر بود و کشور در مسیر دستیابی به آرمانها بسی جلوتر بود.
وی با اشاره به اینکه مردم همواره سؤال میکنند که چگونه در صنایع موشکی پیشرفت داریم، اما نمیتوانیم صنعت خودرو را اصلاح کنیم، تصریح کرد: هر جا با تفکر انقلابی حرکت کردیم و مدیران ما جهادی بودند و با تلاش و انگیزه و به کارگیری ظرفیتهای درونی جلو رفتیم، دستاوردهای بزرگی را به دست آوردیم، بنابراین دلیل برخی شکستها نبود روحیه انقلابی میان مسئولان است.
وی با تأکید براینکه در بخش موشکی، نانو، بیوتکنولوژی و هوافضا هم جوانان نقشآفرینی بیبدیلی داشتند، اظهار کرد: اکنون نیز چارهای نداریم جز اینکه کارها را به دست جوانان بسپاریم. جوانان میتوانند مشکلات کشور را حل کنند؛ بنابراین نسل اول و دوم انقلاب آماده واگذاری مسئولیتها به جوانان باشند.
فضائلی تصریح کرد: امروز جوانان ما تجربه چهل ساله انقلاب را دارند و این باعث میشود گام دوم انقلاب را با استحکام و قوت بیشتر بردارند.
وی با تأکید براینکه بیانیه گام دوم انقلاب بسیار صادقانه نوشته شده است، گفت: صداقت در میان مسئولان از اهمیت زیادی برخوردار است، چرا که صداقت نظر جامعه را به مسئولان جلب میکند. ملت مسلمان این توفیق را داشتند که بعد از پیروزی انقلاب از رهبران با صداقت برخوردار بودند که نعمت بسیار بزرگی است.
تحلیلگر مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: یکی از کمرنگترین بخشها در بیانیه گام دوم انقلاب نقش رهبری است، در صورتی که همه دستاندرکاران میدانند بسیاری از دستاوردها در دهههای اخیر مرهون درایت رهبر معظم انقلاب بوده است.
وی با اشاره به اینکه رهبری در بیانیه فرمودند از کارکرد عدالت ناراضی هستند، خاطرنشان کرد: اینها نشان دهنده برخورد صادقانه رهبر معظم انقلاب است.
فضائلی با تأکید براینکه نباید با بیانیه گام انقلاب برخورد تشریفاتی صورت گیرد، اظهار کرد: نباید لبیکها به این بیانیه در حد حرف باشد. دولتمردان در این زمینه مسئولیت سنگینی دارند. رهبر معظم انقلاب در بخشهایی از این بیانیه مسئولیتهای دولت را تشریح کردهاند.
وی گفت: دولت باید در بخشهای مختلف بستر رشد فضائل اخلاقی را فراهم کند و رفتار، سلوک، سبک زندگی مسئولان باید بهگونهای باشد که اخلاق و معنویت را در جامعه تسری دهد.
فضائلی با بیان اینکه دولت برای پیگیری اقتصاد مقاومتی مسئولیت جدی دارد، گفت: نباید در برخورد با این سند رفتار تشریفاتی صورت گیرد.
انتهای پیام/4034/پ
انتهای پیام/