سند راهبردی انجمن هستهای ایران تدوین شده است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر، اطاعتی که به نیابت از دبیر علمی بیست و پنجمین کنفرانس هستهای ایران در مراسم اختتامیه این کنفرانس حضور داشت با ارائه گزارشی گفت: امسال کنفرانس با حمایتهای مالی و معنوی مناسبی از نهادهای مختلف روبهرو بود که بحمدالله در برگزاری باکیفیت همایش اثرگذار بود.
مدیر روابط عمومی نیروگاه اتمی بوشهر با تأکید بر اینکه سند راهبردی انجمن هستهای ایران درباره برنامههای آتی این انجمن تدوین شده است، اظهار کرد: دو نشست تخصصی در پایان سال 97 و 98، کنفرانس دوسالانه شتابدهنده، چند کارگاه آموزشی، برگزاری کارگاههای تخصصی متناسب و مورد نیاز دانشگاهها، اصلاح سایت انجمن از برنامههای آینده انجمن هستهای ایران است.
جانشین دبیر علمی بیست و پنجمین کنفرانس هستهای ایران با بیان اینکه سعی بر کیفیسازی محتوای برگزاری این همایش شده بود، عنوان کرد: علاوه بر ارائه مقالات شفاهی و نمایش پوستر که مرسوم همایشها بود، در این کنفرانس سخنرانان مدعو در مورد موضوعات تخصصی نظیر سیستم تصویربرداری پرتابل، راکتور و تولید برق هستهای، پدافند غیرعامل، طرح ملی گداخت و ایزوتوپهای پایدار به بیان مطلب پرداختند.
وی یادآور شد: بیست و پنجمین کنفرانس هستهای ایران در ۹ محور اصلی آشکارسازی پدافند غیرعامل هستهای، پرتوپزشکی، پلاسما و همجوشی هستهای، راکتور و نیروگاههای هستهای، شتابدهندههای ذرات، فیزیک هستهای، کاربرد پرتوها و مواد و ایزوتوپهای پایدار برگزار شد.
اطاعتی مدیر روابط عمومی نیروگاه اتمی بوشهر با تشریح چگونگی انتخاب مقالات و آثار برتر بیست و پنجمین کنفرانس هستهای ایران گفت: ملاک انتخاب مقالات برتر، فقط کیفیت محتوای مقالات بود و پوستر و یا ارائه شفاهیبودن مقالات نقشی در انتخاب آنان بهعنوان مقاله برگزیده نداشت.
وی با بیان اینکه داوری و بررسی مقالات در 9 کمیته علمی تخصصی به تناسب محورهای همایش و با حضور ۱۱۵ داور صورت گرفت، اضافه کرد: مسئول هر کمیته تخصصی در محورهای همایش با نظرخواهی از داوران این همایش با قراردادن ملاک کیفی آنان، مقالات برتر را به انجمن هستهای ایران پیشنهاد دادند که پس از جمعبندی نهایی و ارزیابی توسط انجمن و داوران منتخب، 6 مقاله به عنوان مقالات برتر برگزیده و در ادامه مراسم اختتامیه مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.
جانشین دبیر علمی بیست و پنجمین کنفرانس هستهای ایران با تأکید بر اینکه هرساله بهمنظور تشویق دانشجویان، محققان، پژوهشگران و استادان حوزه هستهای همزمان با برگزاری کنفرانس سالانه هستهای، جایزه شهید شهریاری به مقالات برتر (بخش ارائه شفاهی و پوستر) تقدیم میشود، یادآور شد: هدف از اهدای این جایزه علاوه بر زنده نگهداشتن یاد و خاطره این شهید بزرگوار، معرفی و ترویج زکات علم به عنوان یکی از بارزترین شاخصههای اخلاقی این شهید والامقام است.
به گزارش آنا، در ادامه این مراسم لوح سپاس و هدایای نقدی به مؤلفان آثار برتر اهدا شد.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/