جزئیات هوشمندسازی وسایل الکتریکی با قابلیت ارزآوری برای کشور
امیرفلاح رمضاننژاد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در لاهیجان با اشاره به کسب مقام دوم نخستین استارتاپ ویکند دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان توسط تیم دانشجویی واحد لاهیجان با ایده و هوشمندسازی وسایل الکتریکی، آن را دستاوردی مهم دانست و اظهار کرد: شاید کنترل دستگاههای قدیمی از راه دور کمی دور از انتظار باشد و برای این کار نیازمند دستگاههای برقی هوشمند جدیدی هستیم، اما این کار مستلزم هزینه بوده و افراد زیادی نیز امکان تغییر دستگاههای قدیمی خود را ندارند.
وی اضافه کرد: برای حل این مشکل تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان نمونه اولیه دستگاهی ماژولار که امکان اتصال به وسیلههای الکتریکی مختلف را دارد، تولید کرده است.
دانشجوی کارشناسی ارشد کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان، یکی از دستاوردهای ایده فوق را هزینه کم هوشمندسازی عنوان و تأکید کرد: کار اصلی این دستگاه هوشمند کردن دستگاههای قدیمی با هزینه بسیار کمتر نسبت به نمونههای خارجی است، به این صورت که میتوان با هوشمند کردن کلید برق خانه، از طریق اینترنت به آن دسترسی و در هر زمان و مکانی با برنامههای تحت موبایل یا وب وضعیت آن را چک و تغییر داد.
رمضاننژاد با بیان اینکه در خارج از کشور این دستگاه با قیمت بالایی برای فروش عرضه میشود، افزود: نمونههای خارجی محدودیتهایی نیز نسبت به محصول ما دارد. میتوان این دستگاه را در داخل کشور تولید و پس از برطرف کردن نیازهای داخلی، آن را صادر و ارزآوری نیز داشت.
وی، ماژولار بودن را مزیت دیگر این ایده دانست و تشریح کرد: میتوان آن را در مواردی مانند هوشمند کردن دربها، دستگاههای برقی مانند تلویزیون، استفاده در خودرو برای خاموش کردن ماشین در زمانی که ماشین به سرقت میرود و بسیاری از موارد دیگر استفاده کرد.
امیرفلاح رمضاننژاد، رضا علینیا و فاطمه مرشدی به سرپرستی شاهین اسکندری از اعضای تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان بودند که موفق به دستیابی به این ایده شدند.
انتهای پیام/4078/
انتهای پیام/