دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
همزمان با دهه فجر رقم خورد؛

فعالیت مجدد طرح صنعتی فولاد نگین پس از تعطیلی 6 ساله

سرپرست سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی، گفت: طرح صنعتی فولاد نگین 6 سال پیش تأسیس و سپس تعطیل شد که خوشبختانه با بازسازی مجدد شروع به کار کرد.
کد خبر : 358977
WhatsApp Image 2019-02-06 at 16.47.12.jpeg

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از روابط‌ عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌ معدنی کشور، همزمان با فرارسیدن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بازدید از طرح توسعه کارخانه نیان الکترونیک چناران در ششمین روز از دهه مبارک فجر امروز به دنبال سفر  علیرضا شهیدی  به استان خراسان‌رضوی انجام شد.


شایان ذکر است، شرکت نیان‌الکترونیـک با استفاده از آخرین تکنولوژی در شـاخه الکترونیـکِ قدرت در صنایع مهم زیربنایی کشور، در طراحی و ساخت مبدل‌های الکترونیکی انرژی در سال 1374 فعالیت خود را آغاز کرد.


یکی از اهداف بنیادین این شرکت ایجاد اشتغال پایدار و کمک به اقتصاد دانش بنیان کشور بوده که با تلاش مستمر برای فراهم کردن تمامی نیازهای مشتریان و با تکیه بر نیروی انسانی متخصص، متعهد و جوان ایرانی در این مجموعه صورت گرفته و تعداد پرسنل از سال 74 تاکنون به بیش از 600 نفر و فضای تولیدی نیز به بیش از 30,000 مترمربع افزایش یافته است.


بازدید و افتتاح طرح صنعتی فولاد نگین شهرستان چناران


بازدید و افتتاح طرح صنعتی فولاد نگین شهرستان چناران نیز از دیگر برنامه‌های سفر یکروزه سرپرست این سازمان به استان خراسان‌رضوی همزمان با فرارسیدن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بود.


بر اساس این گزارش، فعالیت تولیدی مجتمع فولاد شمش نگین مشهد در سال 94 در شهرک صنعتی ماشین‌سازی و فناوری‌های برتر به بهره برداری رسید.


در این بازدید علیرضا شهیدی، در جمع خبرنگاران گفت:  طرح صنعتی فولاد نگین حدود 6 سال پیش تاسیس شده و بنا به دلایلی تعطیل بوده که خوشبختانه یکسال پیش بازسازی این مجموعه آغاز شد کرده و نیمه دوم امسال به بهره‌برداری مجدد رسید.


سرپرست سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور درباره سودآوری این مجموعه فولادی برای اقتصاد کشور تصریح کرد: حدود 450 تن سنگ آهن اسفنجی  از منطقه اسفراین به این مجتمع فولادی ارسال و ذوب می‌شود که حدود 20 تا 25 درصد ضایعات دارد و در نهایت تولید روزانه 350 تا 400 تن فولاد است که به لحاظ ارزش افزوده بالای تولید شده در اقتصاد مقاومتی کشور بسیار تأثیرگذار است.


این مقام مسئول با بیان این‌که صنایع فولاد جزو صنایعی است که در افق‌های 1404 بایستی به تولید بالا دست یابیم، افزود: این امر نیازمند ورود به اکتشاف مواد معدنی از جمله آهن است که بر همین اساس خوشبختانه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور به این عرصه وارد شده است.


شهیدی با اشاره به این‌که با استفاده از روش‌های نوین ژئوفیزیک هوایی اکتشاف را از سطح به عمق رساندیم، خاطرنشان کرد: امیدواریم در پروژه‌های در دست بررسی به ظرفیت‌های بالایی دست یابیم که بر همین اساس در پروژه‌هایی که امسال در بخش ژئوفیزیک هوایی کار کردیم در استان‎های آذربایجان شرقی و کردستان ذخایر گسترده‌ای از سنگ‌آهن به عنوان خوراک صنایع فولاد را اکتشاف کردیم.


شایان ذکر است، در این بازدید آقایان عباس ملا معاون ذیحساب و رضا جدیدی مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، فناوری اطلاعات و بودجه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور و همچنین جعفر طاهری مدیرکل و جعفر رکنی معاون زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی مشهد، شهیدی را همراهی می‌کنند. 


همچنین آقایان محمد دهقان نماینده مردم چناران و بینالود در مجلس شورای اسلامی، حجت‌الاسلام مظفر تاجی امام جمعه شهرستان چناران، حسین مهری مدیرعامل جدید بانک صنعت و معدن و خانم شکوه میرشاهی مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری خراسان رضوی نیز در این بازدید حضور داشتند.


انتهای پیام/4083/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب