دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
نیازی مطرح کرد:

راه‌اندازی سامانه پژوهشیار به‌عنوان زیرساخت پایش

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی گفت: برای ایجاد شبکه، باید سامانه اتوماسیون آن فراهم شود و سامانه «پژوهشیار»، زیرساخت طرح «پایش» است.
کد خبر : 357763
1528280074-dr-niazi.jpg

علی نیازی در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر یکپارچه‌سازی پژوهش در واحدهای دانشگاهی، گفت: برای دوری از پژوهش‌های جزیره‌ای در واحدهای دانشگاهی، باید زیرساختی برای رصد اطلاعات پژوهشی تحصیلات تکمیلی در بستر اتوماسیون مهیا می‌شد.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی ادامه داد: در راستای اجرای مؤفقیت‌آمیز برنامه «پایش» و تمرکزگرایی در برنامه‌های پژوهشی، سامانه «پژوهشیار» نیز در واحدهای استان تهران در حال راه‌اندازی است. در این بین، واحد تهران مرکزی با برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های منظم در چند ماه گذشته برای اعضای هیئت علمی و مدیران گروه‌های آموزشی، آماده ارائه خدمات پژوهشی در بستر سامانه «پژوهشیار» برای دانشجویان و استادان در ترم جدید است.


نیازی با بیان موضوع مأموریت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، افزود: باتوجه به احصای نظام موضوعات محیط‌زیست و علوم مهندسی ورزش در واحد تهران مرکزی، اکنون موضوعات مربوطه در برنامه «پایش» پیاده‌سازی شده و برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی قابل رؤیت است.


وی با اشاره به مقرر شدن انتخاب 30 درصد از پایان‌نامه‌ها، رساله‌های ارشد و دکتری در سال 97 از سامانه «پایش»، اظهار کرد: واحد تهران مرکزی اکنون با راه‌اندازی سامانه «پژوهشیار» درصدد تحقق هدف مقرر برای سال جاری است. با راه‌اندازی سامانه «پایش» و لینک آن با سامانه «پژوهشیار»، دانشجویان و استادان به‌صورت جامع و کامل به منظومه موضوعات دسترسی خواهند داشت.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با بیان اینکه چالش‌های جامعه، شبیه تکه‌های یک پازل است، تصریح کرد: با احصا و ارائه پاسخ‌های علمی به چالش‌های کشور، شاهد حل معضلات جامعه خواهیم بود و این‌گونه پژوهش‌های همگرای دانشگاه در راستای حل چالش‌ها، مفید و تأثیرگذار خواهد بود.


نیازی با اشاره به اینکه «پایش» همان شکل اختصاری «پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه‌ای» است، بیان کرد: در واقع سامانه «پژوهشیار» همان شبکه‌ای را که مدنظر برنامه «پایش» است، هدف قرار داده است. برای ایجاد یک شبکه باید سامانه اتوماسیون و زیرساخت‌های آن فراهم شود و سامانه «پژوهشیار» به‌عنوان یک زیرساخت برای برنامه «پایش» ایجاد شده است. همچنین سامانه «پژوهشیار» تمامی فرآیندهای دستی و کاغذی ارائه پروپوزال را حذف کرده و به‌صورت اتوماسیون این خدمات را در دسترس دانشجویان و استادان قرار می‌دهد.


وی در پایان با بیان بلامانع بودن انتخاب موضوع رساله توسط همه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از برنامه «پایش»  در تمامی واحدهای دانشگاهی، خاطرنشان کرد: همه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند بدون مانع و با تأیید شورای گروه دانشکده، موضوعات خود را از نظام موضوعات واحدهای دیگر و با استفاده از سامانه «پایش» انتخاب کنند.


انتهای پیام/4116/ 4007/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان ۰ نظر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۶
۰
بابا سایت سامانه پایش کجاست چرا سایت رو نمی گید
سلام
Iran (Islamic Republic of)
شنبه ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۱:۵۷
۰
سلام چه فایده این همه تلاش و پزوهش .ما دانشگاه ازادی ها با ۴۱ سال سن با مدرک دکتری بیکاریم بیکار
من در اداره ای مشغول به کار بود اما بودجه قطع شد با ما خداحافظی کردند بعد از ۸ سال
الان ۴۱ ساله ام با مدرک دکتر جویای کار
چه کنم؟
با تلاش و روز و شب زحمت با مدرک ادبیات فارسی
و یک زن
قالیشویی ادیب