مداخلات و طرحهای درمانی برای افسردگی و اختلالهای اضطرابی
به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درمانهای شناختی رفتاری، درمانهایی رو به گسترش و رشد هستند و طلایهدار ورود به رویکردهای درمانی مبتنی بر حمایت تجربی در قرن بیست و یکم محسوب میشوند.
در بخش اصلی حوزه روانشناسی کتاب «مداخلات و طرحهای درمانی برای افسردگی و اختلالهای اضطرابی» نوشته مسعود چینیفروشان در رشته روانشناسی مقطع دکتری دانشگاه علامه طباطبایی معرفی میشود:
کتاب حاضر را میتوان یکی از تاثیرگذارترین منابع در حوزه درمانهای شناختی رفتاری برای اختلالهای اضطرابی و افسردگی دانست. امتیاز اصلی این کتاب، ارائه برنامههای درمانی مبتنی بر شواهد، منسجم و کارآمد برای متخصصان سلامت روان است. ساختار کتاب به گونهای است که خواننده را گام به گام در مسیر ارزیابی، مفهومپردازی مشکل بیمار، طراحی جلسات درمان، انتخاب فنون مؤثر، پیش بینی مشکلات ایجادشده در فرایند درمان و چگونگی غلبه بر آنها هدایت میکند.
کسانی که به بنیانهای نظری درمان شناختی رفتاری علاقهمند هستند، ممکن است این کتاب را کمتر نظری ببینند. هدف نویسندگان خارج کردن مفاهیم نظری پیچیده علمی از زبان دانشگاه و ترجمان این مفاهیم به زبان کاربردی بوده است. در جامعه چند ده میلیونی کشورمان ایران، افراد زیادی نیازمند خدمات سلامت روان هستند و وقتی قرار بر این باشد که افراد زیادی برای ارائه این خدمات آموزش ببینند، منابع آموزشی استانداردی در این زمینه مورد نیاز خواهند بود که انتقال دانش و فنون را به سهلترین وجه ممکن انجام دهند، این کتاب این ویژگی را به خوبی دارا است.
مطالعه کتاب مداخلات و طرحهای درمانی برای افسردگی و اختلالهای اضطرابی برای تمام دانشجویان حوزه سلامت روان و استادان و متخصصان روان درمانی مفید است و علاوه بر آموزش اصول پایه و علمی، در رفع اشکال عملی درمانگران نیز بسیار مفید خواهد بود.
انتهای پیام/4107/4108/
انتهای پیام/