دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 بهمن 1397 - 01:58
دانشجونگار/16؛

مهم‌ترین استراتژی برای ایجاد وحدت استراتژی «عاطفه‌محور» است

کسانی که از جنس دانشجو نیستند ایجاد تفرقه میان دانشجویان و شکستن وحدت بین آن‌ها را راهکار خود برای کاهش قدرتمندی دانشجویان می‌دانند.
کد خبر : 356536
Untitled.png

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا دانشجویان را می‌توان به معنای امید به فرداهای روشن تفسیر کرد، حامیان و آینده‌سازان جامعه که با اعتماد و باور به آن‌ها می‌تواند درروند شکوفایی و رشد کشور در عرصه‌های مهم علمی، اجتماعی و اقتصادی کمک کند. دانشجو را به‌عنوان بازوی توانمند در نظام علمی کشور می‌توان معرفی کرد.


دانشجو یعنی فردی که باید طالب باشد و مطالبه کند. دانشجو قدرتی دارد که به دیدگاه نگارنده قدرتمند‌ترین در دانشگاه است اما مشاهده می‌شود کسانی از جنس غیر دانشجو می‌خواهند این قدرت را کاهش داده تا خودشان شخص اول قدرت باشند. آن‌ها ایجاد تفرقه میان دانشجویان و شکستن وحدت دانشجویان را راهکار خود برای کاهش قدرتمندی دانشجویان می‌دانند و در این جهت برنامه‌ریزی‌ها و کوشش‌ها کرده‌اند؛ کسانی که چنین اهدافی دارند دشمنان دانشجویان هستند حال این دشمنان، مسئولین عالی‌رتبه باشند یا غیرمسئول تفاوتی ندارد.


این یادداشت به قلم امیرحسین یوسفی دانشجوی فوریت‌های پزشکی 95، در شماره دوم فصلنامه فعالیت‌های جهادی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بانام «جیم بزرگ» منتشر شده است که در ادامه می‌خوانید:


مهم‌ترین استراتژی برای ایجاد و حفظ وحدت، استراتژی «عاطفه محور» است. طبق این استراتژی وحدت میان دانشجویان نه در حیطه اعتقادات بلکه در حیطه مسائل اجتماعی و فرهنگی بروز و ظهور دارد. بدین معنا که تمامی دانشجویان کاملاً به عقاید خود باورمند هستند و ذره‌ای از آن کوتاه نمی‌آیند، اما در عین حال با یکدیگر رفیق، همدل و همدرد هستند به اعتقادات همدیگر احترام می‌گذارند و یار و غمخوار هم هستند. درواقع، اختلافات فکری و اعتقادی نباید در عرصه مناسبات اجتماعی واردشده و زمینه‌ساز درگیری میان دانشجویان شود. تجربه نیز ثابت کرده که برخورد مهربانانه و همراه با احترام و تواضع، همواره سبب نزدیکی دل‌ها به یکدیگر شده است.


دشمنان در پی ایجاد اختلاف و درگیری میان دانشجویان‌اند تا اذهان دانشجویان را مشغول درگیری‌ها و اختلافات در مسائل و فعالیت‌های دانشجویی کنند تا این قدرت بزرگ کاهش‌یافته و دیگر انرژی مطالبه‌گری از مسئولین و ارتقای سطح جامعه را نداشته باشند. دانشجویان همه از یک جنس بوده و همه پویا و پایبند هستند، وقتی این اندازه اشتراکات داریم چرا افتراقات؟ متأسفانه عموم دانشجویان نسبت به غلبه اشتراکات بر اختلافات آگاه نیستند. مادامی‌که دانشجویان نسبت به این مسئله آگاه نشوند، انتظار کنش تقریبی از سوی آنان انتظاری بیجا خواهد بود. به نظر می‌رسد اولویت اول در پروژه ایجاد و استقرار وحدت، تبیین دقیق چیستی و چگونگی آن است.


دانشجویان باید آگاه شوند که وحدت به‌هیچ‌وجه به معنای کوتاه آمدن از عقاید نیست. همان‌گونه که پیش‌تر نیز اشاره شد، وحدت در حیطه مسائل اعتقادی نیست. وحدت امری اجتماعی است و سبب همزیستی مسالمت‌آمیز و همکاری در جهت مقابله با دشمن مشترک در جهت اعتلای دانشگاه و جامعه خواهد شد.


مقام معظم رهبری می‌فرمایند: در مسیر حل مشکلات، دانشجویان به‌عنوان عصاره توانایی‌های ملت، جایگاه و نقش ویژه‌ای دارند. همچنین رهبر انقلاب اسلامی «مطالبه‌گری دانشجویان» را بسیار با اهمیت دانسته و تأکید دارند: برطرف کردن مشکلات کلان کشور برعهده مسئولان عالی‌رتبه است، اما مطالبه‌‌‌گری دانشجویان اگر با مطالعه و اطلاعات دقیق و درست همراه باشد، قطعاً زمینه‌ساز تلاش بیشتر مسئولان برای حل مشکلات خواهد بود.


 دانشجو آگاه و باهوش است و فریب نقشه‌های دشمنان را نمی‌خورد. با حفظ اتحاد و وحدت باوجود تمام اختلاف‌نظرهای اعتقادی، مسیر خود را ادامه می‌دهد و وارد بازی قرار دادن دانشجویان در برابر همه نمی‌شود و استراتژی «عاطفه محور» کلید موفقیت‌های کلان و تعالی قدرت دانشجو است.


انتهای پیام/4107/4108/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب