![برج فناوری و نوآوری اصفهان به بهرهبرداری رسید](/client/themes/fa/main/img/defultpic.png)
توسط معاون علمی رئیس جمهور؛
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، شرکتهای تولیدکننده روغن خوراکی بهدلیل از دست رفتن کیفیت محصول تولیدی در مواجهه با نور خورشید و حرارت طبیعی، از بطریهای جاذب UV استفاده میکنند.
با استفاده از «مستر بچ»های نانویی میزان جذب پرتو UV افزایشیافته و ویتامینهای موجود در روغن، پایدار میمانند. حفظ پایداری زنجیره و ویتامینها، پایداری شفافیت روغن، حفظ عطر و طعم روغن از مزایای این نوع بطریها است.
این بطری با حمایت ستاد نانو و توسط شرکت «پارسا پلیمر شریف» ساخته شده است که در حوزه تولید انواع «مستر بچ» های پلیمری فعالیت میکند.
انتهای پیام/4085/خ
انتهای پیام/