کیسه پلاستیکی برای افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی تولید شد
کیسه پلاستیکی برای افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی توسط یک شرکت دانشبنیان تولید شد.
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، کیسه پلاستیکی برای افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی توسط یک شرکت دانشبنیان تولید شد.
یکی از پارامترهای مهم در تولید و توزیع گوشت، جلوگیری از فساد و آلودگیهای مرتبط با آن است. از این رو استفاده از ظروف ضدباکتری در این محصولات به صورت روزافزون در حال رشد است.
این کیسههای پلاستیکی با حمایت ستاد نانو تولیدشده و در ظروف خانگی، ظروف غذاخوری، کیسههای بیمارستانی و زباله کاربرد دارد.
شرکت بسپار پیشرفته شریف در زمینه تولید کیسههای هوشمند، بستهبندی و توزیع گوشت قرمز و سفید فعالیت میکند.
انتهای پیام/4085/
انتهای پیام/
نعیمی درگفتگو با آنا مطرح کرد:
راهاندازی کسب و کارهای نوین از طریق استارتآپها
به همت محققان صورت گرفت؛
رسوخ نانو در تولید پنجرههای عایق
توسط شرکت دانشبنیان محقق شد؛
استفاده از نانوساختارها در تصفیه پساب خاکستری
دایرة المعارف دانشبنیانها ۱۱۱؛