دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 بهمن 1397 - 06:50

کیسه پلاستیکی برای افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی تولید شد

کیسه پلاستیکی برای افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی توسط یک شرکت دانش‌بنیان تولید شد.
کد خبر : 355499
57763892.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، کیسه پلاستیکی برای افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی توسط یک شرکت دانش‌بنیان تولید شد.


یکی از پارامترهای مهم در تولید و توزیع گوشت، جلوگیری از فساد و آلودگی‌های مرتبط با آن است. از این رو استفاده از ظروف ضدباکتری در این محصولات به صورت روزافزون در حال رشد است.


این کیسه‌های پلاستیکی با حمایت ستاد نانو تولیدشده و در ظروف خانگی، ظروف غذاخوری، کیسه‌های بیمارستانی و زباله کاربرد دارد.


شرکت بسپار پیشرفته شریف در زمینه تولید کیسه‌های هوشمند، بسته‌بندی و توزیع گوشت قرمز و سفید فعالیت می‌کند.


انتهای پیام/4085/


انتهای پیام/

برچسب ها: دانش بنیان نانو
ارسال نظر
هلدینگ شایسته