طراحی نرمافزار کاریابی تحت شبکه اجتماعی توسط فناور دانشگاه آزاد
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، پژوهشگران و فناوران دانشگاه آزاد اسلامی برای فتح قلههای تکنولوژی و دانش نرم به ایجاد هستهها و واحدهای فناور مبادرت ورزیدهاند. بلاشک خدمات استارتآپی دانشبنیان نقش بسزایی در شکوفایی اقتصاد کشور و استفاده از ظرفیت نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی خواهد داشت.
سینا مالکی در گفتگو با آنا، با اشاره به ویژگیهای نرمافزار موبایلی کارجو پلاس گفت: کارجو پلاس بهعنوان یک سرویس آنلاین میتواند تحت یک پروفایل شخصی از طریق بارگزاری بخشهای مهارت، رشته تحصیلی، توانمندی و سوابق شغلی برای کارجویان مورد استفاده قرار بگیرد.
سرپرست واحد فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین ادامه داد: علاوه بر بارگذاری اطلاعات حرفهای، تستهای روانشناختی، هوش و شناختی استاندارد در این نرمافزار پیشبینی شده است تا کاربران با استفاده از این تستها، مورد ارزیابی قرار گرفته و نقاط ضعف و قدرت کارجویان نمایان شود.
مالکی با اشاره به پیادهسازی نرمافزار در بستر شبکه اجتماعی، اظهار کرد: با توجه به بستر اجرای نرمافزار، تستهای انجام گرفته قابلیت مقایسه با سایر کاربران را دارد تا کارجویان نمودارهای رفتاری و حرفهای خود را مورد ارزیابی قرار دهند.
وی افزود: نرمافزار کارجو پلاس بهعنوان اولین سرویس، با بهرهگیری از یک موتور جستجوگر در بین تمامی سامانههای رسمی کاریابی کشور این امکان را به کارجویان میدهد تا موقعیتهای کاری حرفه و رشته مربوطه را در کل کشور رصد کرده و از جزئیات آمار ارائه شده در راستای توانمدسازی استفاده کنند.
فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین با اشاره به سرویس کارجو پلاس به کارفرمایان، اظهار کرد: کارفرمایان میتوانند با استفاده از سوابق 13 هزار کارجو که بر روی پایگاه دادههای نرمافزار بارگذاری شده است، نیروی کار مورد نظر را در منوی کاربری فیلتر کرده و دعوت به مصاحبه کنند.
مالکی در پایان سخنانش تصریح کرد: اکنون نرمافزار کارجو پلاس با ارئه 350 سرویس ویژه برای کارفرمایان و 13 هزار کاربری برای کارجویان در سراسر کشور در حال فعالیت است که با حمایت شتابدهنده استارتآپی سینتک دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین کار خود را شروع کرده است.
انتهای پیام/4116/ 4122/
انتهای پیام/