به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محسن هاشمی در مراسم افتتاح خوابگاه دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیرگفت: با توجه به متون اسلامی مشارکت مردم تنها در انجام شعائر دینی منحصر نیست، بلکه از مهمترین تأکیدات رسیدگی به امور مردم و بهبود زندگی مردم است.
وی در ادامه افزود: سیره پیامبر مکرم اسلام(ص) هم نشاندهنده این است که پس از هجرت از اولین کارهایی که انجام دادند، ساماندهی به امور مستمندان بود.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران اعلام کرد: ساخت خوابگاههای دانشجویی بهویژه خوابگاههای دخترانه از اولویتهای مهم جامعه است و در تمام کشورهای جهان و مکتبهای اقتصادی مشارکت مردم امری طبیعی است و از عناوین مختلف ازجمله صدقه و وقف نیز استفاده میشود و باید از خیّرینی که بهدنبال رفع مشکلات مردم هستند و اقدام به ساخت خوابگاههای دانشجویی میکنند، قدردانی کرد.
هاشمی در باره ارتباط دانشگاه با مجموعه شورای اسلامی شهر و شهرداری تهران اظهار کرد: بودجه تحقیقاتی مصوب شهرداری تهران دو هزار میلیارد ريال است که میتوان این بودجه را با همکاری دانشگاهها هزینه کرد؛ اما در ارتباط با ساخت خوابگاههای دانشجویی، شهرداری تهران در امر ساخت خوابگاهها میتواند با اهدای زمین و مجوز ساخت با دانشگاهها همکاری کند.
* نهضت موشکی ایران از سال 63 شروع شده و پیشرفت چشمگیری داشته است
فرزند آیتالله هاشمی رفسنجانی با اشاره به اظهارات رئیس جمهور در مراسم سالگرد ارتحال رئیس اسبق مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نیاز است که در این مراسم به برخی از حواشی ایجاد شده پاسخ دهم؛ رئیس جمهور در مراسم گرامیداشت آیتالله هاشمی رفسنجانی وی را به نوعی پدر موشکی ایران خطاب کردند که این عنوان باعث شد تعدادی از افراد ناراحت شوند و این تعبیر را توهین به شهید طهرانیمقدم تلقی کنند که قطعاً رئیس جمهور همچین منظوری نداشتند؛ اما باید بعضی از موارد را روشن کنیم.
وی ادامه داد: توجه به صنعت موشکی در ایران از سال 63 و با توجه به حملات سنگین و بیرحمانه رژیم صدام به شهرهای ایران، شروع شد و همزمان در چندین سازمان کشور ازجمله سپاه پاسداران، جهاد خودکفایی وزارت دفاع، قرارگاه خاتمالانبیا، بهدنبال ساخت موشک با بُرد 150 کیلومتر برای مقابله با ارتش متجاوز عراق بودند که در یکی از این پروژهها، من نیز بعد از برگشت از خارج مشغول بهکار شدم.
هاشمی تصریح کرد: هر یک از این مجموعهها بهصورت جداگانه اما با هدفی واحد بهدنبال طراحی موشک بودند که در این راستا از کمکهای دانشگاهیان نیز برای طراحی موتور و بدنه موشک استفاده میشد و روحانی هم به سبب پست قائممقامی در قرارگاه خاتمانبیا(ص) از تلاشها و اقدامات آیتالله هاشمی اطلاع داشت.
* کشورهای خارجی در دوران سازندگی برای پرتاب ماهواه 300 میلیون دلار میخواستند
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به پرتاب ماهواره ساخت دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: پرتاب ماهواره اخیری که توسط دانشگاهیان دانشگاه صنعتی امیرکبیر طراحی شده بود با مشکل مواجه شد اما نباید از این اقدام ناامید شد بلکه باید این راه را ادامه داد و بهدنبال ساخت ماهوارههای بهتری باشیم که نهتنها در مدار 500 کیلومتری بلکه در مدار 36 هزار کیلومتری قرار بگیرند تا بتوانیم نیازهای کشور را رفع کنیم.
وی با بیان اینکه شوق به هدف و ناامیدی از شکست باید مورد توجه کار پژوهشگران قرار گیرد؛ تاکید کرد: ماهواره ساخته شده توسط دانشگاهیان دانشگاه امیرکبیر از نظر فنی مشکلی نداشت بلکه موشک ماهوارهبر این ماهواره سرعت لازم ه میبایست بیش از هفت کیلومتر در ثانیه باشد را برای قرار گفتن این ماهواره در مدار 500 کیلومتری را نداشت.
هاشمی اشاره کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی رژیم پهلوی به دنبال پرتاب ماهوارهای بود که هرگز این امر محقق نشد، در دوران سازندگی نیز بحث پرتاب ماهواره مطرح بود و در آن زمان کشورهای خارجی نظیر روسیه، ایتالیا یا چین برای پرتاب ماهواره از ایران طلب مبالغی بین 300 الی 500 میلیون دلار میکردند اما در آن دوران نیاز جدی برای ساخت ماهواره دیده نشد و این آیندهنگری در مسئولان وجود نداشت.
انتهای پیام/4115/
انتهای پیام/