دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 دی 1397 - 17:16
روایت یک دانشجو از غائله فتنه؛

مردم سیلی محکمی به فتنه‌گران زدند/ دانشگاه تبریز دوهفته تعطیل شد

حجت محمدی دانشجوی دانشگاه تبریز پس از 9 سال از روزهای پرالتهاب فتنه 88 در این دانشگاه می‌گوید.
کد خبر : 348089
1138066_692.jpg

حجت محمدی در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشجویی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، از حال و هوای دانشگاه تبریز در روزهای انتخابات و فتنه 88 نقل می‌کند.


وی در آن روزها دانشجوی رشته جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری و در مقطع کارشناسی بود و اکنون در مقطع دکتری در این دانشگاه مشغول به تحصیل بوده و دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز است.


شروع درگیری‌های لفظی در خوابگاه‌ها


محمدی گفت: انتخابات سال 88 همانند سایر انتخابات جمهوری اسلامی که طی 30 سال گذشته برگزار شده، شروع شده بود اما این انتخابات، فضای متفاوتی به خود گرفت؛ درگیری‌های لفظی از شب‌های مناظره شروع شد به‌طوری‌که فضای داخلی خوابگاه‌های دانشجویی متشنج بود، افراد با خط‌های فکری سیاسی متفاوت در کنار هم جمع می‌شدند و بسته به اینکه فضای مناظره به نفع چه کسی باشد، تشویق می‌کردند. بعد از بیانیه‌های تحریک‌آمیز عوامل فتنه‌گر، درگیری‌ها به اوج خود رسید و به سمت‌وسوی درگیری‌های فیزیکی پیش رفت.


وی ادامه داد: با هوشمندی مدیریت وقت دانشگاه تبریز، امتحانات پایان‌ترم تعطیل و به دو هفته بعد موکول شد. جمعیت اندک معترض متشنج که مسیر سلف تا مسجد را با شعار می‌پیمودند در برابر این تدبیر متفرق شدند.


دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز با اشاره به اقدامات شکل گرفته در ایام فتنه 88 اذعان کرد: پس از بی‌حرمتی‌های فتنه‌گران در عاشورای آن سال، حماسه عظیم مردمی حامی عزت و استقلال جمهوری اسلامی و اهل‌بیت(ع) در تبریز روز هشتم دی‌ماه 88 یعنی پیشتر از سایر نقاط کشور آغاز شد. مردم ولایتمدار آذربایجان و به‌خصوص تبریز، با این حرکت به هنگام خود، سیلی محکمی را به گوش فتنه‌گران و حامیان فتنه زدند.


وی ادامه داد: همچنین نباید از ذکر نطق نافذ حجت‌الاسلام شبستری، در آرام‌سازی فضای متشنّج در استان و همچنین جریانات تجزیه‌طلب در آن روزها غافل شد. در روز 8 دی‌ماه 88 در تبریز، مردم برای دفاع از مقدسات و آرمان‌های انقلاب اسلامی به میدان آمدند.


تشکلهای دانشجویی گوش‌به‌زنگ باشند


محمدی درباره وظایف تشکل‌های دانشجویی در زمانه حاضر اظهار کرد: تشکل‌ها در هر جریانی اعم از سیاسی یا اقتصادی و غیره نقش بصیرت افزایی را بر عهده‌دارند. آگاهی بخشی عامه جامعه با تحلیل‌های صحیح و بسط آن بین عموم مردم امکان‌پذیر است.


این فعال دانشجویی افزود:  طرح‌های جهادی از دیگر وظایف تشکل‌ها و جریان‌های برخاسته از دل دانشگاه است.


دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز اضافه کرد: تشکل‌های دانشجویی همیشه باید گوش‌به‌زنگ ولی امر بوده و آماده باشند تا در مواضع مختلف پیشگیرانه عمل کنند.


انتهای پیام/4115/ 4107/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب