وی اضافه کرد: براساس قانون و شرایط محیط زیستی باید دو سوم صنایعی که آلودگی محیط زیستی ایجاد میکنند تعطیل شوند اما شرایط قانونی محیط زیست رعایت نمیشود.
کلانتری تأکید کرد: دو کارخانه خودروسازی باعث شدهاند که زندگی مردم در خطر قرار بگیرد بهطوریکه تیرماه امسال باید 6 روز تهران را تعطیل میکردیم اما این امکان میسر نبود. بااینحال باید از دانشگاه شریف برای همکاری با ما در حفظ محیط زیست تشکر کنیم چرا که این دانشگاه با وجود آنکه گفته میشد که دریاچه ارومیه را رها کنید اما پای کار ایستاده. مشکلاتی در شهرهایی نظیر شیراز، استان سیستان و بلوچستان وجود دارد که طی قراردادی با دانشگاه شیراز بنا شده تا این مشکلات برطرف شود. دانشگاهها باید بهکمک بیایند و وارد عمل شوند و مشکلاتی مانند آب را حل کنند.
رئیس سازمان محیط زیست اضافه کرد: ما بیشترین مصرفکننده انرژی تجدیدپذیر در دنیا هستیم و بیش از 110 درصد از این انرژی استفاده میکنیم درحالی که تنها 40 درصد سهم مجاز است. دانشگاهیان باید به اینگونه رفتارها واکنش نشان بدهند. فقط در جهان سوم است که سیاستمداران به فکر خود هستند و دانشگاهیان هنوز جرأت و جسارت ندارند که وارد عمل شوند. دانشگاهیان باید به کلاسهای آموزشی رفته و قانون تدوین کنند چرا که تصمیمهای منطقهای دیگر جوابگو نیستند.
کلانتری در پایان درخصوص تالاب انزلی توضیح داد: براساس تفکرات سنتی و قدیمی بنا بود میلیاردها تومان برای احیای این تالاب هزینه شود اما دانشجویان با فکر خلاق خود توانستند با قیمتی بسیار کمتر بهدنبال این تالاب باشند.
انتهای پیام/4085/
انتهای پیام/