دبیر دومین جشنواره ملی «زن و علم» منصوب شد
به گزارش حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاعرسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناری، غلامرضا غفاری در اولین جلسه شورای سیاستگذاری دومین جشنواره ملی زن و علم بابیان اینکه هدف از برگزاری این جشنواره تجلیل و تکریم از تلاشهای ارزشمند بانوان نخبه علمی و دانشگاهی است، اظهار کرد: شخصیت زندهیاد مریم میرزاخانی میتواند الگویی برای بانوان کشور باشد از اینرو باید زمینهای ایجاد شود که همه بانوان دانشگاه در همه گروههای سنی و در زمینههای مختلف امکان حضور داشته باشند.
وی هفته بزرگداشت مقام زن را فرصت مناسبی برای برگزاری این جشنواره ارزیابی کرد و افزود: باید از تجارب و مستندات دوره نخست این جشنواره بهرهبرداری لازم صورت گیرد.
در ادامه این جلسه محمدهادی عسکری مدیرکل فرهنگی و اجتماعی مقولات فرهنگی و اجتماعی، انتخاب برگزیدگان جشنواره را از مهمترین ویژگیهای این دوره از جشنواره عنوان کرد و افزود: از آنجاکه ایده دانشگاه اجتماعی از اصلیترین محورهای برنامه معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در دوره فعلی به شمار میرود، برگزاری چنین رویدادی میتواند بسترساز کنشگری بانوان نخبه دانشگاهی در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی نهاد دانشگاه به شمار آید.
وی ادامه داد: شخصیتمحوری زندهیاد مریم میرزاخانی بهعنوان یک بانوی نخبه فعال در عرصه علم و اجتماع میتواند موجب افزایش انگیزه و روحیه تلاش بانوان کشور قلمداد شود.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تعامل وزارت علوم بهعنوان دستگاه حاکمیتی و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بهعنوان دستگاه سیاستگذاری در برگزاری این جشنواره را از نکات مثبت این رویداد عنوان کرد و گفت: این تعامل سازنده میتواند منجر به ارتقای سطح کنونی جشنواره شود.
دومین جشنواره ملی «زن و علم» در هفته اول اسفندماه سال جاری در دانشگاه تهران برگزار میشود.
غلامرضا غفاری طی حکمی آلا عنایتی را بهعنوان دبیر دومین جشنواره ملی زن و علم منصوب کرد و در پایان جلسه حکم وی بهعنوان دبیر جشنواره به او اهدا شد.
در حکم آلا عنایتی آمده است: زنان بهعنوان نیمی از جمعیت جامعه نقش مهمی در پیشبرد اهداف توسعه بهویژه در حوزه علم، فرهنگ و اجتماع ایفا میکنند و برگزاری دومین جشنواره ملی زن و علم (یادواره زندهیاد مریم میرزاخانی) فرصت مناسبی است بهمنظور تقدیر و تجلیل از مساعی ارزشمند آنان و نیز گامی در جهت تقویت کنشگری اجتماعی بانوان فرهیخته کشور به شمار میرود.
در ادامه این حکم عنوان شده است: از اینرو نظر بهمراتب تخصص، تعهد و تجارب ارزنده سرکار عالی بهموجب این ابلاغ بهعنوان دبیر جشنواره منصوب میشوید. برقراری ارتباط و تعامل مؤثر با نهادها و دستگاههای مرتبط بهمنظور استفاده از ظرفیتهای فرا بخشی، تدوین سازوکارهای دقیق و منسجم منطبق با قوانین و مقررات موجود جهت انتخاب برگزیدگان و نیز پرهیز از هزینههای غیرضروری از مهمترین مأموریتهای شما به شمار میرود.
در پایان این حکم آمده است: انتظار میرود در سایه تعامل و همکاری با اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره و نیز سایر صاحبنظران در این عرصه، زمینه مشارکت هرچه گستردهتر بانوان فرهیخته دانشگاهی را در این رویداد فراهم کنید.
امید است با اتکا به پروردگار متعال و در سایه همکاری و تعامل سازنده با دیگر ارکان برگزاری جشنواره، نسبت به برگزاری هرچهبهتر این رویداد علمی، فرهنگی در شأن آموزش عالی کشور موفق و مؤید باشید.
انتهای پیام/4084/
انتهای پیام/