نشریات ویترین اندیشه دانشجویان است
به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، آیین اختتامیه جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) با حضور مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاون فرهنگی دانشگاه الزهرا(س) و جمعی از دانشجویان فعال این حوزه برگزار شد.
عسگری گفت: با گذشت نزدیک به بیست سال از زمان ابلاغ آییننامه نشریات دانشجویی کشور شاهد کنشگری ارزشمند دانشجویان خلاق در حوزه نشریات دانشگاهی میباشیم.
وی ایجاد فضای طرح و گفتگو در خصوص مسائل و مشکلات در دانشگاه و ارائه راهکار در این زمینه و رسانهای شدن بخشی از فعالیتهای دانشجویی در قالب نشریات دانشجویی را از جمله دستاوردهای مدیریت فرهنگی در فضای دانشگاه خواند و افزود: نشریات دانشجویی توانستهاند با درونی ساختن فرهنگ گفتگو، فضای دانشگاه را از حالت رکود و خمودگی بیرون آورده و این فضا را به سمت عقلانیت و استدلال سوق دهند.
عسگری خاطرنشان کرد: کنشگران این حوزه انسانهای فرهیختهای هستند که علاوه بر تحلیل مسائل توانستهاند راهکارهایی برای اداره بهتر مجموعه دانشگاه ارائه دهند.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، فراهم آمدن امکان کنشگری تعداد زیادی از دانشجویان علاقمند حول یک نشریه دانشجویی، یادگیری الگوی مدیریت یک فعالیت گروهی و دانشجویی، مسئولیت پذیری و برعهده گرفتن مسئولیت گفتهها و نوشتههای خود، توانایی طرح و به اشتراکگذاری مسائل و مشکلات و نقدپذیری و احترام به نظرات مخالف را از جمله برکات مهم حضور و فعالیت دانشجویان در نشریات دانشجویی برشمرد.
وی نشریات دانشجویی را به عنوان ویترین اندیشه دانشجویان دانشگاه دانست و افزود: فضای فعالیتهای فرهنگی جدید دانشگاه درصد قابل توجهی را مدیون فعالیت نشریاتدانشجویی در دانشگاههای کشور است از این رو حمایت از فعالیتهای نشریات دانشجویی که درصدد ارتقای شاخصهای فرهنگی و اجتماعی هستند لازم است و باید به صورت ویژه از مدیریت دانشگاه الزهرا (س) و معاون فرهنگی و اجتماعی و همکاران ایشان در برگزاری هشتمین جشنواره نشریات دانشجویی تقدیر و تشکر نمایم.
عسکری در بخشی از سخنان خود با اشاره به مسائل و مشکلات متعددی از جمله ریزگردها، بحران مدیریت آب، ترافیک در تهران و سایر کلانشهرها که کشور با آن مواجه است گفت: اکنون زمانی است که دانشگاه باید نقش کلیدی خود را در قالب مسئولیت اجتماعی خود ایفا نموده و به کمک دولت و جامعه بشتابد.
وی با اشاره به ایده دانشگاه اجتماعی که موردتاکید حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم است گفت: دانشگاه اجتماعی و یا دانشگاه مؤثر دانشگاهی است که نسبت به مسائل پیرامون خود بیتفاوت نیست و از طریق نهاد سازی اوضاع جامعه را رصد کرده و برای حل مشکلات راهکار ارائه میدهد و بستر لازم را برای کنشگری عناصر دانشگاهی و از جمله دانشجویان فرهیخته فراهم میکند.
مدیرکل فرهنگی واجتماعی در پایان خاطر نشان کرد: ما در حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به دنبال این هستیم که راه ورود واقعی دانشجویان به دانشگاه و بسترهای لازم برای کنشگری آنان را فراهم کرده و از فعالیتهای ارزشمند دانشجویی حمایت کنیم.
وی همچنین از برگزاری یازدهمین دوره جشنواره سراسری نشریات دانشجویی تیتر ۱۱، در اسفندماه امسال خبر داد و این جشنواره را بربایند و عصاره فعالیتهای دانشجویان کشور در عرصه نشریات دانشجویی دانست.
انتهای پیام/4108/ 4107/
انتهای پیام/