کلانتری در پاسخ به این سؤال که آیا قرار است گروه معارف اسلامی زیر نظر معاونت فرهنگی قرار بگیرد، گفت: این خبر بهاینصورت درست نبود که معاونت فرهنگی بخواهد متصدی گروه معارف بشود. فرمایش آقای دکتر طهرانچی این بود که بنده شخصاً چون در این حوزه مدتهای زیادی کارکردهام، تلاش بکنم تا انشاءالله یک ارتقای همهجانبهای در حوزه معارف اسلامی شکل بگیرد. من هم واقعاً انگیزه زیادی در این حوزه دارم و معتقد هستم که دروس معارف اسلامی اگر به جایگاه اصلی خودشان برسند، میتوانند نقش بزرگ معرفتی و فرهنگی ایفا کنند.
وی ادامه داد: تفاوت گروه معارف با گروههای دیگر این است که مأموریتشان صرفاً آموزشی نیست و مأموریت تبلیغی و فرهنگی نیز دارند. بههمینخاطر بارها جلسات متعددی با اساتید معارف اسلامی سراسر کشور برگزارشده است. البته با استقرار نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، یکی از بحثهای نهاد به این امر اختصاص پیدا میکند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی درباره ایجاد تحول در دروس معارف اسلامی گفت: اگر اساتید فعلی دانشگاه آزاد اسلامی در مباحث انقلاب اسلامی، کلام اسلامی و قرآن کریم بر جدیدترین دستاوردهای پژوهشی این حوزهها اشراف پیدا کنند و از طرفی اساتید جوان در گروههای معارف اسلامی جذب شوند، اینها کمک میکند که دروس معارف اسلامی بهروزرسانی شوند.
حجتالاسلام کلانتری در پایان خاطرنشان کرد: اگر تشکیل جلسات متعدد برای گروههای معارف و تسهیل برای جذب نیروهای جوان به این گروهها، به سرانجام خوبی برسد، شکل و محتوای ارائه دروس معارف قطعاً متحول شده و ارتقا پیدا میکند. در این موارد کارهایی درحال انجام است، موانع کار برطرف شده و بهیاری خداوند به نتایج محسوس در این زمینه خواهیم رسید.
انتهای پیام/