ایجاد امید و انگیزه به جوانان در برنامه «اقیانوس آرام»
به گزارش خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، پخش برنامه «اقیانوس آرام» هر شب ساعت 21 از شبکه دو در ساعتی پربیننده میتواند احترامی ویژه برای نوجوانان باشد چون این برنامه نشان دهنده رویکردی تازه در برنامه سازی برای نوجوانان است، ساختار و مضمون و محتوای برنامه حکایت از آن دارد که تیم اجرایی، به دنبال جدی گرفتن مخاطب، بها دادن به او و سهیم کردنش در روند برنامه بودهاند و به این هدف رسیدهاند.
نوجوانانی که در بخشهای مختلف اقیانوس آرام مقابل دوربین قرار گرفته و صحبت میکنند، دغدغههایی فراتر از یک نوجوان عادی دارند و نوع نگاهشان پخته تر و جدیتر است به همین دلیل میتوانند با نویسندگان، کارشناسان و میهمانان ویژه برنامه گفتگو و تعامل داشته باشند. نوجوان دهه 90 نیازهایی دارد که اقیانوس آرام به آنها نزدیک میشود، ضمن این که برنامه رویکرد فرهنگی دارد و جای چنین برنامه ای سالهاست در تلویزیون خالی است.
اقیانوس آرام که تولید مرکز کودک و نوجوان اوج است در بخشهایی قادر است ذهن تماشاگرش را تربیت کند و به او جهت بدهد، اما گاهی او را دست کم میگیرد و مثل یک معلم نکاتی را برایش بولد میکند. اما فکری که در پس زمینه ساخت اقیانوس آرام وجود دارد ایده بکری است. این که با حضور افراد موفق (که اغلب گرایش فرهنگی دارند) برای نوجوانها نسبت به آینده حرفهای شان ایجاد امید و انگیزه کنیم، (آن هم در روزگاری که اغلب اخبار ناخوشایند است و بذر ناامیدی همه جا روییده) یک اتفاق مثبت است.
جامعه ایرانی برای رشد و خودکفایی برای رسیدن به باور توانایی باید امیدوارانه به حیات خود ادامه دهد و تلویزیون نقش مهمی در ایجاد این امید و انگیزه دارد، اقیانوس آرام آیینه ای مقابل چشمان نوجوانان قرار میدهد تا روزهای خوش امروز و آینده را ببینند، دشواریهای حرفه ای شدن و موفق بودن و البته رویاهایی که باید داشت تا به انسان موفق تبدیل شد.
انتهای پیام/4046/
انتهای پیام/