حفظ منافع ملی و انسجام مردم اصل اساسی بسیج است
به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع رسانی بسیج، سردار غلامحسین غیبپرور صبح امروز با حضور در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی به مناسبت هفته بسیج با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری پیرامون بسیج، اظهار داشت: حدود ۲ سال است که دورانی در بسیج آغاز شده که به تأسی از فرمانده معظم کل قوا بهعنوان دوران اعتلای بسیج آن را نامگذاری کردیم. رشد بسیج را به این میدانیم که مسائل مورد نیاز جامعه و انقلاب را کشف، برنامهریزی و دنبال کنیم.
وی افزود: در بسیج کاری را دنبال میکنیم که قبل از آن از اثربخش بودن آن مطمئن باشیم. اگر اثر کار را در کف جامعه نبینیم کار نمیکنیم. این اثرگذاری منطبق بر نیازهای جامعه و انقلاب اسلامی است و کارها را در بسیج جهادی انجام میدهیم بهطوریکه کارها گران نباشد. در بسیج حفظ منافع ملی، همگرایی و انسجام مردم را اصل اساسی دانسته و آن را متعلق به همه مردم میدانیم. این شجره طیبه متعلق به انقلاب اسلامی است و هرکسی که دلداده نظام و رهبری باشد، لاجرم بسیجی است. میزان و محک، دلدادگی به آرمانهای انقلاب، رهبر انقلاب، راه شهیدان و منافع ملی است و خوشحالیم که بگوییم ۸۰ میلیون بسیجی در کشور داریم.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به برنامههای بسیج در هفت سرفصل، تصریح کرد: در سراسر کشور ۱۵۲ هزار رده بسیج داریم که گستردهترین شبکه مردمی است و در محرومیتزدایی، اقتصاد مقاومتی، فرهنگ، کاهش آسیبهای اجتماعی، علم و فناوری، کمک به زیرساختها و دفاعی و امنیتی فعالیت داریم.
وی با بیان اینکه آموزش و توانمندسازی ۱۰۰ هزار نفر برای اشتغال، فتح بابی برای مهارت افزایی در مشاغل نو بود، به اجرای ۲۵ هزار طرح خرد و خانگی با اشتغال ۵۰ هزار نفر اشاره کرد و گفت: ۸ هزار طرح محرومیتزدایی توسط قاطبه بسیجیان در گروههای جهادی اجرا شده که این گروههای جهادی یکی از برکات و معجزات انقلاب اسلامی است. ۸۵۰ هزار نفر در طول یک سال به اردوهای جهادی اعزام شدند که در خصوص مدرسهسازی، پروژههای عمرانی، خانههای بهداشت، کتابخانه و ... فعالیت کردهاند. بهعنوانمثال در روستای احمدفداله در منطقه دزفول که بسیار محروم است، بسیجیان در آنجا اقدامات بینظیری انجام دادند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به دیگر اقدامات انجام شده توسط بسیج، عنوان کرد: در خصوص کمک به کشاورزی کشور در طول یک سال اخیر ۸ هزار روستا را با در نظر قرار دادن ۵ محصول مهم هدف قرار دادیم که البته هدف نهایی ۳۱ محصول است. در مرداد و شهریور فقط در منطقه بشاگرد یک تیم ۱۰۰ نفره از پزشکان را اعزام کردیم.
وی تأکید کرد: در حوزه اشتغال ظرفیتهای بسیار زیادی داریم گرچه آنگونه که باید از آن بهرهبرداری نشد.
سردار غیبپرور با اشاره به نقش کمکهای مردمی در زلزله کرمانشاه و مقایسه آن با وضعیت آتشسوزی کالیفرنیا در آمریکا، اظهار داشت: ۱۵ هزار نیروی جهادی با ایجاد ۳۲ قرارگاه به ۳۰۰ روستا خدمترسانی کردند و از ۱۰۰۰ واحد مسکونی که ساخت آن بر عهده بسیج بوده تا به امروز ۷۰۰ واحد را تحویل دادهایم.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: ۴۳۵ قطب شهرستانی را درزمینهٔ محصولات کشاورزی شناسایی کردهایم و با استفاده از صندوقهای قرضالحسنه بسیج در حال ارائه تسهیلات به آنها هستیم. مدل صندوقهای قرضالحسنهای که در بسیج طراحیشده، با تمام قرضالحسنههایی که در جمهوری اسلامی تا به امروز بوده متفاوت است و بهطور ۱۰۰ درصد بر پایه مردم است.
وی با اشاره به فعالیتهای فرهنگی و هنری سازمان بسیج، افزود: در کار هنری باید ذائقه طرف مقابل را شناخت که در این راستا ۳۰۰ فیلم و مستند در یک سال گذشته تولیدشده و یکی از جلوههای آن جشنواره فیلم مقاومت است که برای اولین بار است که از اروپا و آمریکای لاتین، شرق آسیا و روسیه اثر دریافت کردهایم. ۹۰ هزار آلبوم شهدا به همراه ۳ هزار دقیقه پویانمایی و برگزاری جشنواره تئاتر و هنرهای تجسمی از دیگر اقدامات انجامشده است.
سردار غیبپرور گفت: در جشنواره باروت خیس ۱۱ کشور در رأیگیری منحوسترین چهره دنیا شرکت کردند که بیش از ۳ میلیون نفر از مردم منطقه نیز در آن شرکت کردند. ۱۱ هزار یادواره شهدا در طول ۱ سال کار بزرگی است و تا پایان سال ۴ کنگره دیگر خواهیم داشت. همچنین ۶ میلیون نفر نیز در قالب کاروانهای راهیان نور اعزام شدند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به دیگر اقدامات سازمان بسیج در حوزههایی مانند ورزش، به ایجاد ۳۵۴ پایگاه استعدادیابی در خصوص ورزش همگانی اشاره کرد و گفت: ۲۱۰۰ سالن ورزشی در سراسر کشور ایجاد کردهایم.
وی آسیبهای اجتماعی را یکی از تهدیدات اساسی متوجه مردم دانست و تصریح کرد: سه موضوع اعتیاد، طلاق و مبارزه با حاشیهنشینی را در دستور کارمان قرار دادهایم. ۹۸۰ محله آسیبپذیر در کل کشور داریم که در سال جاری ۴۶۰ محله را هدفگذاری کردهایم. برای معتادان متجاهر در ۱۰ استان کشور اردوگاه ایجاد کردهایم و به آنها میگویم که ورود ما به این کار قاطع و انقلابی خواهد بود. تفاوت این اردوگاهها با سایر مراکز این است که در پایان از پاک شدن فرد معتاد اطمینان پیدا خواهیم کرد و همچنین با ابزارهای مختلف مانند مشاوره و اشتغال و تسهیلات برای صیانت از او استفاده خواهیم کرد.
سردار غیبپرور ادامه داد: دیشب در جلسهای آیتالله آملی لاریجانی به رهبر معظم انقلاب گفتند که بسیج ۱۰ هزار مشاور در امر ازدواج و جلوگیری از طلاق از بین بسیجیان حقوقدان و طلاب ساماندهی کرده است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه طرح تعالی خانواده نیاز امروز جامعه اسلامی است، گفت: دشمن میخواهد بنیان خانواده را نابود کند و صیانت از خانواده یک طرح بزرگی است که در سال ۹۸ و در کنار طرح حمایت از کودک، حمایت از کودکان کار و زنان بدسرپرست دنبال خواهیم کرد.
وی در خصوص ابعاد امنیتی و دفاعی بسیج نیز عنوان کرد: ۱۹۱۹ گردان بیتالمقدس بسیج وظیفهدارند در تأمین امنیت جامعه در کنار سایر دستگاهها فعالیت کنند و همافزایی خوبی را ایجاد کردهاند.
سردار غیبپرور با درخواست از نمایندگان مجلس برای رفع خلاءهای قانونی در عرصههای مختلف مورد نیاز بسیج، خاطرنشان کرد: اگر موانع قانونی برطرف شود، دست ما بسیار بازتر میشود و بسیج میتواند در حل معضلات کشور قوی و محکم وارد شود. آقای شمخانی از من پرسید این نامههایی که به دولت نوشتهاید چیست؟ گفتم ادعای ما این است که در هر عرصهای میتوانیم وارد شویم و عرض و طول و عمق فعالیتهای بسیج مثالزدنی است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در پایان با انتقاد از وضعیت معیشتی ایثارگران و رزمندگان دوران دفاع مقدس، گفت: از نمایندگان مجلس میخواهم در بودجه ۹۸ دست ما را بگیرند.
انتهای پیام/4071
انتهای پیام/