پرورش انسان فرهیخته مهمترین کارویژه کانونهاست
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاعرسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، محمدهادی عسگری در نشست دبیران شورای هماهنگی کانونهای فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشگاههای سراسر کشور که پیش از ظهر امروز به میزبانی سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار شد، با اشاره به اینکه در آستانه بیستمین سال تأسیس کانونهای فرهنگی و اجتماعی در دانشگاهها هستیم، گفت: کانونهای فرهنگی و اجتماعی برای ادامه فعالیت نیازمند مراعات برخی از الزامات و اقتضائات را مراعات کنند. خلاقیت در کانونهای فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی باید یک مأموریت، فرهنگ و ارزش تلقی شود و این کانونها باید میدانی برای کسب و ارتقای مهارتهای نوآورانه و کارآفرینانه باشد.
عسگری پرورش انسان فرهیخته را مهمترین کارویژه کانونها دانست و افزود: در شرایط کنونی که بیش از هر زمان دیگری فرهنگ به فناوری گرهخورده است، کانونهای فرهنگی باید از فضای اجتماعی به وجود آمده در جهت کارآفرینی، انتقال تجارب و تولید محتوای مناسب برای دانشجویان استفاده کنند.
وی به مشکلات و چالشهای موجود از قبیل ریزگردها، آلودگی هوا و مصرف بیرویه انرژی اشاره کرد و گفت: کانونها و مجامع تخصصی باید روی یک چالش محوری متمرکز شوند و از این طریق به دولت کمک کنند.
مدیرکل فرهنگی وزارت علوم گفت: کانونها باید در جلب مشارکت سازمانها و دستگاهها کوشا باشند همچنین جذب دانشجویان مستعد دانشگاه باید در دستور کار شورای هماهنگی کانونهای فرهنگی باشد.
وی با اشاره بهضرورت اتخاذ رویکردهای نوین در کانونها گفت: کانونهای فرهنگی هنری اجتماعی و دینی باید برای بهرهوری بیشتر به اصلاح فرآیندها و بهبود در روشها بپردازند و در این صورت است که کانونها به مجمع بینظیر کنشگران فرهنگی تبدیل خواهند شد که در ارتقای کیفی فضای فرهنگی دانشگاه تأثیرگذار خواهند بود
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی گفت: جامعه و دانشگاه نیازمند تولید دانش فرهنگی، توسعه منابع انسانی و مشارکت اجتماعی دانشگاهیان میباشند و در این صورت است که این چرخه فرهنگی میتواند انسانهای فرهیخته را به جامعه و میدان دانشگاه عرضه نماید.
گفتنی است در انتهای این نشست حکم اصرافیلیان بهعنوان دبیر هفتمین جشنواره ملی رویش اعطا شد.
انتهای پیام/4060
انتهای پیام/