دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 آبان 1397 - 07:59
رئیس مرکز تحقیقات دیابت:

مضرات تمام مواد غذایی برای بیماران دیابتی بررسی می‌شود

رئیس مرکز تحقیقات دیابت گفت: در تحقیقات مواد غذایی برای بیماران دیابتی باید تمام  محصولات را کاملاً شناسایی و شناسنامه محصول را بررسی کنیم.
کد خبر : 325874
دیابت.jpg

انسیه نسلی در گفتگو با خبرنگار حوزه علم و فناوری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: در تحقیقات و مطالعه دیابتی  باید  محصولات را کاملاً شناسایی و شناسنامه محصول را بررسی کنیم و اثرات مثبت و منفی را در مواد غذایی بسنجیم.


وی افزود: دو گروه  آزمایشی برای مطالعه روی مواد غذایی انتخاب می‌شوند که از مواد غذایی مصرف می‌کنند و گروه دیگر از این مواد در رژیم غذایی خود استفاده نمی‌کنند. سپس اثرات استفاده این مواد غذایی و عدم استفاده از آنها را چک می‌کنیم تا به بیماران اطلاع‌رسانی شود.


رئیس مرکز تحقیقات دیابت در ادامه گفت: در بیماران دیابتی  هیچ ماده غذایی را ممنوع نمی‌کنیم اما فرد بیمار باید چک کند که کدام ماده غذایی، برای بدنش مفیدتر است و ریزمغذی لازم را می‌رساند و قند خون را سریع بالا نمی‌برد.


وی در پایان خاطرنشان کرد: همه افراد باید به سلامت تغذیه خود توجه کنند اما این مسئله در بین بیماران دیابتی اهمیت بیشتری دارد و باید تحت نظر پزشک درمان خود را طی کنند.


انتهای پیام/4085


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب