حمایت از برگزیدگان رقابت علمی کنز برای فرصت مطالعاتی خارج از کشور
به گزارش خبرنگار حوزه علم و فناوری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، علی عمرانی در نشست خبری آیین پایانی اولین دوره رقابت علمی کنز که در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، گفت: بنیاد علم و فناوری مصطفی از بنیادهای علمی است که هزینههای آن توسط خیّرین تأمین میشود و برنامههای آن برای شبکهسازی نخبگان علمی است. اعضایی بهعنوان اعضای خادمالمصطفی از کشورهای مختلف نظیر آلمان، اندونزی، کنیا، عربستان، سنگاپور و میانمار در این بنیاد فعال هستند.
وی افزود: بهمنظور آشنایی جامعه و ارتباط بیشتر با حوزههای علم و فناوری موزه هنر مصطفی را پایهگذاری و راهاندازی کردیم که این امر بهخاطر آن است تا مردم در آنسوی مرزها با هنرهای هنرمندان برای خدمت به پیامبر(ص) آشنا شوند.
دبیر شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی گفت: هنرمندان غیرایرانی اعلام آمادگی کردند تا آثار خود را در این موزه بهنمایش بگذارند تا بتوانیم گفتمان علم و فناوری را بیش از قبل توسعه دهیم.
عمرانی درباره مسابقه دانشآموزی نور توضیح داد: دور سوم این مسابقه به اتمام رسیده و به زودی اختتامیه دور سوم آن نیز برگزار میشود که در این دوره همکاری هفت کشور جهان اسلام را شاهد بودیم، همچنین برای دوره آتی نیز بهزودی فراخوان اعلام میشود.
وی ادامه داد: مسابقه دانشآموزی نور به منظور توانمندسازی دانشآموزان در حوزه خلاقیت و نوآوری برگزار میشود و در کنار آن برای دانشمندان جوان، رقابت علمی کنز را برگزار میکنیم.
دبیر شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی اضافه کرد: برای حمایت از برگزیدگان اولین دوره رقابت علمی کنز، با بنیاد ملی نخبگان رایزنی شده تا برگزیدگان اولین دوره این رقابت بتوانند از فرصتهای مطالعاتی و تحقیقاتی در داخل و خارج از کشور استفاده کنند. همچنین تمام فعالیتهایی که طی این رقابت انجام میشود، در راستای ایجاد شبکه علمی جهان اسلام است.
عمرانی تصریح کرد: علاوه بر این برنامهها، رویداد استپ نیز تحتعنوان برنامه تبادل تجربیات علم و فناوری دانشمندان جهان اسلام با حضور 70 دانشمند جهان اسلام در حوزههایی نظیر آب و سلامت برگزار میشود تا طی این رویداد، شرکتکنندگان با دستاوردهای دانشمندان جهان اسلام نیز آشنا شوند.
انتهای پیام/4085/
انتهای پیام/