امنیت غذایی چیست؟
غلامرضا امینی در گفتگو با خبرنگار حوزه علم و فناوری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا؛ در خصوص امنیت غذایی گفت: در تعریف بانک جهانی، امنیت غذایی به معنی دسترسی همه مردم در تمام اوقات به غذای کافی برای داشتن یک زندگی سالم تعریفشده است.
وی افزود: این عبارت یعنی پایداری در دریافت غذا، دسترسی همیشگی به غذا و موجود بودن آن برای همه مردم اهمیت ویژهای دارد.
مدیرکل دفتر نظارت بر استانداردهای صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال گفت: در ایران هم مانند بسیاری از کشورهای دیگر قوانین و مقررات ملی در زمینه ایمنی و سلامت غذا تصویب شده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان دامپزشکی کل کشور و سازمان ملی استاندارد عهدهدار نظارت بر تولید و توزیع و مصرف غذاهای سالم و ایمنی تغذیه هستند.
انتهای پیام/4085
انتهای پیام/