دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 آبان 1397 - 03:26
یک کارشناس مطرح کرد؛

امنیت غذایی چیست؟

مدیرکل دفتر نظارت بر استانداردهای صنایع غذایی گفت: امنیت غذایی به معنی دسترسی همه مردم در تمام اوقات به غذای کافی برای داشتن یک زندگی سالم تعریف‌شده است.
کد خبر : 325039
153276162722055100.jpg

غلامرضا امینی در گفتگو با خبرنگار حوزه علم و فناوری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا؛ در خصوص امنیت غذایی گفت: در تعریف بانک جهانی، امنیت غذایی به معنی دسترسی همه مردم در تمام اوقات به غذای کافی برای داشتن یک زندگی سالم تعریف‌شده است.


وی افزود: این عبارت یعنی پایداری در دریافت غذا، دسترسی همیشگی به غذا و موجود بودن آن برای همه مردم اهمیت ویژه‌ای دارد.


مدیرکل دفتر نظارت بر استانداردهای صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال گفت: در ایران هم مانند بسیاری از کشورهای دیگر قوانین و مقررات ملی در زمینه ایمنی و سلامت غذا تصویب‌ شده است.


وی در پایان خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان دامپزشکی کل کشور و سازمان ملی استاندارد عهده‌دار نظارت بر تولید و توزیع و مصرف غذاهای سالم و ایمنی تغذیه هستند.


انتهای پیام/4085


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب