رشد 70 درصدی ظرفیت سلف مرکزی دانشگاه امیرکبیر
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سیداحمد معتمدی صبح امروز در مراسم افتتاح دو سلف مکمل دانشجویی در دانشگاه امیرکبیر گفت: این دو رستوران مکمل، در کنار سلف دانشجویی قرار دارد، در این رستورانها قیمت غذای دانشجویی با یارانه حساب میشود که برای مدیریت این رستورانها از بخش غیردولتی استفاده کردهایم و غذای دانشجویان با قیمت یارانهای محاسبه میشود.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: در رستورانهای مکمل، دانشجویان میتوانند غذای مورد علاقه خود را انتخاب کنند که این غذاها در سطح مطلوبتری قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت سلف از هزار و 400 نفر به 2 هزار و 300 افزایش داشته است، گفت: ظرفیت سلف مرکزی دانشگاه امیرکبیر نسبت به گذشته 70 درصد رشد داشته است. این در حالی است که تعداد دانشجویان این دانشگاه ثابت بوده است.
وی در پایان گفت: یکی از مشکلات توزیع غذا در دانشگاه صفهای طولانی بود که دانشجویان متحمل میشدند، با افزایش سلف دانشجویی، این مشکل تا حدودی برطرف میشود.
انتهای پیام/4084/4040/پ
انتهای پیام/