دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس سابق سازمان اوقاف و امور خیریه:

فروش سرقفلی موقوفات خیانت است/ نگاه مدیریت در اوقاف تک ‌بعدی نبود

رئیس سابق سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: یکی‌از بزرگ‌ترین آسیب‌های که در این سازمان وجود داشت و مقابل آن ایستادیم، فروش سرقفلی املاک بود، زیرا این کار خیانت است.
کد خبر : 319404
_L3H0786.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه اوقاف و امور خیریه گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام علی محمدی‌سیرت، پیش از ظهر امروز در آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه که در سالن اجتماعات ساختمان مرکزی این سازمان برگزار شد به ارائه گزارشی از عملکرد هشت ساله مدیریت خود پرداخت.


وی گفت: سازمان اوقاف و امور خیریه از لحاظ منابع انسانی، سن مدیریت آن 42 سال است که 6 سال جوان‌تر از مدیران سایر دستگاه‌ها شناخته شده و یکی از جوان‌ترین دستگاه‌های مدیریتی کشور به شمار می‌آید.


محمدی افزود: در زمان تصدی مسئولیتم در حوزه مدیریتی به صورت مشورتی عمل می‌کردیم و هرگز به دنبال تک‌بعدی نبودیم و همه‌جانبه‌نگری در اولویت مدیریت سازمان قرار داشت و در رأس همه برنامه‌ها فعالیت‌های قرآنی بود که به آن افتخار می‌کنیم.


وی با بیان اینکه توجه به بقاع متبرکه از دیگر اولویت‌های سازمان اوقاف بود، اظهار کرد: تمامی فعالیت‌ها و برنامه‌ها در سازمان اوقاف با نظرات کارشناسان و متخصصان انجام می‌گرفت و هرگز نگاه فردی به مسائل نداشتیم. همچنین در اجرای نیت واقفان تمام همتمان را به‌کار بستیم که براساس مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی در این بخش عمل کنیم.


رئیس سابق سازمان اوقاف و امور خیریه، حفظ و صیانت از استقلال مدیریت در ابعاد مختلف را از جمله موفقیت‌های دوران مدیریتش برشمرد و گفت: با احترامی که به همه اقشار مختلف داشتم، اما هرگز نگذاشتیم در بعد اجتماعی، سیاسی و مدیریتی بر این سازمان اعمال نفوذ کنند، البته این به معنای این نیست که  به نظرات دیگران بی‌توجه بودیم، بلکه نگاه رهبری را محور و اساس برنامه‌های خودمان در حوزه مدیریتی قرار می‌دادیم.


ارتقای خودباوری به مدیران، تبلیغ و ترویج فرهنگ وقف، توجه به بقاع متبرکه و ترویج فرهنگ قرآن و حفظ قرآن از دیگر موضوعاتی است که حجت‌الاسلام محمدی به‌عنوان موفقیت در دوران مدیریت برشمرد و یادآور شد: یکی از جرایم بنده این بود که سپاهی بودم و این افتخاری است که در خدمت سپاه هستم.


وی ورود به عرصه‌های جدید وقفی در بخش‌های مختلف را از دیگر سیاست‌های برنامه‌های وقفی در دوره هشت‌ساله‌اش دانست و گفت: اطلاع‌رسانی به نخبگان جامعه، ایجاد هیأت علمی وقفی، پرداختن به اقدامات زیربنای، بازنگری در ساختار، جمع‌آوری ارقام دقیق موقوفات و شفافیت در عملکرد از جمله موضوعاتی بود که در این دوران دنبال کردیم.


پایان رساندن کارهای نیمه‌کاره، ثبت و ضبط دقیق بقاع و رقبه‌ها، عمل به نیت کامل واقفان، بازنگری مجدد در ساختار، استفاده از مدیران موجود در سازمان، شناخت کامل از وقف و واقفان از جمله درخواست‌هايي بود که رئیس سابق سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از حجت‌الاسلام خاموشی در دوره مدیریت جدیدش خواست.


وی در ادامه ضمن گزارشی از برخی فعالیت‌های سازمان اوقاف از حجت‌الاسلام خاموشی خواست برخی موضوعات بر زمین مانده در این سازمان همچون مطالبه سازمان اوقاف از نهادها، ارگان‌ها، مراکز علمی و دولتی را به‌صورت جدی دنبال کند.


رئیس سابق سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: یکی‌از بزرگ‌ترین آسیب‌هايي که در این سازمان وجود داشت و مقابل آن ایستادیم، فروش سرقفلی املاک بود؛ زیرا این کار خیانت است و بیش از 94 درصد موقوفات به‌صورت سرقفلی فروخته شده بود كه ما مقابل این رفتار ایستادیم و از آن دفاع کردیم.


انتهای پیام/9040/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب