دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 شهريور 1397 - 07:50
معاون دانشجویی دانشگاه تهران:

افزایش نرخ دلار بر ساخت خوابگاه جدید دانشگاه تهران تأثیر داشته است/ تقاضای ۵ میلیارد وام برای تکمیل خوابگاه دانشگاه تهران

معاون دانشجویی دانشگاه تهران گفت: برای ساخت خوابگاه ۲۵۰ نفرِ جدید ۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برآورد هزینه داشته‌ایم، اما افزایش قیمت‌ها سبب شده است برای تکمیل این ساختمان تقاضای ۵ میلیارد وام از بانک داشته باشیم.
کد خبر : 310203

حسین به‌نژاد در گفتگو با آنا گفت: تغییرات نرخ ارز در افزایش هزینه‌ها در ساخت خوابگاه‌های جدید دانشگاه تهران تأثیرگذار بوده است. برای ساخت خوابگاه ۲۵۰ نفرِ جدید ۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برآورد هزینه داشته‌ایم، اما افزایش قیمت‌ها سبب شده است برای تکمیل این ساختمان تقاضای ۵ میلیارد وام از بانک داشته باشیم.


معاون دانشجویی دانشگاه تهران در ادامه افزود: در حال حاضر ساخت خوابگاه شفیعی برای دانشجویان استعداد درخشان را در دست داریم که مراحل پایانی آن در حال اجرا است. در بخش سفت‌کاری این خوابگاه با افزایش قیمت روبرو نبودیم و کارها بر طبق برنامه‌ریزی‌ها به‌پیش می‌رفت، اما در مرحله نازک‌کاری ساختمان با افزایش قیمت مواجه شدیم که در حال حاضر بیش از ۵ میلیارد تومان وام از بانک تقاضا کرده و امیدواریم بتوانیم با این وام ساخت این خوابگاه را به‌پایان برسانیم.


۵۰ درصد خوابگاه‌های دانشجویی به‌طور اساسی بازسازی شد


وی در خصوص نوسازی خوابگاه‌ها در فصل تابستان تصریح کرد: تلاش کردیم وضعیت خوابگاه‌ها را به‌صورت کمی و کیفی ارتقاء دهیم و به همین دلیل بیش از ۵۰ درصد خوابگاه‌های دانشجویی به‌طور اساسی بازسازی شد که مبلغی بالغ‌بر ۲۵ میلیون تومان نیز هزینه داشت.


معاون دانشجویی دانشگاه تهران در ادامه اضافه کرد: امسال زیرساخت‌های اینترنت دانشگاه و خوابگاه‌ها نوسازی و آشپزخانه سلف نیز صنعتی شده است.


به‌نژاد اظهار کرد: طبق سنوات گذشته امسال نیز به دانشجویان برای غذا یارانه اختصاص می‌یابد و تلاش داریم کیفیت مواد اولیه خریداری‌شده برای تغذیه دانشجویان نیز افزایش دهیم.


وی با اشاره به خوابگاه‌های خودگردان دانشجویی ادامه داد: در حال حاضر خوابگاه ولیعصر را برای دانشجویان اجاره کردیم که متأسفانه هزینه‌های زیادی را نیز به ازای هر تخت برای دانشگاه ایجاد کرده است.


بیش از هزار تخت خوابگاهی کمبود داریم


معاون دانشجویی دانشگاه تهران ادامه داد: بیش از هزار تخت کمبود خوابگاه داریم ولی هنوز نتوانستیم برای این تعداد کمبود کاری انجام دهیم.


به‌نژاد در ادامه افزود: اولویت ما برای تخصیص خوابگاه دانشجویی، دانشجوی روزانه است که به آن تعهد خوابگاهی داریم. درصورتی‌که خوابگاه این دانشجویان تأمین شود، دکترای شبانه نیز در اولویت قرار می‌گیرند، اما تأمین خوابگاه سایر دانشجویان منوط به این است که ابتدا خوابگاه دوره روزانه تکمیل شود و دانشجوی متقاضی نداشته باشیم.


وی به خوابگاه‌های متأهلی نیز اشاره‌کرده و ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۴۴۰ خوابگاه متأهلی در اختیار دانشجویان قرارگرفته و به‌تازگی آیین‌نامه آن اصلاح‌شده و افزایش یک نیمسال را برای اسکان دانشجویان متأهل در نظر گرفته‌ایم


انتهای پیام/4060


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب