دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون صدای جمهوری اسلامی ایران:

زکات رادیو فعالیت در حوزه نابینایان است

معاون صدای جمهوری اسلامی ایران گفت: زکات رادیو این است که فعالیت بیشتری در حوزه نابینایان داشته باشد.
کد خبر : 309738

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، حمیدرضا شاه آبادی در نخستین هم‌اندیشی معاون صدا و رؤسای فدراسیون‌های ورزشی کشور که به منظور بررسی و تبادل نظر درباره نقش رادیو در توسعه ورزش کشور برگزار شد گفت: من فکر می‌کنم این جلسه شروعی است که نگاه و افق خوبی را برای ما روشن می‌کند و دوره جدید و خوبی برای رادیو ورزش با حضور میرحسینی آغاز شده است. ظرفیت رادیو ورزش برای شما که ورزشی هستید نسبت به من خیلی بیشتر است و ما فقط آمدیم نواقص و کیفیت و کمیت آن را بررسی کنیم. همه ما اینجا جمع شدیم که آنچه در توسعه ورزش نقش دارد را ارزیابی کنیم.


وی با بیان اینکه ما در عرصه ورزش نسبت به دیگر کشورها اصلاً عقب نیستیم و امسال در قیاس با سال‌های گذشته جایگاه بهتری را کسب کرده‌ایم، تصریح کرد: رادیو رسانه زندگی است و اگر به ظرفیت رادیو نگاه کنیم، می‌بینیم که در بحث ورزش همگانی خیلی بیشتر و بهتر می‌توان با مخاطبان ارتباط برقرار کرد. ما با آحاد مردم سر و کار داریم و هر جا حرف از مردم و تأثیرگذاری باشد، حرف رسانه هم به میان می‌آید.


شاه آبادی با تأکید بر اینکه رادیو مثل هر رسانه دیگری به دنبال مخاطب است تصریح کرد: رادیوی خاموش به کار نمی‌آید، اگر رادیو به بحث فوتبال می‌پردازد، چون کششی وجود دارد و غرور ملی با فوتبال گره خورده است.


وی با بیان اینکه ما به دنبال مرجعیت و جایگاه واقعی رادیو هستیم تا اگر حرفی می‌زنیم تأثیرگذار باشیم، ادامه داد: این هدف زمانی رقم می‌خورد که بستری برای بازتاب حرف‌های ما فراهم شود. متأسفانه حرف ورزش‌های دیگر در رادیو کمتر شنیده می‌شود و ما برای گسترش آن به یاری فدراسیون‌ها نیاز داریم. شما هرکدام درباره استفاده از کارشناسان خبره سخنانی را بیان کردید که این موضوع را در اولویت قرار می‌دهیم. اما مقصر بیان خبرهای زرد یا حواشی، گزارشگران نیستند؛ بلکه این اقتضای جامعه است که چنین موضوعی را می‌طلبد.


شاه آبادی بیان کرد: رسانه عرصه رعایت اخلاق است. ان‌شاءالله در سال‌های آینده بتوانیم با تربیت کارشناسان از هر یک از فدراسیون‌ها یک نماینده در رادیو داشته باشیم. فضای پرداختن به ورزش بانوان در سیما محدود است، اما در رادیو نگاه ویژه و گسترده‌تری را می‌توانیم نسبت به ورزش بانوان داشته باشیم. اگر شما می‌خواهید که رادیو به بحث ورزش‌های پر مدال بپردازد، وزارت ورزش باید کار کلانی انجام داده و چشم‌انداز دقیقی ترسیم شود. زکات رادیو این است که فعالیت بیشتری در حوزه نابینایان داشته باشد که با فراهم کردن بستر مسابقات و فضای رقابتی می‌توانیم به این مباحث بپردازیم. ما شورای ورزش رادیو را با حضور همه مدیران شبکه‌های رادیویی تشکیل داده‌ایم که دبیر این شورا مدیر شبکه ورزش است. برنامه‌ها در این شورا تعریف و بررسی می‌شود، از شما هم می‌خواهیم تا نقص‌های هر برنامه رادیویی را با ما در میان بگذارید.


مدیر شبکه رادیویی ورزش بیان کرد: بیشترین مطالباتی که ما در رادیو ورزش رصد کردیم، پوشش حداکثری رخدادهای ملی و ورزشی است که به لطف خدا و حمایت معاونت صدا کارنامه قابل قبولی را ارائه داده است و در آخرین رویداد ورزشی جاکارتا بالای ۱۰ ساعت برنامه رادیویی داشتیم و توانستیم اکثر مسابقات را پوشش بدهیم.


غلامرضا میر حسینی با توجه به بهره بردن از کارشناسان ورزشی گفت: تا امروز رادیو ورزش با حضور کارشناسان توانسته گام‌های موثری را در زمینه تحلیل ورزشی داشته باشد و در ادامه ان‌شاءلله شاهد حضور متخصصان ارزشمندی در آینده خواهیم بود.


مدیر شبکه رادیو ورزش با توجه به توسعه ورزش همگانی تأکید کرد: یکی از فرمایشات مقام معظم رهبری نیز ترویج ورزش همگانی است و ما سعی داریم از طریق سبک زندگی خانواده‌ها نگاه ویژه‌ای به نقش بانوان در ورزش داشته باشیم و در این چند هفته اخیر، پوشش ورزش بانوان مختلفی را در نظر گرفته‌ایم، البته این برای همه ورزش‌ها امکان پذیر نیست، به همین دلیل با حمایت از معاونت صدا، ۶ ساعت پخش اینترنتی مسابقات ورزشی را از طریق اپلیکیشن رادیویی خواهیم داشت.


میرحسینی بیان کرد: نکته بعدی ترویج نشاط و شادابی و بحث همبستگی است که سعی داریم در قالب طرح جشنواره «فرزند ایران» آن را پیش ببریم. ما پیش از این در سیما برنامه‌ای به نام «قهرمان قهرمانان» داشتیم اما امسال در دستور کار در برنامه‌ای جداگانه قهرمانان هر رشته ورزشی را از نگاه مردم معرفی می‌کنیم.


انتهای پیام/4046/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب