اتحادیه شوراهای صنفی تشکیل نخواهد شد
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مجتبی صدیقی در شصت و دومین نشست معاونان دانشجویی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور گفت: در فاز اول تصمیم داریم اختیار معاونتهای دانشجویی را ارتقا دهیم تا این معاونتها منابع خودشان را داشته باشند و بعد از طی سلسله مراتب به سازمان خدمات دانشجویی تبدیل شوند تا هویت مستقلی به خود بگیرند و در نهایت به سازمان یا مرکز خدمات دانشجویی تبدیل شود.
وی با اشاره به اینکه با سازمان برنامه و بودجه مذاکره کردهایم تا ردیف بودجه در اختیار معاونت دانشجویی قرار دهد، ادامه داد: بحث هدفمندی یارانهها را مطرح کردیم که سازمان برنامه و بودجه موظف است علاوه بر یارانه اعتباراتی را در اختیار صندوق دانشجویی قرار دهد که بهتدریج در دانشگاه تزریق شود.
معاون دانشجویی وزارت علوم در ادامه تصریح کرد: رستورانهای مکمل باید در دانشگاهها افزایش پیدا کند و سازمان هم از افزایش آن حمایت میکند.
صدیقی تأمین مواد غذایی در شروع سال تحصیلی را مهم دانست و ادامه داد: با توجه به شرایط خاص کشور از یک ماه پیش پیگیری و مذاکراتی را انجام دادهایم. ما نمیخواهیم نقش تصدیگری مواد اولیه را داشته باشیم تلاش کردیم و با ستاد تنظیم بازار وارد مذاکره شدیم و بنابراین شد که محمولههای بزرگ از طریق این ستاد در اختیار دانشگاهها قرار گیرد.
وی به بحث تربیتبدنی نیز اشاره کرد و گفت: المپیادهای خوبی در سال گذشته برگزار کردیم و مسابقات بر اساس رتبهبندی سالنها توسط دانشگاهها برگزار شد. چمن مصنوعی و در کنار آن اتاق سلامت نیز از مواردی است که معاونت دانشجویی آن را بهجد پیگیری میکنند.
معاون دانشجویی وزارت علوم گفت: فاز سوم طرح سیمای اجتماعی زندگی دانشجویی در آخر سال گذشته کلید خورد و آییننامه آن آماده شد و دانشگاهها میتوانند از آن استفاده کنند. کانونهای دفاتر مشاوره نیز باید حمایت شوند و سال گذشته این کانونها رشد خوبی داشتهاند.
صدیقی با اشاره به اینکه 356 کانون تا به حال تشکیل شده، ادامه داد: بیش از 140 هزار عضو دانشجو در این کانونها عضو شدهاند و پتانسیل و ارتباط خوبی بین مرکز مشاوره و دانشگاه وجود دارد.
وی به بحث شورای صنفی اشاره و خطاب به معاونان دانشجویی شرکتکننده در جلسه گفت: تا جایی که میتوانید به نیازهای شورای صنفی پاسخ دهید و در جاهایی که با محدودیت روبهرو هستید، مسائل را برای آنها توضیح دهید و شفافسازی کنید. در بعضی از دانشگاهها شورای صنفی به حدنصاب نرسیده هر چند پیگیر آییننامه اجرایی شورای صنفی در دانشگاهها هستیم و نظرات دانشجویان را در این خصوص اخذ کردهایم.
معاون دانشجویی وزارت علوم درباره اتحادیه شورای صنفی نیز گفت: مسائل درون هر دانشگاه با دانشگاه دیگر متفاوت است و راهکار مشترک برای آن وجود ندارد و به همین دلیل یک اتحادیه مشترک نمیتوان تشکیل داد.
وی تأکید کرد: به حضور شورای صنفی اعتقاد زیادی داریم و امیدواریم از این پتانسیل دانشگاه استفاده خوبی شود.
صدیقی تصریح کرد: تابستان امسال 200 خوابگاه ارتقا پیدا کرد و اصرار داریم که خوابگاههای رتبه سه و چهار به سطح بالاتر ارتقا یابند.
معاون دانشجویی وزارت علوم اظهار کرد: با توجه به شرایط اقتصادی که با آن مواجهیم برخی از دانشجویان با مشکلات مالی دست و پنجه نرم میکنند و از سوی دیگر عزتمندند و نمیخواهند آن را نشان دهند. باید سازوکاری به کار رود و این افراد شناسایی و به آنها کمک شود.
وی در پایان اظهار کرد: در وزارت علوم ستاد پیگیری داریم که دانشجویان میتوانند این ستاد را برای پیگیری خدمات رفاهی دنبال کنند.
انتهای پیام/4060/پ
انتهای پیام/