فرهنگسازی، بزرگترین خدمت گروههای جهادی دانشجویی در مناطق محروم
مهدی بختیاریزاده در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: محرومیت را وقتی از پایتخت به سمت مرزهای کشور حرکت میکنیم، کاملا لمس خواهیم کرد؛ البته نباید زیاد سیاهنمایی شود اما در بیشتر روستاهای مرزی محرومیت از جهات مختلفی مشخص است.
وی افزود: برخی از مردم این مناطق، تسلیم محدودیتها و محرومیت شدهاند و از نظر فکری آن را پذیرفتهاند که نمیتوانند حتی کار سادهای جهت رفع محرومیت منطقه خود کنند و حتما باید مُنجی باشد و سادهترین کارها را برایشان انجام دهد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران تصریح کرد: یکی از اقداماتی که لازم است گروههای جهادی در مناطق محروم انجام دهند، رفع محرومیت ذهنی ساکنان منطقه به ویژه جوانان است.
بختیاریزاده ادامه داد: این فرهنگسازی باید صورت بگیرد و جا بیفتد که مردم بدانند فقط خودشان میتوانند محرومیت منطقه را برطرف کنند.
وی در پایان گفت: اگر گروه جهادی بتواند این نوع تفکر را در منطقه تثبیت کند، کارکرد مفیدی داشته است وگرنه با چند صد ویزیت بیمار، ساخت پل و کانال آب و چند برنامه فرهنگی به صورت مقطعی یا حتی اشتغالزایی در منطقه نمیتوان ادعا کرد کار ویژهای شکل گرفته و محرومیت از منطقه رخت بربسته است.
انتهای پیام/4060/4007
انتهای پیام/